⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Езикът е много любопитна, жива система...Истината е, че ако една дума се припознае като необходима и по-удобна за хората да изразят нещо, тя ще си навлезе, дори и само на говоримо ниво, независимо от лингвистичните ни спорове. Всъщност както много други думи, които припознаваме като наши си, а са чуждици.

# 586
Чепо е един гол охлюв. Плужек демек.

В кенефа ли се беше скрил когато Марсел буйстваше? Не толерирал агресията...па се покри кат мишок...
Иначе гоУем мъж на жена да каканиже. Що не каканиза на Марсел...м...

Че и на всичкото отгоре хвърли вината върху нея, че не му била казала. Според отговора ѝ се оказа, че няколко пъти му е казала за конфликтни отношения през целия ден.

Мисля, че Марсел не я замери с капачката, а я хвърли далече от нея и групичката, защото те не трепнаха. Не че е много по-добре.

# 587
Марсел какъв е, не ми се коментира - всички го видяха какъв е. Дали от случки и събития, дали от възпитание, за мен той не е човек, който бих искала да имам в обкръжението си.
Радослава  (новото момиче, ако така се казваше) обаче, страшно лошо впечатление ми направи и тя. Изключително грозен изказ, викане, кряскане, говорене на 'бе'. Не казвам, че трябваше да замълчи в ситуацията, но да му отговаря и тя в тона, за мен си беше допълнителна провокация.

# 588
Аз си чакам подкаста с Радо Joy

# 589

Не разбрах добре историята с ключа, като че Марсел е задържал някой ключ в джоба си неволно, и Ники затова останал последен, трябвал му е точно този ключ? Ако сте гледали внимателно, кажете така ли беше?

Марсел беше от първите, които взеха ключ и след като не стана на катинарите го хвърли яростно. Явно е бил от катинарите на Ивелина.

# 590
Аз си чакам подкаста с Радо Joy

Родо Шишарката...пардон...жЕлъда Joy

# 591
  • София /Абсурдистан
Собственик на рок кафе, а пък взел пари на заем, за да влезе. За какво трябват пари за влизане? Ако е за дрехи, положението е много зле.

# 592
  • София
Чепо се показа като пълен нещастник. Най-първо мисли за имиджа си, и то супер повърхностно. Влязъл е във филма, че е някакъв фактор в интернет, и бърза да си пази реномето , че и морал да чете. Веднага трябвало да се дистанцира от агресията. И понеже Марсел може да му удари едно кроше, побърза да намери друг агресор, когото да адресира. Сега, че на Рада изказът ѝ по време на скандала беше грозен - беше. Но беше адекватна реакция на нападението, на което беше подложена. А Чепо какво направи - влезе, взе си за ядене и излезе… Той щял да ги канселира. Те биячите от канселиране не разбират - трябва да укротиш ситуацията на момента. Най- правилно постъпиха Ники и Божо, като полека омиротвориха Марсел.
И за капак Чепо атакува жертвата. Пълен смешник, пълен! Добре че тя запази самообладание и съвсем добре се защити и се отстоя срещу него. Аз, ако бях на нейно място, не знам дали щях да се овладея.

# 593
Аз си признавам, че този Чефо за първи път го видях в предаването. Представа нямам с какво и откога е известен.

# 594
Ники Манекена дали и той е гей или просто Ивелина му е супер анти? Дори не я поглежда.

Елена уж много си падаше по Чефо, гледаше го все едно ще го изяде. И какво стана? Той ли я отсвири, тя него ли? Той каза за нея, че е скучна или нещо такова.

Ех, ще ми липсва Марселиньо.

# 595
  • Край морета северни и южни
Ако трябва да се измисли българска дума със същото значение "match" е нещо като "пасванка", тоест пасваш си с някого. Има си български израз, но е фраза "пасваме си с нея/него".

# 596
Изгледах и аз Марсел в Подкаста.Външно ми наподобява на Калин Вельов на младини.Каза ,че Ренета като пийнела 2 чаши вино и ставала заядлива с всички .Марсо и се ядосал ,защото написала и тя Чефо да остане в къщата на любовта.Тогава вече тя му паднала в очите.Бил си харесал Радослава визуално веднага ,тя така имала неговия вайб,дори до последно искал да му даде гривната си .Приема Жени за "сестричка" а хъскито Ивелина за голям приятел.Разказа ,че е имал две дългогодишни връзки .Че винаги когато има спор някъде го търсели да го "разрешава " Hands Muscle Хубаво интервю се получи ,а Маги като водеща е страхотна .

# 597
  • България
Скрит текст:
Чепо се показа като пълен нещастник. Най-първо мисли за имиджа си, и то супер повърхностно. Влязъл е във филма, че е някакъв фактор в интернет, и бърза да си пази реномето , че и морал да чете. Веднага трябвало да се дистанцира от агресията. И понеже Марсел може да му удари едно кроше, побърза да намери друг агресор, когото да адресира. Сега, че на Рада изказът ѝ по време на скандала беше грозен - беше. Но беше адекватна реакция на нападението, на което беше подложена. А Чепо какво направи - влезе, взе си за ядене и излезе… Той щял да ги канселира. Те биячите от канселиране не разбират - трябва да укротиш ситуацията на момента. Най- правилно постъпиха Ники и Божо, като полека омиротвориха Марсел.
И за капак Чепо атакува жертвата. Пълен смешник, пълен! Добре че тя запази самообладание и съвсем добре се защити и се отстоя срещу него. Аз, ако бях на нейно място, не знам дали щях да се овладея.

А за какво да мисли Чефо? Ще мисли за собствената си паничка. За някоя си никому непозната Радослава, която се е натряскала с алкохол като за последно, която не обръща никакво внимание на Чефо, не се държи на краката, държи се като мутра и не може да излезе от ситуацията с Марсел цивилизовано. Можеше да излезе от стаята, можеше да се оплаче на продуцента. Нито Чефо, нито някой друг мъж не е пъдарин и звероукротител. По-зле щеше да стане, ако Марсел беше тръгнал да се бие.

Между другото Радослава онзи ден на съвета ми изглеждаше доста грозновата, то не е нос, не е брадичка. Набедена за красавица, а всъщност като всички останали в Инстаграм.

# 598
  • Край морета северни и южни
Чефо наистина се изложи като не защити Радослава. Пък чак и иска извинения от нея. Смешно е. Неговото участие потвърждава впечатлението ми, че не е много добър ПР ход сравнително известни личности да участват в риалити формати, защото има опасност да се изложат. Ами Чефо се изложи. Много негативни коментари има под клиповете на ДиК в YouTube за него. Яко криндж с тази лекция как тя му пречела на репутацията. Звучи като човек прекалено повярвал си, че е звезда. Очаквах всеки момент да каже, че му "уронвала престижа". И все заучени фрази, как пък не излезе това момче малко от роля?

Ники Манекена ми е малко като Виктор 2 от Ергенът. Явно толкова са свикнали да са покрай красиви жени моделки и да се снимат с тях, че вече са станали асексуални. Ивелина е красива, но той сигурно е работил с още по-красиви момичета и явно затова му е безразлична. Говори си с нея във ваната, тя даже сякаш му даваше сигнали, а той й говори все едно са приятелКи и се дръпнал на метър от нея. Професионално изкривяване?

# 599
Чакай малко..то много лесно да говориш че си против агресията, седейки на масичка на брега на морето.
Зад тези думи обаче..действия йок!

Как я бори тая агресия...с кухи клиширани фрази ли?

Извинявайте, ама това е жалко и недостойно. Точно толкова и точно същото ми е като зяпачите които минават покрай паднал човек на улицата. Зер..и те не са пъдари/медици/парамедици и прочее...

На мен пък винаги ми е било грозно и долно такова мишкарско поведение!

Общи условия

Активация на акаунт