Звездни компромати - 12 част!!!

• 49 870
  • 465
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мен повече ме впечатлява позата на (Глория ли е това?!) - вещица-прави-заклинание. Дори брадичката и е крива...

Ами да Глория имитира вещицата, поставена горе на последния рафт на етажерката  smile3532

# 331
Елена Паришева ли е или там както се казва, но не се научиха да се гримират тия хора ooooh! Главата и все едно не е от тоя врат  Shocked

# 332
http://bgpopfolk.info/forum/index.php?action=dlattach;topic=341. … attach=8428;image
Какво и беше хубавото толкоз на Бони, силиконът и е по-очебиен от на леля Ками. Писна ми вече от сАликони, толкова е грозно.
А на Марето първата снимка (по-горе) е смешна, само и вижте дупето натъпкано в тези тесни гащи. Ужас! Ръката и може и да е тънка, ама дупарата не е.

# 333
# 334
Тя лекува ли се? Не съм чела нищо по въпроса.

# 335
# 336
Не съм чела и аз , ама това е ужас направо  Rolling Eyes

Ако бяха дебели ...

Цък

цък

цък

цък

цък

Кейт и Чарли от "Изгубени"

# 337
Еванджелин Лили

Джулия Робъртс - една хубава жена

Джесика Симпсън

Кайли Миноуг

Курникова и Иглесиас

Виктория Силвстед

Голая Бритни Спирс на коврике медвежьей шкуры, рождающая своего первенца, оказалась идеальной моделью "Памятника против абортов". Статуя выставляется в Бруклинской Capla Kesting Fine Art Gallery.

"Памятник против абортов: Рождение Шона Престона" - первый памятник, посвященный "акту рождения", является согласно заявлению автора идеализированным описанием Бритни в родоразрешении.
Все естественно и натурально: беременность - это молочные груди и расширенные бедра для рождения ребенка.
Адекватное место для постоянной установки Памятника розыскивается.

#Crazy    ooooh!    Rolling Eyes

# 338
Mамка му, в тези списания изглеждат изумително, а действителността е... Само ни комплексират безпричинно  Crossing Arms

Ако има махнеш грима,прическата,изгасиш светлините и ги облечеш в дънки и тениска...вярвай ми най-вероятно няма да ги забележиш по улицата  Wink
...а и Фотошопа ...тя стана еднаааа  Crazy

Пролетта видях Алисия, май се казва  newsm78 ....емииии супер много се разочаровах - кльощава, с коси като слама(лек цъфтеж  Shocked ),захлупила едно шапе....без грим ...нямам думи   Sick

Аз вече не се впечатлявам  Flutter ,но би ми било интересно как аз бих изглеждала в 'техните дрехи'  Crazy

Така е! Много пъти съм казвала, че ако една "обикновена" жена, като нас - дето работим, деца и дом гледаме, попадне в ръцете на професионален гримьор, накичат и прическата с изкуствени кичури и я барне свестен фризьор и я облекат подходящо ... тези от списанията ще зяпат така Scream защото такива като нас и съвсем неглиже изглеждаме прилично, смея да твърдя! А с толкова боички и какво ли не още просто сами няма да се познаем! Та ми се завдига някак си самочувствието Mr. Green

А пък тази си е втълпила, че трябва да копира Цеца Величкович на всяка цена и с всякакви средства... Ако и г.за и е като нейния на онези снимки с развятата бяла рокля... Mr. Green

А Малинка на тази снимка не ви ли прилича на извънземното от онзи филм с едно чудовище в космическия кораб...

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 21:02 от Ramada

# 339
# 340
Камелия изглеждаше добре в "Горещо"...като изключим,че беше с перука.

# 341
като тате http://en.ce.cn/subject/06cup/groupphotoB/200606/14/t20060614_7335354.shtml вижте снимка 6
голям сладур Heart Eyes

# 342
  • Paris
Готина е Бони! А на живо дали е така?

# 343
  • София
Ама не само мама и тате са хубави, децата също са големи сладури! За към таткото...имам известни задни мисли... Hug

# 344
Ама не само мама и тате са хубави, децата също са големи сладури! За към таткото...имам известни задни мисли... Hug

но ето, че и тези звезди биха могли да изглеждат зле на снимка.

Общи условия

Активация на акаунт