💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 14 108
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
много липсваше!! Blush
https://scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/o1/v/t2/f2/m78/AQNc_8TA … 7cu9Q&oe=68E990B4
Heart

Малкият художник Курт ще представи своята рисунка в изложбата „Цветът на надеждата“, която ще се проведе на 11 октомври като стъпка от пътешествието на Червения керван в сътрудничество с Akiş GYO.

Всички приходи ще бъдат дарени на Академията „Силно бъдеще“, създадена за предоставяне на социална подкрепа на деца на възраст 4-9 години, живеещи в домове под държавна закрила.

Терзи Hands Plus1

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:43 от Airra

# 271
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Аз съм на обучение, но по пътя снимах тази красота 😍.

Сладур 😘😘😘

Фени да даде професионалното мнение за рисунката. Но е прекрасно, че от малък започва да се включва в благотворителни каузи.

Много се зарадвах и на снимките на Серенай за Мави, значи всичко е точно там.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 272
Привет,, дружки! Hug
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви за прекрасната изненада, откога го чаках бонбона! Kissing Heart

Пепи, е, благодаря! Kissing Heart Ами какво да кажа, съжалявам, че не виждам много добре какво точно е нарисувал малкия ни локум, но рисунката изглежда интересна, мисля, че виждам май някакви къщички, т.е с някакъв замисъл е. Е, все още не умее да държи четката правилно, но за възрастта си доста добре се е справил, при условие, че рисува без контури и не е мацал безразборно по целия лист, все пак има център,  което ме впечатли. Значи може да се ориентира добре в пространството и има правилна координация между ръцете и очите, браво! При смесването на боите рисунката се е получила малко мрачна, но нищо, все пак не е черна, за да се притесня за настроението му  Grinning Мноого е сладък! Heart
Айре Heart Eyes нямам думи какво се върши в Турция! Хареса ми какво е написал Мерт Фърат по случая :
Цитат
Актьорът Мерт Фърат изрази позицията си след вчерашните арести на известни личности:

"Ние сме против всички видове наркотици, но нека бъдем и против измислянето на нови престъпления всеки ден, само за да се скрие това, което наистина трябва да се обсъди...
Например, защо беше отхвърлено предложението, внесено в парламента за разследване на употребата на наркотици?“
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:15 от queen_fenka

# 273
Фени, супер си 😍. Много благодаря за професионалното ти мнение 😘
Да знаеш, че си записвам още сега часове за лични консултации ❤️

Попадна ми интересна статия за ОР2 , но ще помоля ако може някой да я преведе, в момента не ми е много удобно 😀

https://www.instagram.com/p/DPcSavDgoB2/?igsh=MXVnZmVrNWZlanJ3bw==

Лека 🤗 🤗 🤗

# 274
Пепи, ако мога да помогна с нещо, винаги Kissing Heart
Благодаря за статията, ето и превода с гугъл, дано го преведат подругите :
Цитат
Започна снимките на сериала "Организираните дела: съкровището на печалбата"!

Сериалът „Организирани работни места“ на Yılmaz Erdo buan, превърнал се във феномен, този път се завръща с формат на серията. Започна снимките на продукцията от 8 части, която ще се излъчва по Netflix

🎬 Името „Съкровището на Карун“ привлече вниманието в Бътлър.

Името на новия сериал "Съкровището на Карун" бе посрещнато с любопитство и в U şak.
Както знаем, съкровището на Карун е извадено от Учак и е изложено днес в Археологическия музей на Учак.
Все още не е обявено дали сериалът ще бъде подарен директно на това съкровище. Uşaklılar обаче следи отблизо развитието, тъй като името показва приликата с културното наследство на града.

Екип пълен със 🌟 Звезди

Йълмаз Ердо Дизан (Asım Nooyan) отново е в главната роля на сериала.
Актьорският състав включва известни имена като Demet Akba ut, Kivanç Tatlıtu Kad, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaro allu, Rıza Kocao zalu, Bensu Soral, Ersin Korkut, Menderes Samancılar, Atakan Çelik, undaükran Ovalı
- Да. enol Sönmez седи на режисьорския стол.

🎥 Стрелбата започна

На 3 октомври започнаха снимките на сериала, написан от Йълмаз Ердо Сенан.
Научено е, че някои сцени ще бъдат заснети на частното плато, поставено във фермата на Yılmaz Erdo nan в Mu Bazıla Köyce Bazıiz.

💬 Любопитство за "Карунското съкровище" от касапите

Някои граждани в Учак посочват, че името на телевизионния сериал "Карунско съкровище" може да допринесе косвено за популяризирането на града.
От властите обаче не са дошли изявления дали има пряка връзка между сериала и Ешър или реалната хазна на Карун.
Утре ще преведа интервюто на Серошка за Мари Клер, много ми хареса!
Лекинка, дружки! Hug

# 275
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря 😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 276
Привет, дружки! Hug

С една от любимите ми снимки на ашкъма

Пепи, благодаря ти, че ме покри Kissing Heart
Страхотна снимка от МАВИ

А ето и интервюто на Серо, ако ви е интересно.
Скрит текст:
Серенай Саръкая: Непобедима сила на природата.

Посрещаме октомври, месец на обновление и прераждане, с ексклузивно интервю с турската звезда Серенай Саръкая, която винаги грабва вниманието и пленява сърцата със завладяващото си присъствие. След зашеметяваща фотосесия, в която тя блестеше в най-новите творения на Saint Laurent, седнахме с нея за дълбок и откровен разговор, в който тя разкри нови глави от живота и личността си. От минали предизвикателства и самопреоткриване до силата на актьорското майсторство да отваря за нея скрити врати, Серенай Саръкая ни потапя във вътрешния си свят, споделяйки как е усъвършенствала характера си чрез предизвикателни роли и важността на себепознанието и съчувствието към другите. В това интервю тя споделя уникалния си баланс между наследството на страната си и смелия модерен дух, който въплъщава, и как се справя с вниманието на целия свят, което се фокусира върху турското кино и драма. Тя също така изпраща послание към младите жени, отвъд обаянието и красотата: това послание призовава за смелост, храброст и увереност в себе си, самочувствие.

Ж - Октомври за нас - е време на преосмисляне. Ако трябваше да изберете заглавие за тази глава от живота си, какво би било то и защо?

С - Бих избрала "Прераждане“. Изминалата година беше пълна с изпитания за мен, което ме накара да отделя някакво време за психическо и емоционално пренастройване, за да разбера наистина как тези изпитания ме направиха по - добра и как трябваше да променя мирогледа си, за да продължа напред. Винаги, когато се чувствам безсилна да продължа напред, спирам да мисля и действам. Позволявам на хаоса да ме унищожи напълно, защото осъзнах, че понякога самовъзстановяването идва едва след пълен колапс. Това се е случвало два пъти в живота ми и всеки път беше повратна точка. Промяната никога не ме е плашила, напротив, тя винаги ме е правила по-силна. Обичам да търся отговори в себе си. А сега започва нова глава и е наистина вълнуваща.

Ж - Играли сте сложни, жизнени и понякога противоречиви женски образи. Заимствате ли все пак някакви черти от тези образи след снимките?

С - Героините, които съм играла, винаги са ми отваряли нови врати, за които дори не съм знаела, че съществуват. Всяка от тях оставя частица от себе си в мен и аз оставям частица от себе си в тях. Това е дълбока връзка.
Може би не " заимствам“ черти от нито една от тези героини, но те със сигурност са ме научили на много. И това е красотата на актьорството: това е най-мощният начин да се развие емпатия и да се разбере човешката природа. И затова толкова много обичам работата си.

Ж - Турция е разположена между Изтока и Запада, между традицията и модерността. В какво вие чувствате в себе си по- голяма ангажираност - в опазване на наследството или в стремежа да погледнете в бъдещето?

С - Имам късмета да принадлежа към култура с дълбоки корени и това ни дава уникална идентичност. Ценя това наследство и го виждам като източник на сила. Но в същото време ми е приятно да представям модерния, смел и иновативен дух на моята страна.
Затова аз бих избрала и едното, и другото: традициите и прогресът в перфектна хармония.

Ж - Модата Ви обича и е очевидно, че и Вие и отвръщате с взаимност. Кога модата се превръща в защитен щит за Вас и кога се превръща в пространство за освобождение?

С - Дрехите, които носим, ​​до голяма степен отразяват нашата индивидуалност. Вярвам, че всеки трябва да има свобода на изразяване. За мен най-важното са чувствата, които търся. Искам да се чувствам уверена и комфортно, независимо от детайлите на моя имидж.

Ж - Като се има предвид нарастващото световно търсене на турско кино и телевизия, това интересно ли е за Вас, усещате ли го като натиск, или е комбинация и от двете?

С - Изобщо не е натиск, а постоянно удоволствие. Аз получавам максимално удоволствие от това. Имаме толкова много талантливи артисти и спортисти във всички области. Всеки от нас има уникална история, която заслужава да бъде разказана. Дойде нашето време да блеснем!

Ж - Instagram създава у всеки усещането, че всички ви познават добре. Какво не знаят хората за вас, което може да ги изненада?

С - Instagram често заблуждава хората, карайки ги да мислят, че съществува идеален живот или идеален човек. Изненадващо е, но не е така! Споделям своето творчество, щастливи моменти, които искам да запомня, а също понякога дори емоционални моменти. Опитвам се да бъда реалист, дори щастливите моменти имат дълбочина.

Ж - Самото актьорство е емпатия. Имали ли сте някога роля, която Ви е накарала да видите себе си или своя път като жена по съвсем нов начин?

С - Мисля, че вече отговорих на този въпрос, без да зная, че ще попитате. Всяко пътешествие, което съм предприела, на екрана или извън него, разкрива забравени или скрити страни от мен. Мисля, че същото важи и за публиката. Всички виждаме своите истории в историите на другите. Това е силата на разказването на истории. Понякога е просто миг, бърз дъх или осъзнаването, че не си сама. Всяка роля, която съм играла ... всеки образ  разкри нови страни от мен по толкова много начини, че не мога да избера само една роля.

Ж - Октомври е и месец на промяната. От какво ще се освободите през този сезон и какво ще запазите?

С -  Ще се откажа от страха и чуждото мнение, ще отстоявам своята истина и ще защитя психическия и физическия си мир. Това е моята основа.

Ж - Вие се превърнахте в пример за подражание за цяло поколение млади жени. Какво се надявате да вземат от Вашата история, отвъд елегантността и красотата?

С - Надявам се, че качествата, които хората ще почерпят от работата ми, това са смелост, дързост, страст и самочувствие. Вярвайте в себе си преди всичко. Следвайте сърцето си. Поставете си свои собствени правила. Изковете свой собствен път. И не се страхувайте да се провалите или да започнете отначало, защото възстановяването може да бъде най-силната постъпка в живота ви.

Ж - След десет години, когато някой види тази корица на Marie Claire Arabia, какво заглавие бихте искали да видите под името си?

С - Силата на природата, или с други думи, "Непобедимата сила на природата“.

• Marie Claire Arabia, 08.10.2025

И нещо доста интересно, свързано с Айше Баръм.

Цитат
Не става въпрос за Гези, а за 1 милиард долара!

Бившият член на парламента Хюсеин Коджабиюк, който наскоро критикува парламента и беше задържан днес, публикува публикация за Айше Баръм преди четири дни:

"Странно е, че случилото се с Айше Баръм все още се обсъжда. Тези, които го обсъждат, са или твърде наивни или твърде мързеливи, за да мислят. Инцидентът с Айше Баръм не е за протестите в Гези, става въпрос за 1 милиард долара. Артистите, които Айше Баръм ръководи и сериалите създадени от продуцентите, с които тя работи, контролират пазар на стойност около 1 милиард долара. Така че някои се опитват да завладеят този милиард.
Нашият покоен старейшина Айдън Мендерес каза: "Всички думи са изречени за глупаци.“
Нека другите разсъждават върху останалото.“
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 277
Привет момичета, благодаря за споделеното!! Hug

Този превод е по-добър>>
Цитат
Снимките на сериала “Organize İşler: Karun Hazinesi” започнаха!

Феноменалният филм на Йълмаз Ердоган "Organize İşler" се завръща, този път във формат на сериал. Снимките на 8-епизодната продукция, която ще се излъчва по Netflix, започнаха

🎬 Името "Карун Треас" привлича вниманието в Ушак

Фактът, че името на новия сериал е "Карун Треас", беше посрещнат с любопитство и в Ушак.
Както е известно, съкровището от Карун е открито в Ушак и днес е изложено в Археологическия музей в Ушак.
Все още не е обявено дали това съкровище ще бъде директно представено в сериала. Жителите на Ушак обаче следят отблизо развитието поради сходството на името с културното наследство на града.

🌟 Звезден актьорски състав

Йълмаз Ердоган (Асъм Ноян) отново е в главната роля на сериала.
Актьорският състав включва известни имена като Демет Акбаг, Къванч Татлътуг, Езги Мола, Ураз Кайгълароглу, Риза Коджаоглу, Бенсу Сорал, Ерсин Коркут, Мендерес Саманджълар, Атакан Челик, Шюкран Овали и Екин Тюркмен.
Режисьор е Шенол Сьонмез.

🎥 Снимките започнаха.

Снимките на сериала, чийто сценарий е написан от Yılmaz Erdoğan, започнаха на 3 октомври.
Стана ясно, че някои сцени ще бъдат заснети на специална озвучителна сцена, поставена във фермата на Yılmaz Erdoğan в Köyceğiz, Muğla.

Някои граждани в Ушак заявяват, че името на поредицата е „Съкровището на Карун“ може косвено да допринесе за популяризирането на града.
Въпреки това, властите не са направили изявление относно това дали ще има пряка връзка между сериала и Ушак или истинското съкровище Карун.
......................
рисунката на Курт Ефе  е абстрактна Wink, мама му е дала по-тъмни боички.
а пък бабата на малкия е учителка по рисуване!

Много ми хареса интервюто със Серенай! Hands V Фенче Kissing Heart

има и видео.

а за Айше Баръм, много логично, че става въпрос за много пари. тя е акула в сектора.
това с Гези е толкова наивно.

хубав ден!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:27 от Airra

# 278
Айре Heart Eyes, благодаря ти за превода и видеото със Серенай от МАВИ, много е сладка! Kissing Heart
Според мен Курт сам си избира цветовете, вижда се, че кутията с боичките е нова, има от всички цветове, Башак може би само го е насочила какво да рисува Thinking

Ето превода на интервюто със Серка с блиц въпросите, което ти беше споделила, за такива като мен добре владеещи английския Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Серенай Саръкая даде интервю на английски език за списание Marie Claire!
Звездата от корицата на октомврийския брой на Marie Claire Arabia отговори на 8 въпроса.

Въпрос 1:
Кое е първото нещо, което правите сутрин, преди да проверите телефона си?

С - Всъщност, първото нещо, което правя сутрин, не е да проверя телефона си. Лежа в леглото известно време с отворени очи, мислейки как ще мине денят ми.
Понякога си говоря, както днес. Казвам си: "Всичко ще бъде наред, не се тревожи, усмихвай се, не се срамувай, бъди себе си.“ Нещо подобно.

С - Въпрос 2:
Коя е любимата ви песен?

С - Мисля, че това вече беше ясно.
(Танананикам си песента, която се чува на заден план)
Бях в Сен Тропе с приятели и тази песен се пускаше навсякъде. Намерих я в Shazam и тя стана любимата ми песен.
(Любимата ми песен в момента е "ahla laila, ahla nas" на VANCO - MA TNSANI ©️)

Въпрос 3:
Имате ли конкретна роля предвид?

С - Не мога да кажа, че вече съм играла такава, но би било страхотно да участвам в екшън филм. Би било невероятно предизвикателство за мен. Например, би било наистина готино да играя герой, който може да шофира като луд и да се бие наистина добре.

Въпрос 4:
Носите ли маратонки с рокля?

С - Честно казано, не съм голям фен на маратонките. Предпочитам токчета винаги и навсякъде, всеки ден. Но, разбира се, зависи и от роклята. Ако носех нещо по-небрежно, вероятно щях да избера токчета или може би ботуши.

Въпрос 5:
Има ли град, в който ходите, дори когато мечтаете?

С - Когато се чувствам уморена, винаги мисля за морето, така че вероятно бих избрала това. Пътуването до Париж винаги е чудесна идея, дори и да е само за един ден.

Въпрос 6:
Приятелите Ви имат ли таен прякор за Вас?

С - Нямам специално тайно име. Просто Серенай. Майка ми и близките ми приятели ме наричат ​​Серош.
И това е може би първото нещо, което ми идва на ум. Така че, нищо особено.

Въпрос 7:
Без кое нещо в гардероба си не можете да живеете?

С - Ще си призная, обувките ми. Нося размер 40, но нося маратонки 41-42. Това всъщност е нормален размер. Все още имам размери 38,5 и 39 от младостта си и не ги споделям с никого.

Въпрос 8 (последен):

Довършете това изречение:
В крайна сметка, всичко, което искам, е...

С - В крайна сметка, всичко, което искам, е да мога да кажа, че животът ми е красив: да го живея щастливо, спокойно и с любов, разпознавайки цялата красота около мен.

Лека вечер, дружки! Hug

# 279
Фенче Kissing Heart
Цитат
Ето превода на интервюто със Серка с блиц въпросите, което ти беше споделила, за такива като мен добре владеещи английския

ааа не съм го споделила аз, върни се назад Wink
Мерси и за тоя превод!! Flowers Hibiscus

в ТТ е пълно с колажи Къванч/Серка

# 280
Тихичко влизам на пръсти, че някой може да се сети че не съм ви посещавала с години 😁. Но Къванч не забравям Simple Smile

# 281
Тихичко влизам на пръсти, че някой може да се сети че не съм ви посещавала с години 😁. Но Къванч не забравям Simple Smile
Хелънче, добре си дошла!!
изненада ме Blush
знам, че си наваксвала с последните Кивови проекти!
ще се радвам да идваш пак!

за теб, доколкото знам много си ги харесала! Heart Eyes

# 282
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Много ви благодаря за интервюто на Серенай. Много ми хареса и на мен. След толкова дълго време тя се показа и активизира. Сега се чудя дали ще има видео с Къванч и Мави ?

Helen 2506,  привет 🤗 Вратата вече е отворена и си си вкъщи 😍 Само съм чувала за Вас и ще се радвам да се запознаем по отблизо.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 283
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Хелънче, така ти се зарадвах и аз! Стъпвай смело, вкъщи си си, добре дошла! А това чудо на природата може ли да се забрави ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Завиждам ти, че има още сериали, които да си гледаш за първи път, ние пресъхнахме вече от чакане на нещо ново, а скоро не се предвижда и да видим ... Но, важното е Киво да си е починал добре, да отделя достатъчно време на  детето си, че тези първи години няма да се върнат, а ние ще го чакаме.
Айре Heart Eyes съжалявам, че съм се объркала, Терзи да ме извини! Kissing Heart
Пепи, и аз се надявам поне реклама да видим, ако не друго Надявам се и някакви снимчици да ни пуснат от сета, ама едва ли Thinking
Сладури Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 11:37 от queen_fenka

# 284
Аире, благодаря 🥰❤️, обожавам Айле, обожавам Серенай и Киво заедно, невероятни са. Понаваксах, а Айле направо ми разказа играта... уникални диалози, характери, игра. Перфектен!
Фенче 🥰, добре че си ти, толкова инфо ми изпрати, филми, сериали, наваксах благодарение на теб, благодаря ти 😘
А Къванч... Еххх, няма втори като него

Хелънче, добре си дошла!!
изненада ме Blush
знам, че си наваксвала с последните Кивови проекти!
ще се радвам да идваш пак!

за теб, доколкото знам много си ги харесала! Heart Eyes

[/quote]

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:09 от helen 2605

Общи условия

Активация на акаунт