Айре

Малко стари снимки отново. Само като гледам снимките ми се прииска отново да го гледам, на мен ми е много любим сериал.

" За първи път взех участие в снимките на сериала на 01.02. 2014 г . В Мраморния дворец снимаха бал. В масовката имаше танцьори - те танцуваха, когато главните герои разговаряха. Но по-голямата част от масовката стоеше просто до стената. Аз изобразявах капелмайстор и стоях отделно от всички , до вратата. Всички турски актьори минаваха покрай мен в другата стая, където беше плейбека. Автографи можех да взема и тогава , но нямах на какво. Затова, когато ме извикаха отново след 5 дни / снимките тогава бяха на Витебската гара, аз бях подготвен. Свалих си от компютъра снимки . По време на снимките имаше почивки и актьорите просто се разхождаха по перона. В един такъв момент аз помолих първо Къванч, а после и Фарах за автографи. Те любезно подписаха моите / а може би по-правилно е да кажа своите/ снимки."

" Той не се държи като звезда, с него можеш да разговаряш съвсем спокойно, въпреки своята популярност се държи като съвсем обикновен човек, с него можеш да се шегуваш, да говорите на всякакви теми, стига да не касаят личния му живот, е, разбирате как е. Но, когато той не е в настроение или нещо в процеса на снимане не е както трябва ... по-добре не го закачайте. Особено по време на работа, той е толкова съсредоточен, понякога разбира се се шегува, както и всички останали актьори по цял свят, но това никога не се отразява на работата му, към нея той се отнася много сериозно. А толкова е харизматичен и открит ... понякога се закача с другите актьори , с Биркан, както всички мъже се закачат, те се опитват да се ударят един друг с ръка, с крак, показвайки на какво е способен всеки, но всичко това е в рамките на шегата, между тях има много добри отношения. На Къванч Русия много му хареса, той разбира се сподели, че не за първи път идва в толкова красив град като Санкт Петербург, но много му е харесал. Двамата с Биркан са за пръв път в Русия. За Ермитажа не разбрах, знам, че Биркан не го е виждал още, защото ме попита какво може да се види там, какви експозиции има. Единственото, което ги смущава е времето и пълното отсъствие на слънце на нашето небе. Когато те пристигнаха, Питер ги посрещна много хладно. Те споделиха, че от 15 градуса са се озовали на - 20 градуса само за няколко часа, а първите им снимки били на улицата и се е налагало да снимат на студа по 10 часа на ден. Аз тогава още не бях на работа , но слушах какво е било от целия снимачен екип и от всички актьори - и руски и турски. Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."
И още едно видео с Киво от СП

До скоро, дружки!