💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 35 631
  • 734
  •   2
Отговори
# 60

Привеет, дойде и септември......
пожелавам - Здраве, успехи и да има много положителни новини!! 🍀
Да виждаме по-често КБКТ 🧿

Фенче😘  , мм  браво за чудесната ви почивка !
нали видя в коя сцена от КГ е участвал фотографа?
Ойкю няма да има сериал, а филм за Амазон Прайм. Wink
И аз харесвам Синем,  но и нашия "Сюмер"  бил много добър!
Скрит текст:
започва и любимото ни тв предаване Wink

Гледала съм няколко сериала от Източна Турция, но не са ми любими.
Диве, Карагюл беше ужасно тежък, не знам как си го издържала.

Пепи, да Ойкю май предпочита дигитални проекти.
сигурно така й е по-удобно и заради малкия й син.

хубав понеделник!!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 13:49 от Airra

# 61
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Айре, още малко ще почивам 🤭 и после с песен 😂.... Като знам какво са ми подготвили 🫣😂

Фени, усеща се, че си се заредила с хубави емоции 😘

Значи от 25 септември почват снимките. Да видим кога ще гледаме самия сериал 🤔  и не вярвам нещо да споделят от снимачния процес, Нетфликс са много потайни.
От всички изброени актьори от снощи се сетих само за Ерсин Коркут и то заради снимката,  която беше надписал "Първата и последна форма на човечеството"

Написаното от моя приятел ще го споделя по късно/ то е цяла дисертация 😂, но ще го съкратя/ че ме мързи сега да отварям лаптопа 😛

Някой вече трябва да се готви за училище 😍
Прочетох, че децата в Турция тръгвали на 8 септември.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 62
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Къванч когато беше толкова щастлив в очакването на Кутр Ефе ,
снима най тъжната си роля в Празникът на влюбените.
В новото Организе Къванч се очертава да създаде комична роля,
в доста тъжен етап от живота си.

За новото Организе и новите попълнения >>>
Ерсин Коркут е участвал в първото Организе.
Шюкран Овалъ последно я гледах в Присъда.
Мендерес Саманджълар (01.05. 1954. Adana) е този, който връчи наградата
Sadri Alışık - Садри Алъшък на Къванч за най-добър комедиен артист.

За Карагюл трупах форумен стаж, та даже пусках и нови теми.
Накрая останахме две, три в темата.
Месут Акуста участва и в Езел в гадна, но малка роля,
но в Карагюл направо е главен злодей. Не съжалявам, че го изгледах.
За мен си остава класика за тамошния регион. Доста неща научих.
Там също беше представен този Празник на влюбените.
Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:35 от * Diva *

# 63

Диве 👍 точно

"Къванч когато беше толкова щастлив в очакването на Кутр Ефе ,
в доста тъжен етап от живота си."

Лека 🤗🤗🤗

Отказах се да публикувам.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:44 от pe04

# 64
Здравейте, момичета!
Днес във Фейсбук ми попадна това:
На 2 септември 2022 г. „Фестивалът на влюбените – Фестивалът на трубадурите“ беше пуснат по Netflix. Пътешествие между баща и син през пейзажите на Турция, където музиката се превръща в глас на паметта, прошката и помирението. 🎶✨

🎥 Режисьор: Йозджан Алпер
✍️ Сценарий: Йозджан Алпер и Кемал Варол (по едноименния му роман)
🎬 Продуцент: Онур Гювенатам – OGM Pictures
⭐ В ролите: Главни роли: • Къванч Татлътуг като Юсуф, адвокат • Сетар Танриьоген като Хевеш Али, възрастен музикант (или Ашък)

Сюжет ✨ Юсуф, адвокат, се събира отново с баща си Хевеш Али, известен Ашък (разказвач и пътуващ музикант), който е на прага на болестта след 25 години. Те решават да пътуват заедно от Кършехир до Карс, за да посетят фестивал, посветен на влюбените. Емоционално и физическо пътешествие, което ще ги подтикне да се изправят пред съжаленията и мълчанието на миналото и да се опитат да се помирят със самия живот. Интимен и поетичен пътеводител, който разказва за разкъсани връзки и силата да преоткриеш себе си.

Филмът получи отлично признание от критиката.

Филмът е изграден върху минималистичен разказ, където малко диалог служи за подчертаване на дълбоки, неизразени емоции.

И двамата актьори представят силни изпълнения: Танрйоген съживява традицията на странстващия занаятчия „ашик“, докато Татлътуг дава глас на неизказаната болка на син. Заедно те създават запомняща се филмова връзка, съставена от жестове, звукови пейзажи и тихи пейзажи.

Танрйоген умишлено е отслабнала с 13-14 килограма и е взела уроци по саз, за ​​да изобрази автентично пътуващия художник.

Татлътуг е хвален за превъплъщението си в герой, далеч от обичайните му „телевизионни“ изпълнения: неговият Юсуф е визуално сдържан, с минимални, но интензивни, рефлективни жестове. Няколко критици го смятат за един от най-добрите актьори в кариерата му, именно заради уважението му към тихия и медитативен тон на филма. Героят, истанбулският адвокат, е живял целия си живот без баща си, изграждайки идентичността си сред самота и съжаление. Неговата работа и жестове (чашата ракия, очилата му, четенето му) разказват историята на живот, преживян в дистанция и емоционална сдържаност.

Още когато изгледах филма ви казах, че не ми хареса много, заради това, че не ми даде нищо като емоция, освен болка.
Остави у мен една горчивина, усещането, че съм преживяла живота на човек, който е носил твърде много тъга, без да получи утеха.
Но пък това, което ме впечатли беше начинът, по който Къванч играе с тишината.
Къванч ме впечатли с присъствието си.
Той изчезна зад образа, така че спрях да мисля за актьора Къванч, а за човека, когото гледам. В този филм наистина го преоткрих като актьор.
 Hug

# 65
Привет, дружки! Hug
Едно позакъсняло кафенце.

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Kissing Heart

О, да, видях я сцената, много добре я помня, но не знаех, че това е фотографът, не обърнах внимание на  физиономията му, само реакцията на Кузей Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мдаа, скоро започва любимото ни реалити предаване Игри на волята Hands Plus1
Диве, благодаря ти за разясненията. Ами като не мога да им запомня имената на някои актьори, така се получава трябва някой да ми припомня Stuck Out Tongue Closed Eyes Ох, няма да забравя колко беше смешно, когато този Мендерес стискаше наградата на Киво и накрая се наложи той да си я вземе сам Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче не успях да намеря видеото

Много си права Hands Plus1
Цитат
"Къванч когато беше толкова щастлив в очакването на Курт Ефе ,
в доста тъжен етап от живота си."
За съжаление ще му се наложи да е много силен, но той ще се справи, това е да си актьор. Помня времето, когато някои твърдяха, че модел не може да стане добър актьор, но специално Кенан, Къванч и Чаатай показаха и доказаха, че това не е вярно и дори станаха едни от най-добрите им актьори.

Пепи, е защо се отказа да публикуваш ? Щеше да ми е интересно Hands Plus1
Да, децата в Турция тръгват на училище по-рано, но нашето локумче все още е в ДГ. Навярно ще се върне там чак в края на септември, когато баща му започне снимки Thinking
Нещо интересно - Топ 100 на най-добрите турски телевизионни сериали на всички времена според KinoPoisk и IMDB, повечето не съм ги гледала, но сигурно е стара класация, не видях Семейство и други по-нови сериали Thinking
https://vk.com/feed?z=video-138385804_456240925
Нези, благодаря ти от сърце, мила! Много хубава новина си ни донесла! 
Аз съм така във всяка една негова роля Hands Plus1
Цитат
Той изчезна зад образа, така че спрях да мисля за актьора Къванч, а за човека, когото гледам. Hug
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 66
Привеет!!

Нези, радвам се да те видя, благодаря!! Hug
Успех на вашия 2 сезон!!
много хубаво казано!!
Цитат
Но пък това, което ме впечатли беше начинът, по който Къванч играе с тишината.
Къванч ме впечатли с присъствието си.

доста майсторство се изисква да се играе с минимално количество думи!

Диве, тоя Мендерес съм го гледала в Гордата Аси.
Шукран , в няколко роли.
и на мен ми хареса това, което си споделила за тъжната и веселата роля, която му предстои сега.
но това е съдбата на актьорите.

Фенче Kissing Heart,
по принцип се старая да ги слагам на 1 стр Wink

странна класация си донесла....
м/у другото И. Челликол се уреди с Бурджу Б.
......................
Има някакви емоции в СМ покрай дубльора, който е играл в сцената с пожара в Айле, вместо Къванч.
направи няколко изявления в ИГ, но още не съм ги разучила, за да споделя подредено, общо взето стана от нищо нещо. Не му стига на Киво мъката по загубения приятел, ами сега и тия тъпотии.

...................

Последно, дубльора, който разпространи клипа, където е участвал в сцената с пожара - е бил уволнен.
ами мисля, че е правилно - все пак нарушава клаузи в договора за конфиденциалност. човека е искал да се знае и за неговата работа, тоя път на гърба на Къванч, много хитро. Trollface
https://www.instagram.com/p/DOElejQjDbt/

и това видео сподели
https://www.instagram.com/p/DN8oRnvDIFk/

хейтърите веднага се активизираха, естествено Confounded

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 13:58 от Airra

# 67
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Скъсах се да търся песента от началото на филма и се върнах в старите теми 😛
Да е жива и здрава Дива 😀

И един коментар на Анна от тогава.

Фени, 😛 и друг път съм писала, че според мен определен тип хора, харесват определени актьори, нещо като психологическа характеристика.За това беше, ама реших, че някой ще се обиди, а все пак не се четем само ние. Но може да кача за феновете в България, Близкия изток и Латинска Америка, ако искаш.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 68
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart Наистина, само това му липсваше на Киво Много тъпа история, решил този младеж да се похвали и сега се жалва, че го били уволнили. Не зная дали им е позволено да споделят такива неща, но явно не, щом се е стигнало до тук Thinking И изобщо не се учудвам, че повечето коментирали го подкрепят и плюят по компанията и Къванч, не само ние сме завистливо племе Не зная какво толкова се възмущават, че този изпълнявал опасните сцени, пък Киво взимал многото пари Rage Ми много ясно, кой за каквото е учил в края на краищата, този освен каскади може ли да прави всичко останало, което Къванч умее ? Stuck Out Tongue Winking Eye Е, срещат се и адекватни коментатори, които явно знаят как стоят нещата:
Цитат
Човекът си получи заслуженото, защото се държа толкова аматьорски. Всички играчи и каскадьори подписват споразумение за конфиденциалност, което им забранява да споделят лични кадри от работата си. Мъжът сподели ексклузивните кадри на несправедливо линчуван актьор. КТ претърпя тежки злополуки на предишните си работни места (падания и изгаряния) и дори в същата серия Aile имаше експлозия, която не беше управлявана правилно от продуцентския екип. Всеки си върши работата и двамата трябва да бъдат уважавани. Този изпълнител обаче се състезава, за да се превърне в тренд, търсещ промоция, и сподели стотици истории от множество акаунти, които публикуват видеото в Instagram и критикуват актьора. Всеки трябва да носи отговорност за действията си и си получи заслуженото. Трябва да е по-професионално.
Цитат
Дубльорът на Серенай обясни, че сцената, която виждате, не е проста, използва запалим материал и е по-интензивна и напрегната от обикновен пожар. @ferayackgz. Дори веждите и миглите ѝ бяха изгорени онзи ден. Моля, обяснете правилно, г-н Мехмет. Всички тук критикуват актьорите, благодарение на вас.
Благодаря ти за видеото с Мендерес! Kissing Heart Хич пък не се сетих да погледна на 1 страница, аптал Blush
Ибрахим Ч. четох, че ще играе с Алина Боз Thinking Освен ако има заплануван още един проект и с Бурджу ? Е, все някой ден се надявам да я видя и с Къванч Smile
Пепи, благодаря ти за хубавата песен и коментара! Kissing Heart
Много съм съгласна с теб, че определен тип хора харесват определени актьори Hands Plus1
Цитат
Но може да кача за феновете в България, Близкия изток и Латинска Америка, ако искаш.
Искам! Сподели моля те, ще ми е интересно!

Хубава вечер, дружки! Hug

# 69
Фени, специално за теб Heart EyesHeart

Скрит текст:
Направих голяма жертва, отворих лаптопа Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Ето текста :
Първото е от общата характеристика .
Фенове, отдадено следящи кариерата на актьора
•   Характеристики:
o   Следят всички проекти на актьора, участия в интервюта, публични събития.
o   Създават колекции, архивират новини и снимки.
o   Често участват във фен клубове, форуми и онлайн общности.
•   Типични фенове:
o   Възраст 18–60 г., най-често жени, но има и мъже.
o   Силна отдаденост и емоционална връзка с публичния образ на актьора.
Сравнение на феновете на турски актьори по региони
🇧🇬 Фенове в България
•   Културна близост:
o   Исторически и географски връзки с Турция → традиции, семейни ценности и езикови прилики се усещат близки.
•   Фокус:
o   По-голям интерес към романтични и семейни драми.
o   Силен акцент върху красивите актьори и актриси
•   Фен общности:
o   Активни групи във Facebook и форуми, където се обсъждат сериали, преводи и личния живот на актьорите.
•   Социален ефект:
o   Фенството често се споделя в семейството – майки и дъщери гледат заедно.
o   Турските сериали са част от ежедневната телевизионна култура.
•   Фокус:
o   Турските актьори често се възприемат като екзотични и мистериозни, което подсилва очарованието.
o   Голямо внимание върху романтичните двойки на екрана
•   Фен общности:
o   Изключително активни в социалните мрежи, правят фен страници, клипове, преводи.
o   Фенството понякога придобива почти фанатична сила – организират пътувания до Турция.
•   Социален ефект:
o   Турските актьори се превръщат в идоли и „модели на съвършената любов“, особено за женска аудитория.
o   Сюжетите се възприемат като автентични и релевантни.
•   Фокус:
o   Повече интерес към драматични и исторически сериали
o   Харизмата на мъжките актьори  е изключително ценена.
•   Фен общности:
o   По-силно контролирани от социални норми, но въпреки това много активни онлайн.
o   Някои актриси стават символ на модерната жена, което предизвиква и полемики.
•   Социален ефект:
o   Сериалите влияят върху начина, по който хората мислят за любов и женска еманципация.
o   Турските актьори са възприемани като културни мостове между традиция и модерност.
•   Близък изток → силна идентификация със социалните и религиозни теми, сериозно отношение към актьорите като културни модели.
✅ Така виждаме, че един и същ актьор може да бъде възприеман по много различен начин в зависимост от културния контекст – в България като „звезда от любимия сериал“, в Латинска Америка като „идеал на романтичната любов“, а в Близкия изток като „символ на модерна, но традиционно уважителна култура“.

Покрай търсенето на песента си намерих този колаж. Невероятен 👌👏😍

# 70
Пепи, много ти благодаря, мила! Оценявам жертвата ти Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами много е точно, браво! И нашето бг. фенство наистина е доста по- умерено в сравнение с други и то не само в Латинска Америка и Близкия изток, веднага си спомних напр. за италианките  Stuck Out Tongue Winking Eye Също и за вица навремето за 3- те най- разпространени болести в Арабските страни - луда крава, птичия грип и Къванч Stuck Out Tongue Closed Eyes

Страхотен колаж! Ето и още един!

Много ми липсват вече нашите сладури, дано ни зарадват скоро.

Лека и синеока, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 00:58 от queen_fenka

# 71
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, радвам се, че ти е харесало и одобряваш. 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 72
Добро утро, дружки! Hug

Пепи
Хареса ми и затова ви го споделям Hands Plus1
Цитат
"Актьорството не е да бъдеш някой друг, а да откриеш приликите в някой друг и след това да откриеш себе си в тях.“
Мерил Стрийп
Подругите са направили кратко клипче как протече лятото за нашия ашкъм Heart Eyes
https://vk.com/feed?w=wall-62215399_289598
Нося ви и една прекрасна Серошка от 2012 г., като русалка е Heart Eyes

Айре Heart Eyes сега прочетох за проекта на Бурджу и Ибрахим Ч. Hands Plus1
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 73
Фени, понеже лаптопа е все още отворен Stuck Out Tongue Winking Eye ще споделя още нещо .
Айрето от време на време се ядосва на неактивността на Къванч, но цифрите казват друго.

Скрит текст:
Къванч Татлътуг
•   Последователи: Около 4.7 милиона
•   Средна ангажираност (Instagram Engagement Rate по HypeAuditor): 7.27% — изключително впечатляващо ниво HypeAuditor.com
•   Средни харесвания: ~341 100
•   Средни коментари: ~2 900 HypeAuditor.com
•   Харесвания към последователи (Likes-to-Followers ratio): ~7.24% — доста висока стойност за публична фигура с милиони последователи HypeAuditor.com
•   Примери за най-харесваните постове: Цивилизовани и лични публикации – например поздравителни писма ("İyi ki doğdun benim canım...") с над 1.1 милиона харесвания
Извод:
•   Къванч Татлътуг излиза напред по отношение на proportional engagement rate – въпреки по-малкия брой последователи, процентът активни реакции (харесвания и коментари) спрямо аудиторията му е изключително висок (7.27%) и го поставя сред най-ангажираните големи акаунти.
Къванч има най-лоялната фен база – неговите последователи не са толкова много на брой, но почти всеки пост „гръмва“ с огромен дял харесвания спрямо общия брой последователи.
•  Висок engagement rate (~7.2%) означава, че всеки пост получава голяма реакция спрямо броя последователи.
•  Това е знак за изключително лоялна и ангажирана фен база.
•  Маркетингово: по-малко публика, но всяка промоция или проект има голям ефект.
•  Висок engagement rate при Къванч е качествен показател за силна, вярна фен база, въпреки че абсолютният брой последователи е по-малък.
•  Масовите суперзвезди печелят в reach, но engagement-а им е по-нисък процентно.
Дори когато гледаме Reels и Stories, Къванч Татлътуг остава с най-висока ангажираност спрямо броя последователи.
•   Feed: ~7.2 %
•   Reels: ~10–12 %
•   Stories: ~11–13 %
Това показва, че:
1.   Неговите фенове са изключително активни, независимо от формата на публикацията.
2.   Високият процент ангажираност спрямо малкия брой последователи означава силна емоционална връзка с аудиторията.
3.   Къванч е пример за „малък, но мощен“ профил: не трябва да имаш милиони последователи, за да бъдеш супер влиятелен.
4.   •  Висок engagement rate показва, че феновете му са силно лоялни и ангажирани, което е ценна валута в съвременната медийна индустрия.
5.   •  Дори да няма най-много последователи, активната публика означава, че всеки проект или реклама, в която участва, ще достигне до аудитория, която реагира и се интересува.
6.   •  В маркетинга и промотирането на сериали, филми или продукти бройката последователи не е толкова важна, колкото качеството на ангажираността.
7.   •  Продуценти, режисьори и рекламодатели гледат активността на феновете, а не само броя им.
8.   •  Високата ангажираност показва, че Къванч може да привлече внимание към нов сериал или филм, дори международно, защото публикацията или промоцията му ще бъде активно споделяна и коментирана.
9.   •  Къванч съчетава традиционна популярност (сериали, награди, престиж) с дигитална сила (ангажирани последователи).
10.   •  Това е оптимална комбинация: уважаван актьор + инфлуенсър, което му позволява да избира проекти с голям ефект върху кариерата.

Заключение:
Къванч Татлътуг е пример за „малък, но мощен“ феномен – той не доминира в абсолютни цифри (брой последователи), но качеството на неговото влияние е изключително, което го прави сред най-влиятелните турски звезди в дигиталната ера.

Сега го затварям и изчезвам Kissing Heart

# 74
Привет момичета!! Hug
Благодаря за споделеното!!

Пепи, ех този лаптоп Wink колко е полезен!!
иска ми се да бъде по-активен Киво, ама не му се дразня особено защото знам, че не обича СМ/ИГ.
мерси за интересния спойлер!!/и за предишния/ Hands Plus1 Flowers Hibiscus
Искам Башак да е активна, но ще изчакаме.....

Фенче Kissing Heart, за коментара ти за дубльора Hands Plus1
днес продължава с изявленията, но не мисля да задълбавам
Скрит текст:
каскадьорите не взимали много пари, искал да става актьор.
"И ако някога имам възможност, искам сам да се занимавам с каскади като Том Круз. "
Нези ми преведе Hug

Къванч никога не е крил, че ползва дубльори, снимка с един от тях.

да не говорим, че си счупи ребра по времето на КСШ, но не спряха снимките заради него.

много хубава Серенай!!
Айле започва в Сърбия, трейлър
https://x.com/GoddessSerenay/status/1962874583393993174

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт