💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 35 650
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Айре, не мога без него 😛🤭😂

Даже не искам да обсъждам тази особа. Но сега да си призная нещо 🫣 Вчера всъщност се вбесих на публикация на Младия вълк и аз това изключително рядко го правя, но му написах две изречения на лично съобщение. В момента, в който го изпратих си викам "айде, сега и този ще ме блокира"😂, защото при мен все така става, уж всички са широко скроени на думи, но като напиша това, което мисля или истината, все ме блокират 🫣🫣🫣

Скрит текст:

Той  се засегна,  получих дълъг отговор,  дописван няколко пъти. Разбрахме се накрая. А и публикацията изчезна 🤗.

KT-fans беше качила информация за Халит Юкай, но не ми се пише 😥

# 76
от Къванч

супер, че взема отношение!! Hands Thumbsup

Пепи, опасна си Wink Hands Plus1
И аз видях, че има новини за Халит, но също не ми се пише.....

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:03 от Airra

# 77
Пепи, благодаря за спойлера, и този ми хареса много! Kissing Heart
Айре Heart Eyes оф, този глупак пък вече съвсем се изхвърли Така се става актьор, от всеки, който поиска Stuck Out Tongue Closed Eyes Я да се занимава с това, което умее и да престане да плаче Angry Дубльор, каскадьор си е отделна професия, те са обучени и специализирани точно в тези рискови сцени. Всеки си върши своята работа, актьорите взимат дубльори, за да не създават проблеми на екипа в случай на контузия, както стана с Арас например, дето падна от стълбите и снима 2 месеца с патерици. И на Киво не му беше никак лесно да играе със счупени ребра в КСШ, но продължи, за да не спират снимките, не могат да си позволят дори ден престой, за една седмица трябва да снимат серия, по-дълга от много филми, знаем и колко му струваха на продуцента снимките на всички исторически забележителни места в Русия. И много правилно, че оттогава ползва дубльори, той не го и крие! И както и други звездни актьори, получава много пари не за риска, а за таланта си, лицето си, името си! За другото си има професионалисти. А турците, както винаги, създадоха сензация от нищото, веднага обвиниха Къванч, сякаш той го е уволнил заради егото си, точно пък той, който винаги е благодарил на всяко награждаване на всеки един от екипа за добре свършената работа, тъпаци! И точно те пък ще обсъждат колко печели Rage Ами може го, печели! С много труд! Да се пробват, ако им стиска, то отстрани винаги всичко изглежда много лесно! Ядосах се !
Пепи, браво за това, което си направила! Hands Clap Ами пуста завист, душко, най-гадната човешка емоция, никой не е застрахован от нея! И аз вчера не се въздържах да пиша на един тъпак в ИГ Stuck Out Tongue Closed Eyes
А, ето, че междувременно Айрето Kissing Heart ни е донесла с превод отговор от Киво, очаквах го, знаех си, че няма да си замълчи! Hands Clap И е обяснил именно това, което и аз имах предвид, заради това го обичам това прекрасно човешко същество  Heart

# 78
В ТТ/Х валят купища постове.
всички коментират споделеното от Къванч, с много хубави думи, особено " не искам никой да губи работата си" Heart

Фенче Kissing Heart, прекрасен пост!! Hearts
И аз го обичам нашия човек Heart поради много причини........

да припомня и това му участие без дубльор в Якамоз
където толкова е бил изстинал, че няколко дена не е могъл да се съвземе.

част от интервюто му, което го има и на 1 стр. с превод.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 21:01 от Airra

# 79
Не мога да стигна до тук.

Страхотен е Къванч, страхотен. ❤️
Не съм се съмнявала и за секунда в него.
Той е изключителен човек. ❤️ Отгоре на всичко и талантлив.

И сега видео с участието на Къванч в пожара.

https://www.instagram.com/stories/stambul_tureckiye_serialy/3713 … =cDA0MHdiNzU4emti

Лека, момичета 🤗🤗 🤗

# 80
Привеет!! Hug

има изявление от агенцията за дубльори

Пепи, има и друго видео, където един човек говори
https://www.instagram.com/p/DOKvITVDsZc/
Вижте имаме проблем, приятели
Къванч запалва огъня сам.
коментирате, защото не знаете за дубльора
може би дубльора е дошъл, когато вече снимат близо до огъня.
Вижте и Серенай, тя наистина е уплашена, всичко е реално.

/за тоя превод не съм сигурна Rolling Eyes/

коментар от Токио

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:14 от Airra

# 81
Привет, сладурки! Hug

Едва сега успях да стигна до лапито, нали си имам гостенка.
Пепи, Kissing Heart Даа, прекрасен любимец сме си избрали, красив и отвън и отвътре Heart
Айре Heart Eyes, много ти благодаря за всичко споделено! Kissing Heart
Така си и мислех, че явно има сериозна причина, за да го уволнят този, само дето Киво напразно изяде хейта от разни завистливци ... Радвам се, че поне в Х и ВК коментарите са хубави,че в ИГ успяха да ми вдигнат онзи ден кръвното Stuck Out Tongue Winking Eye Как пък за толкова години поне малко не разбраха що за човек е, достатъчно се знае дори и от тези, дето не живеем там

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 16:44 от queen_fenka

# 82
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

То от самото начало беше ясно, че всичко е един човек да се възползва от предоставената му възможност, но този е такъв глупак, че нямам думи.

Стана ми интересен обаче коментара на Токио, че всяко споделяне се съгласува с продуцентите 🤔 Излиза, че многобройните снимки зад кулисите си е вид насочваща реклама. Аз все съм си мислила, че поне актьорите имат свобода за това 🤭

Днес се навършват 17 години от излъчването на първия епизод на "Забраненият плод."

И последните новини за Халит Юкай. Тялото е извадено и погребението ще бъде на 6 септември. 🙏
Още сега трески ме тресат от турските журналисти.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 83
минавам само за ново от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cihan-talay-organize-isler-k … ktari-oldu/63137/

Джихан Талай стана нектарът на „Съкровищницата на организираните дела Карун“
Известният комик Джихан Талай се присъедини към сериала на Йълмаз Ердоган „Organize İşler Karun Hazinesi“. Talay ще изобрази дясната ръка на Kıvanç Tatlıtuğ, Nektar.

Известният комик Джихан Талай се присъедини към дългоочакваната звездна поредица „Организирай Карун Хазинеси“ (Organize İşler Karun Hazinesi), режисирана от Йълмаз Ердоган . Talay ще изобрази дясната ръка на Kıvanç Tatlıtuğ, Nektar. Завършеният актьор, който преди това се снима във филма „Organize İşler: Sazan Sarmalı“, брои дните, докато отново застане пред камерата.

Проектът, продуциран от BKM Film и режисиран от Şenol Sönmez, включва известни имена като Cihan Talay, Demet Akbağ, Kıvanç Tatlıtuğ, Uraz Kaygılaroğlu, Selim Bayraktar, Bensu Soral, Atakan Çelik, Burcu Özberk, Rıza Kocaoğlu, Ekin Türkmen, Menderes Samancılar , Шюкран Овали,  Онур Акбай и  Ерсин Коркут  .

лека!! Hug

# 84
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Голям и страхотен каст се заформи за сериала, нека има огромен успех! Hands Pray
Значи утре ще видим ашкъма ... За съжаление по такъв тъжен повод Cry
Прекрасна снимка! Heart

Днес е 5-ти септември - Честит небесен РД Фреди Меркюри! Cry Broken Heart

Цитат
"Винаги съм знаел, че съм звезда. Сега целият свят е съгласен с мен". Фреди Меркюри
Скрит текст:

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 85
Привет момичета!!

поствам красота за настроение....
Скрит текст:
нещо само 3 останахме.....Expressionless

Фенче Kissing Heart, да оформя се голям каст, много ми е любопитно какво е измислил ЙЕ като история.
https://www.instagram.com/p/DONsIhUCJrR/

в СМ ми беше попаднало инфо, че семейството на Халит ще ограничи пресата.
не знам дали ще видим Къванч.
снимката с Курт Сейт е от испанката Маука, много хубаво обработва снимките.

Пепи, да дубльора се оказа бая глупав, но продължава да поства в ИГ и да се прави  на жертва.
Цитат
Стана ми интересен обаче коментара на Токио, че всяко споделяне се съгласува с продуцентите 🤔 Излиза, че многобройните снимки зад кулисите си е вид насочваща реклама. Аз все съм си мислила, че поне актьорите имат свобода за това 🤭
актьорите споделят доста снимки зад кадър, от сета. Според мен имат такава свобода, но предполагам в договорите им има условие да не са компрометиращи и да не предизвикват негативи за проекта.
говоря не само за сериалите на Къванч, но и за други, които съм следила и какво се споделя.
за ЗП Hands Plus1
ББ Heart

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:47 от Airra

# 86
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, искрено се надявам утре да бъде с големи ограничения снимането. Нищо, че може още дълго време да не видим Къванч.

Къванч няма нужда от специални договори, той и без това почти не пуска свои снимки. Разбира се има изключение за децата, с които снима. Там няма пропуск 😍

Фени, да беше пуснала някое видео на Фреди 😘 Не че не мога да намеря, но твоя избор винаги е бил най-точен според момента.

Време е да си припомня ОР2. Много актьори станаха или на мен така ми се струва 🤔

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 87
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
ЗП ще си остане завинаги на върха!!!

Скрит текст:
Малко зачезнах, че бях окабелена и ми мериха два дена сърцето.
Сутринта рано тичах първо да върна холтера.
А после моите мъже ме подредиха много яко , като ме оставиха сама
да чакам техника за инсталция и свързване на по-бърз интернет.
И всичко това се прави през телефона, а не на лаптопа.
Техникът му идваше да си тръгне веднага.
Не му вдъхвах доверие, че съм технически грамотна.
А моите умници ми заръчаха, ако има нещо, да им се обадя, те да ...
Ъхъ. Не им се обадих.
Час и половина изтегляне, инсталиране, регистриране, нови пароли,
настройки, проверка, пак проверка,  и стана.
Телефончето ми се оказа добро.

Свърших с Езел. Всичко ми беше много интересно.
Бях го гледала, но ту с превод, ту без превод, ту с изрязване, ...
Преди се пишеше, че има много ретроспекции, с които било разтегнато, ...
О, не всичко си беше на място и взаимно свързано!!!
За финала се пишеше, че Езел е жив там на фара.
Не, не. По-скоро Дженгиз е този, който остана жив.
https://www.youtube.com/watch?v=FFhqLEtE7BQ
Иначе за дубльора ... нищо, нищо.
Къванч си е Къванч!!!

The Show Must Go On

Приятни занимания, дружки!!!
Омитам се, че ...

Скрит текст:

# 88
Диве,
Скрит текст:
здрава да си !
браво, че си се справила с техниката, ама как пък те оставиха твоите мъже Wink
понеже гледаш футбол, знаеш, че сме в една група с Турция.
Оооо мен много ме дразнеха ретроспекциите в Езел, колкото и сериала да е легендарен, на мен сюжета ми беше разхвърлян/а и не го помня много добре/

От преди малко в групата на американките
Цитат
Току-що завърших четенето на романа „Невероятно“, който ще бъде адаптиран във филм за нов проект на Къванч по-късно през годината. Какво четиво! Намерих го за голямо предизвикателство и трябваше да се върна и да препрочета много глави. Ще бъде голямо предизвикателство за Къванч, особено за научаването на репликите. Въпреки това, той обикновено е перфектен в пресъздаването на думите! Някои от действията са невероятни.

Пепи, надявам се да видим Къванч скоро, не точно утре.
а актьорите са много, но това си е сериал.

Лека!!

# 89
Привет, дружки! Hug
Бях на купон да почетем РД с други фенове, беше чудесно.
Диве, браво! Kissing Heart
Айре Heart Eyes и по-добре, не искам да го виждам ашкъма на такива места ...
Пепи, веднага! Благодаря за доверието Kissing Heart

Лекинка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт