Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 18 647
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Нормални турски имена.
Нормални, ако си в такъв регион. Аки,  Сумейра и Кайра не съм срещала. Алейна познавам няколко, Айлин и Айсел също.

# 181
  • София
Аврора и ние имаме в детската градина. Може би не е странно ама аз го свързавам с Дисни принцеса Grinning

# 182
Моя братовчедка преди около 32-33 години кръсти дъщеря си Елена-Аврора или Аврора-Елена, не помня точно. И тогава, и сега ми е странно, ама...

# 183
  • София
Mama Ru, и аз съм го срещала няколко пъти (Елена-Аврора) и ми е супер странно и на мен.

Doli, най-вероятно наистина са нормални, но за мен бяха и са странни.

Скрит текст:
Сега се сещам за една история покрай имената. На моя мъж на братовчед му се ражда момиченце. Бяха си избрали името Мария, но детето се ражда на 09.12, когато Българската православна църква отбелязва „Зачатие на света Анна" и те решават да го кръстят Ана-Мария. Името не е странно, а самото стечение на обстоятелствата за избора им. На галено й казват Ами, като съчетава отново по някакъв начин и двете имена. Странно е, но може би е по-добре от Ани Simple Smile

# 184
Аз познавам една Елена Аврора. Simple Smile И годините съвпадат. Явно е имало предпоставка за кръщаване, я филм, я нещо впечатляващо за родителите.

# 185
Елена е на едната баба, а Аврора не знам от къде, не поддържаме връзка.

# 186
Ей сега се сетих за едно приятелче на сестра ми от парка: Елеанина. Елеа на баба ѝ Елена и Нина на другата баба. Можете да познаете коя баба не се е месила по време на бременността.

# 187
Елизса.
Обичам имена, комбинирани от други, но някои не звучат добре.

# 188
Гьоньо. Няколко пъти се връщах и проверявах, дори пуснах Гугъл - имало такова име.
И баба Гьона познавам

# 189
Цветеслава, Цветанелия, Цветина.

# 190
  • София
Росицвета Rolling Eyes

# 191
Ей сега се сетих за едно приятелче на сестра ми от парка: Елеанина. Елеа на баба ѝ Елена и Нина на другата баба. Можете да познаете коя баба не се е месила по време на бременността.
Ако беше обратно можеше да е Нинел. Има такова име Нинел, обратното на Ленин и вероятно кръстена на него.

# 192
Аз познавам Елеана - на баба си Елена и баба си Анка. Цял живот се обяснява, че не е нито Елияна, нито Илияна.

# 193
Деньо Денев (предложен за шеф на ДАНС)

# 194
По повод двойните имена, скоро ми попадна из фейсбук, торта за детенце на 1г. името беше Ева-Ивана, а на наши познати детето е Ния-Петя, странно ми е това с двойните имена на мен, сякаш приемам Ана-Мария, но другите са ми странни.

Общи условия

Активация на акаунт