Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 19 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Гвардиана и Геурина /не съм сигурна точно как се пише, но така го изговаряха/. Може би Георина. Не знам, но нещо подобно е името. Жени на около 70 години.
Двете нямат роднинска връзка.

# 586
# 587
Покрай Елен се сетих за един колега - Елин. Имах и съученичка Елина, и учителка Илинка, но освен тях никой друг не познавам с това име.
А онзи ден се сетих за една приятелка на баба ми - Зорка.

# 588
Аз имах съученичка Илина. Съвсем нормално ми звучи името. Познавам и Илона.

# 589
  • Пловдив
Зорки има много, вкл. Първанова, актрисата Зорка Йорданова и една моя братовчедка.
Илин(к)а също е нормално.

# 590
По новините говориха за някакъв германец на име Маделин!

# 591
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ивиан - момиченце.
Отне ми 2 дни да го запомня.. сигурно на баща си Иван е кръстена..

# 592
Еленко ми е като Босилко.

Срещала съм Елен (мъж).

Познавах Ленко
Сега трябва да е на около 60 и нещо

И за Лениела се сетих 💗

# 593
Илонка, Марионка... са с гръцки произход - преселниците от беломорието, които са дошли във Варна и региона, са ги донесли.

# 594
Покрай Елен се сетих за един колега - Елин. Имах и съученичка Елина, и учителка Илинка, но освен тях никой друг не познавам с това име.
Елин имам близък роднина, като дете гласувах да изберат това име. Казваха, че Елин е видоизменено от Илия (кръстникът). Имало поверение, че ако носиш името на кръстника си късметлия. В този случай е вярно.
Не е съвсем рядко името, среща се.
Скрит текст:
Нашият Елин е свикнал, че като си регистрира мейли, никове и т.н, при него име точка фамилия е свободно. Но веднъж греда, бил зает имейла. Писал и така си намери двойник с еднакво име и фамилия, но от друг град.

# 595
Аз имам съсед Елин

# 596
  • София
Аз бях на шофьорски курс при инструктор, който се казва Ласко.

# 597
  • Пловдив
Много странни за мен са имената на трите момчета на плеймейтката Ася Капчикова - Ивиан, Ианик, Ириан.

Царина - жената на ергена Александър.

# 598
Елина и Зорка в моя край има много. Не ми е странно.

Дасиа Софиа Нийл
Анислаав
Нейсън Борисов
Ивайла-Божидара

# 599
  • София
Много странни за мен са имената на трите момчета на плеймейтката Ася Капчикова - Ивиан, Ианик, Ириан.

Царина - жената на ергена Александър.

Доста странни имена... Все се чудя защо за някой е толкова важно да измисли най-сложното име за детето си?

Общи условия

Активация на акаунт