Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 19 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Царини имаше повече от една в Ботевград, явно в района се среща името.
"Жената на ергена" звучи добре. Wink

# 601
  • България
Цветомир-Йоан и Иванин

# 602
Много странни за мен са имената на трите момчета на плеймейтката Ася Капчикова - Ивиан, Ианик, Ириан.

Царина - жената на ергена Александър.

Доста странни имена... Все се чудя защо за някой е толкова важно да измисли най-сложното име за детето си?
Ъъъ, у-ж-а-с!
Ако трябва да ги викне всичките , да се размърдат, че е време ...просто не си представям да успее да си изкълчи езика Rage

# 603
  • Пловдив
Е верно, жената на ергена се е получило като виц Wink
По темата: Моя позната кръсти сина си на дядото Господин и винаги като се обаждаше в поликлиниката да вземе час за преглед на Господин Иванов й отговаряха: - Госпожо това е детското отделение.
Имах колежка Илонка, ама един клиент не чул добре името й, я търсеше като Найлонка.

# 604
  • София, Лагера
И аз имах съученичка Илона в България, в Унгария имах повече познати, там името е много популярно. (ударението там е на "и")
Ако на някой в БГ му е трудно да произнесе моето име, трябва да видите какво беше със сестра ми Десислава в Унгария. Няма произнасяне и запомняне! Laughing На “сл“ запецваха. Пише се: Desziszlava

# 605
Ивиан, Ианик и Ириан ако се произнасят нормално, ще се "сдъвчат" като Ив`ян, Яник и Ир`ян. Предполагам обаче, че идеята е да се произнасят акцентирано, с двойни ударения - Иви-Ан, И-А-ник, Ири-Ан, което им придава малко приказно и фентъзи звучене.
Не че бих си кръстила така децата, но не ми звучат чак толкова странно, колкото някои предложения, които се дават тука из темите.

# 606
Е верно, жената на ергена се е получило като виц Wink
По темата: Моя позната кръсти сина си на дядото Господин и винаги като се обаждаше в поликлиниката да вземе час за преглед на Господин Иванов й отговаряха: - Госпожо това е детското отделение.
Имах колежка Илонка, ама един клиент не чул добре името й, я търсеше като Найлонка.

Това за Господин Иванов е много смешно.
Имаше една жена, София, която разказваше, че като пишела името си на пликовете за препоръчани писма, служителката всеки път като видела София ѝ казвала Не се пише най-отгоре  името на града. А тя си пишела нейните имена.

# 607
Покрай Елен се сетих за един колега - Елин. Имах и съученичка Елина, и учителка Илинка, но освен тях никой друг не познавам с това име.
А онзи ден се сетих за една приятелка на баба ми - Зорка.

Елин Топузаков, а пък като женско име с Елина и Елия е пълно сред сегашните дрца.Илинка съм го срещала, Зорка също познавам някакви неизвестни, плюс Зорка Първанова и една Зорка имаше в "Последният печели".

# 608
... Иви-Ан, И-А-ник, Ири-Ан, което им придава малко приказно и фентъзи звучене.
Кълчене на езика му казвам аз. Или манджа с грозде.

# 609
Цанета- жена на средна възраст.

# 610
  • гр.Пловдив
Танаил,Горица,Койя /участничка в предаване,млада жена/

# 611
... Иви-Ан, И-А-ник, Ири-Ан, което им придава малко приказно и фентъзи звучене.
Кълчене на езика му казвам аз. Или манджа с грозде.

Май ѝ бяха тризнаци децата на Ася, или поне 2 от трите бяха близнаци. Забравила съм, преди често беше в публичното пространство, но след Ивиан и сие се покри.

# 612
  • София
Близнаците са Ивиан и Ианик, а най-малкото е Ириан. Днес специално отворих да прочета, защото ми стана странно...

# 613
Е, вие как пък си мислите, че поименно ще ги вика!? Ще викне веднъж "момчетааааа" и тръгват Grinning
И разбира се, всички такива модерни и изкилиферчени имена, които преди 20 години, да речем, не са и съществували, са с цел златното отроче да не е като масата, даже по възможност да е уникално, неповторимо и запомнящо се.

# 614
Цанета- жена на средна възраст.
В групата на сина ми имаше Цанет. Вече е 20 годишна жена, много симпатична и елегантна

Общи условия

Активация на акаунт