Music idol - тема 6

• 13 477
  • 430
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
Ох, тъкмо си рекох, че Роза66 се кротна, пък то на - други специалисти се намериха  Twisted Evil

Ей на!
Сравни Данюва мама с Кристина Агилера и останалите парчета пък пак ми разправяте, че не пее всичко като народно - респ. чалга
Евала на Галя от Две могили - тук съм съгласнас нея, че поп-фолка най й приляга Simple Smile

Ян Бибиян, Невена няма нужда от силикон за гърдите, повярвай ми, има си достатъчно Peace
А чалгаджийките си слагат силикон, защото нямат с какво друго да изпъкнат-нямат гласови данни, но имат огромен бюст, клиповите им се гледат, бизнесът върви и т.н....Няма нужда да обяснявам.

Ами просто си предубедена, иначе щеше да знаеш, че доста от чалгаджийките всъщност пеят прилично /80% от тях са възпитанички на музикалните училища/ сега да не скочиш - не съм фен на чалгата, но това не ми пречи да отчитам истината  Twisted Evil
А силикон на малката определено ще й трябва Wink

# 106
Сравнила съм ги-и няма прилика никаква-сега какво?
Колкото до твоята Галя от две могили-и аз не я търпя-та сега какво?Тя между другото каза на Невена на "Мой стих"че го изпяла брилянтно,ако трябва да говорим за "Галя".Твоята Валентина пък или Кремена да не би да могат да пеят-че те не могат един глас да извадят-все в една тоналност пеят всичко и само го понадигат ако има височина.Невена може да е "чалгаджийка"ама го докарва на глас Twisted Evil

# 107
Ох, тъкмо си рекох, че Роза66 се кротна, пък то на - други специалисти се намериха  Twisted Evil

Специалисти по какво newsm78

Ей на!
Сравни Данюва мама с Кристина Агилера и останалите парчета пък пак ми разправяте, че не пее всичко като народно - респ. чалга

Ами сравних ги и нищо народно-респ. чалга(м/у другото странно сравнение си направила) не открих в изпълнението на песента на Кристина Агилера.

Ами просто си предубедена, иначе щеше да знаеш, че доста от чалгаджийките всъщност пеят прилично /80% от тях са възпитанички на музикалните училища/ сега да не скочиш - не съм фен на чалгата, но това не ми пречи да отчитам истината  Twisted Evil

Не съм предубедена и това което казваш го знам, аз говорех по принцип, това не значи, че слагам всички чалгаджийки под общ знаменател.

А силикон на малката определено ще й трябва Wink

Ами щом ти казваш, ще си сложи момичето, в случая май ти си СПЕЦИАЛИСТЪТ.

# 108
  • Сливен
Цитат
Сравнила съм ги-и няма прилика никаква-сега какво?

Напомняш ми на дъщеря ми, като и забраня да прави нещо Wink
Тропаш с крак и отричаш очевидни неща  Mr. Green

# 109
Говори за мен,бе Гигова Laughing
Ян Бибиян-то и името ти такова-лунно затъмнение.Не отричам нищо-истината е очоизбодна-няма какво да отричам Laughing
просто казах кратко и ясно каквото ме накара да направя-какво да се избием ли пък чак. argue fight
И питах една приятелка сега-тя си даде гласа за Невенааааааа-и тя обича чалгичкаааааа

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 10:55 от афродита

# 110
  • Сливен
Говори за мен,бе Гигова Laughing
Ян Бибиян-то и името ти такова-лунно затъмнение.Не отричам нищо-истината е очоизбодна-няма какво да отричам Laughing
просто казах кратко и ясно каквото ме накара да направя-какво да се избием ли пък чак.

Ти пък - чак до там Wink
Бокс Crazy

Ако се зачетеш в постингите ми никъде не съм казала, че няма глас  Twisted Evil
Казвам, че всичко пее с характерното за народното пеене "вибрато" /умишлено в кавички/
Което я прави идеална за поп-фолк изпълнения - не за поп идол Wink

# 111
ОК-айде да дадем възможност на друг да си каже мъката Laughing
Следващият моля...

# 112

Абе има си специалисти,Ян Бибиян,просто го приеми този факт!Не дей се заяждаш с хората,само защото ,по стечение на обстоятелствата,разбират повече от теб!

Казвай си мнението,без да закачаш другите!!!Кротни и ти малко!
   Сорри.....не издържах.......

# 113
Ама недейте така, молим ви се. Не може само специалистите да се изказват. В крайна сметка това е конкурс за широката аудитория - за такива като мене, дето нямат академично музикално образование, но имат своите предпочитания. Като лаик аз (и стотици други) оценяме певците в Мюзик айдъл по съвсем различни параметри.

Аз например си давам сметка, че Валентина пее страхотно. Но не ми допада като излъчване. Ако пуснат нейно изпълнение, не бих оставила на този канал, защото не ми допада като цяло.    Не става дума дали е красива или не - просто за мен тя няма харизма. Силвия Кацарова е уникално грозна жена, но като пее, тръпки ме побиват... само че тя има убийствен глас и е много магнетична, Ако и да прилича на женския вариант на Квазимодо.

Невена е хубава, пее добре... сигурно ще предизвика интерес след участието си в Айдъла и ще почнат да й правят песни. Но и тя за мен не е Идола, който търсим. Аз бих дала гласа си за Пламен. Има чар, има глас, има присъствие... Аз лично си падам по по-възрастни, така че не го оценям като мъж, но не мога да отрека, че от тези 10, които останаха, това момче ми се вижда най-обаятелно.

Надявам се Кремена да се хване с оперно пеене. Струва ми се, че там има голямо бъдеще. (а и визията й е баш за голямата сцена).

# 114
  • Разпиляна във въображението
С риск да ме нахокате ще си кажа - Теодор изобщо не го харесвам. Нещо лигав ми изглежда. Незнам. Не мога точно да го определя, но просто не го харесвам и това е. Пламен ми е сладникъв. Стефан също ми харесва.

# 115
С риск да ме нахокате ще си кажа - Теодор изобщо не го харесвам. Нещо лигав ми изглежда. Незнам. Не мога точно да го определя, но просто не го харесвам и това е. Пламен ми е сладникъв. Стефан също ми харесва.

Peace и аз така Simple Smile

# 116
Ама недейте така, молим ви се. Не може само специалистите да се изказват..

Прочети по-внимателно предишния ми постинг Naughty
     Всеки има право да се изказва по темата,разбира се!Но защо,когато някой спомене,че има музикално образование или по някакъв начин е свързан с музикалния бизнес,някои (подчертавам НЯКОИ) започват да го нападат,все едно е виновен пред тях,с това,че разбира малко повече.
    Идеята ми е да се изказваме,без да се обиждаме,специалисти или не. Hug

# 117
Софи Маринова ще гостува в Music Idol днес
12 април 2007 /
“Ромската Лили Иванова” е специален гост в шоуто, което ще отстрани поредния участник
Примата на ромската музика Софи Маринова ще бъде специален гост в директното излъчване на Music Idol от зала 2 на НДК тази вечер. На шоуто ще бъде определен третият от 12-те финалисти, който отпада от надпреварата по-нататък. Софка, както свойски я наричат почитателите й, е сред най-популярните поп-фолк певици у нас в момента. На концерта в понеделник една от фаворитките в Music Idol ­ Невена Цонева, се представи с нейната песен "Плачещо сърце". Баладата "Остани", както и дуетите на ромската певица с Устата, пък са сред най-слушаните шлагери в радиоефира в момента.

значи довечера ще има много "Защооооо няма радоооооост"  Joy

# 118
  • Сливен
         Всеки има право да се изказва по темата,разбира се!Но защо,когато някой спомене,че има музикално образование или по някакъв начин е свързан с музикалния бизнес,някои (подчертавам НЯКОИ) започват да го нападат,все едно е виновен пред тях,с това,че разбира малко повече.

Ама много насериозно сте се взели  #Crazy
Освен това - хайде без квалификации кой колко знае а  Joy
Аз може да съм някой музикален критик в сянка   Whistling
искрено се забавлявам Flutter

# 119
  • Сливен
.... значи довечера ще има много "Защооооо няма радоооооост"  Joy

За тееееб и мееееен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт