Music idol - тема 6

• 13 476
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
не ви ли се стори, че Глория и Данчето нещо много се засичат една друга newsm78

# 121
Ама недейте така, молим ви се. Не може само специалистите да се изказват..

Прочети по-внимателно предишния ми постинг Naughty
     Всеки има право да се изказва по темата,разбира се!Но защо,когато някой спомене,че има музикално образование или по някакъв начин е свързан с музикалния бизнес,някои (подчертавам НЯКОИ) започват да го нападат,все едно е виновен пред тях,с това,че разбира малко повече.
    Идеята ми е да се изказваме,без да се обиждаме,специалисти или не. Hug
Първо - вземи се успокой малко.
Второ - на практика аз съм написала точно това, което уточняваш и ти.
и трето (малко като даскалица станах): хич не ми дреме кой колко разбира от музика. Така че ако видя мнение на специалист, извличам информацията от него, но като зрител възприемам нещата с емоциите си, а не с полезната информация в главата си. И по тази причина си давам ясна сметка, че Румен не е славей, ама ми харесва повече от Кремена, примерно. Всъщност Румен доста ми харесва, не знам защо  newsm78

Защоооооооооооооооооняма радосссссс

# 122
ОК-айде да дадем възможност на друг да си каже мъката Laughing
Следващият моля...
Аз мойта мъка(по-точно радост) съм си я изпяла. Laughing
Но по темата за Невена: това, че пее добре много стилове, не я прави чалгаджийка. Добре ги разделя. Не съм надушила досега да е смесила някой стил с друг.
Категоричено няма нищо чалгаджийско в маниера й на пеене като изключим поп-фолк изпълнението й. Много е харизматична, красива и талантлива. Няма да имам нищо против тя да стане идол, въпреки че предпочитам Теодор.  Peace
А това за силикона беше безумно тъпо...  Tired

# 123
не ви ли се стори, че Глория и Данчето нещо много се засичат една друга newsm78

Rolling Eyes От началото още са все на противоположно мнение Mr. Green, "аз не съм съгласна с колежката...."  Laughing

# 124
sladka hapka,чети по-внимателно постингите,преди да навлизаш в спор.Думата ставаше за съвсем друго лице,не за теб,обърни внимание!
    Кой е разбрал..........разбрал.Хайде край!

И по темата.....
    Данчето и Глория вярно ,че се зъбят   RageЕхххх!Според мен,първата е 10 нива над всеки останал член на журито, във всяко едно отношение.Доказала се певица,блестяща жена,ПРОФЕСИОНАЛИСТ с голяма буква Simple Smile,не  си отваря устата напразно Naughty

# 125
Според мен,първата е 10 нива над всеки останал член на журито, във всяко едно отношение.Доказала се певица,блестяща жена,ПРОФЕСИОНАЛИСТ с голяма буква Simple Smile,не  си отваря устата напразно Naughty
Peace Peace Peace

# 126
И аз усетих някакво напрежение между двете. Ама и Глория си има качествата и има защо да се засяга и да се прави на примадона. Както и да е. Така се прави шоу.
Харесвам Пламен, но ми се иска момиче да спечели.

# 127
ахахахахахааааааах, умирам от смяяяяхххххх  Joy защооооо няма радоооооост  Joy

# 128
опааа, ето ви изненадаааа Simple Smile Румен отново се спаси, а Кремена и Валентина са в дъното на класацията....
Валентина отпада!

# 129
# 130
пуснах нова анкета със същия въпрос, но без Валентина. Изглежда наред всичко, така че моля гласувайте отново Simple Smile за Валентина имаше 20 гласа. Сега имате на разположение цяла седмица за гласуване.

# 131
Предпочитах Кремена да си замине. И Румен.

# 132
Нямам думи просто! ooooh!
Валентина,която беше от малкото справили се добре отпада, а Румен и Кремена остават! #Crazy
Що за простотия?! Tired

# 133
Какво ще пеят в понеделник ?

# 134
Това вече беше върха на простотията  ooooh!
Журито прави услуга на Румен и Илияна като казват, че искат да си заминат, хората явно се надъхват и ги подкрепят повече и повече!
Мноооооооого абсурдно ми се струва  тазвечершното гласуване! Валентина не ми харесваше, но се справяше много добре. Няма място за сравнение просто между нея и Румен или нея и Илияна. Тя е в съвсеем, съвсем друга категория и срещу нея да бягат не биха могли да я стигнат! Язък за хубавото момиче! Сега пак на Румен самодоволната мутра ще гледаме!
Видяхте ли колко бяха шокирани и другите участници. Май никой не можеше да повярва какво се случва!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт