Music idol - тема 6

• 13 505
  • 430
  •   1
Отговори
# 360
  • София
не мога да отворя песента на Теодор, какъв стил е, за какво се пее

# 361
  • Пловдив
Ето оригиналът   http://www.vbox7.com/play:f5d15328

# 362
  • София
не, имах предвид - авторското му парче

# 363
  • Пловдив
Съжалявам, разбрала съм грешно  Embarassed

# 364
  • София
 ЗлаВещица, благодаря за усилията все пак Grinning

# 365
не мога да отворя песента на Теодор, какъв стил е, за какво се пее

Като кликнеш на линка, трябва да ти даде направо да я сейв-ваш.
Пробвай с друг браузър, но няма логика да не става.
Проблемът е в твоето ПиСи или в задклавиатурното устройство евентуално. Wink (Бъзикам се. Laughing )
Стилът е прогресивен, но не мога да определя точно какъв. Може би Прогресив поп-рок. Така го определям аз.  bouquet
А текстът е истинска поезия.

# 366
Е това обяснява нещата!И аз я харесвам като изпълнител, но много мразя чалгата и повърхностните песни!Иначе, когато пее хубави парчета няма грешка!  Peace

Ами тя по принцип не пее чалга.
Аз също не обичам чалга и затова ми допада.

# 367
  • Пловдив
Благодаря ви милички талантливи млади момичета и момчета за "Let the sunshine in"!
Благодаря!

# 368
  • Разпиляна във въображението
Да ви кажа като гледам "красивите американски идоли" Илияна си е хубавка. Все пак визия не е достатъчна, трябва и пеене.

Иначе съм за Невена

# 369
Слушам го Теодор и се мъча да се сетя кого ми напомня. И се сетих - на Георги Станчев, солиста на Диана Експрес - http://www.vbox7.com/play:b72077ea.
Не разбирам професионално от музика, но някакси гласовете им като че ли си приличат. Моля профисионалистите да не ми се смеят ако не е така  Peace

# 370
Слушам го Теодор и се мъча да се сетя кого ми напомня. И се сетих - на Георги Станчев, солиста на Диана Експрес - http://www.vbox7.com/play:b72077ea.
Не разбирам професионално от музика, но някакси гласовете им като че ли си приличат. Моля профисионалистите да не ми се смеят ако не е така  Peace

Ако щеш вярвай, но слушайки авторското парче на Теодор точно за Георги Станчев се сетих.
Има нещо специфично в гласовете и на двамата, което на мене като женствено ми звучи.
Дори като малка в началото си мислих, че Георги Станчев е жена (слушайки само гласа, без да виждам брадатото му лице)  Simple Smile

# 371
Да, и аз смятам че има някаква прилика! Това е голям комплимент за Теодор - но смятам, напълно заслужен.
На Теодор гласът е по-плътен, от на Станчев обаче.

Пуснах си да чуя оригинала на песента от "Белоруската Гара" - Мы за ценой не постоимТекст и акорди

В излълнение на Илияна

Оригиналът е страхотен, но лично мен изпълнението на Илияна ме докосна много по-дълбоко.
За пръв път погледнах на това момиче с други очи. Разби ме с това парче и буквално ме спечели! Само дето не ревнах, докато я слушах! Невероятна песен + начинът по който бе изпълнена + аранжимента на Куку-бенд = нещо невероятно!

Споделих-олекна ми.  Laughing

# 372
Много ти благодаря за "Белоруската Гара". Търсих я, но не я откривах, а Илияна с чудесното си изпълнение ме подсети за нея и ми се искаше да чуя оригинала и.
И мене изпълнението на Илияна много ме докосна.

# 373
  • гр.София
   bouquet на  infinity!  Точно ровех назад из страниците,дали не сте пуснали изпълнението на Илиана...

# 374

Общи условия

Активация на акаунт