Music idol - тема 6

• 13 504
  • 430
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен

Вижте на Теодор авторското парче например е умопомрачително!

"Дали"-Теодор Койчинов-авторско парче

smile3555 thumbsup

Това е размазващо - изпаднах във вцепенение
Барус на момъка!

# 346
infinity, благодаря за парчето! Страхотно е!

Браво на Тео!!  Peace

тити, той е! Wink

# 347
Да супер е!  Hug
А от къде го намери?И на Невена авторското парче как да го чуем?Кой им е правил аранжимента?

# 348
Какво толкова ви хареса паречто на Теодор?
Заболя ме главата от това виене  Rolling Eyes

# 349
Пламен Пътов беше доста недохранен до преди година, сега изглежда по-добре  Peace

# 350
Какво толкова ви хареса паречто на Теодор?
Заболя ме главата от това виене  Rolling Eyes
Като заклещен опосум е  tooth Обаче има рядък глас. Peace

# 351
  • Пловдив
Другият ми фаворит е Теодор, но според мен снощи направи грешка, че пусна Борис да влезне в песента вместо него. Беше замислено като ефект, но се получи по-скоро дефект, защото след Борис, Теодор вече не звучеше чак толкова добре Laughing

И аз това казах на мъжа ми снощи - ами той Борис по-добре от него се справяше и Теодор си направи лоша услуга .

В оригинала на песента започва да пее Брайян Мей и след това се включва Фреди Меркюри. Бяха си я направили точно по оригинала. Лично според мен Теодор се справи по-добре от Борис.

Това е колективната песен. Много ме дразни лигавото изпълнение на Теодор. Стефан и Пламен бяха перфектни и стегнато изпяха текста, докато Теодор нещо изтъняваше.

Дайте линк към оригиналната песен за да ги сравним.

http://www.vbox7.com/play:c07e08d0

http://www.vbox7.com/play:73cd6b7e   Сравнявайте Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 02:18 от ЗлаВещица

# 352
  • София
Без да разбирам много смятам, че някои от кандидатите трябва да поработват с англоговорящ музикален педагог или там както се нарича. Понякога ми иде да си взема лист и химикал и да си записвам текста на песните, които са изпяти на английски.
В Стар Академи си спомням, че имаха такъв учител, който им казваше кой звук да се чуе и кой да се сдъвква.

Друго също ми прави впечатление, че Теодор има някакво специфични "с" или "шъкане", по гръцки маниер (Кичка Бодурова май беше и тя така), което ме дразни. И за същия ми прави впечатление, че от самото начало журито страшно много го четка и хвали и определено пее със самочувствие. Е, има и защо де... Grinning

# 353
Без да разбирам много смятам, че някои от кандидатите трябва да поработват с англоговорящ музикален педагог или там както се нарича. Понякога ми иде да си взема лист и химикал и да си записвам текста на песните, които са изпяти на английски.
В Стар Академи си спомням, че имаха такъв учител, който им казваше кой звук да се чуе и кой да се сдъвква.

Друго също ми прави впечатление, че Теодор има някакво специфични "с" или "шъкане", по гръцки маниер (Кичка Бодурова май беше и тя така), което ме дразни. И за същия ми прави впечатление, че от самото начало журито страшно много го четка и хвали и определено пее със самочувствие. Е, има и защо де... Grinning

smile3521 smile3508
Едиствено Илияна си изпя песента както трябва (на руски). На останалите английския им е terra ingognita smile3505.

# 354
Теодор ме изкефи тотално.  PeaceА парчето му хич не беше лесно, мисля. Доста ангажиращо е, да пееш нещо на Фреди. Всички очакват много от теб!

# 355
И на Невена авторското парче как да го чуем?Кой им е правил аранжимента?

Малко по назад съм го пуснала, не четеш  Naughty, музиката е на баща й, текст Мая Аговска, аранжимента е на Митко Щерев.

Невена Цонева-"Молитва за теб"

# 356

Малко по назад съм го пуснала, не четеш  Naughty, музиката е на баща й, текст Мая Аговска, аранжимента е на Митко Щерев.

Много благодаря  yes! Обаче наистина не ми хареса, ама въобще!Песента де!

# 357

Много благодаря  yes! Обаче наистина не ми хареса, ама въобще!Песента де!

Наистина не е чак толкова хубава песента, но горе-долу я пее, пък и тя е била много малка когато я е запяла.

# 358
Е това обяснява нещата!И аз я харесвам като изпълнител, но много мразя чалгата и повърхностните песни!Иначе, когато пее хубави парчета няма грешка!  Peace

# 359
Щеше,ама това е без значение.Ние си го заслужихме това,да гледаме напъните на Илияна,вместо готиното момче Ники. Peace
Извинявай, но нещо много бъркаш. Илияна и Ники не са били в една осмица и никога оставането на единия не е било фактор за отпадането на другия.
Освен това Ники отпадна в своята осмица и само защото журито му даде втори шанс, отново се появи за малко.
Илияна просто никога не е имала отношение към неговото оставане или напускане.

Общи условия

Активация на акаунт