Music idol - тема 6

• 13 508
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
  • Сливен
И песента на Селин Дион снощи я украси със "специфичното си вибрато"
Еми и аз писах по- горе същото, пропуснала си ме. Simple Smile
Вярно Simple Smile

# 301
  • София
Другият ми фаворит е Теодор, но според мен снощи направи грешка, че пусна Борис да влезне в песента вместо него. Беше замислено като ефект, но се получи по-скоро дефект, защото след Борис, Теодор вече не звучеше чак толкова добре Laughing

И аз това казах на мъжа ми снощи - ами той Борис по-добре от него се справяше и Теодор си направи лоша услуга .

# 302
Първо НИвенчето подхвана, а след това малкото съвсем оклепа нещата

Не можеш ли да пишеш правилно или се правиш на оригинална. Пише се НЕВЕНА. Едно е, да си кажеш мнението, друго е да проявиш неграмотна простотия и това го забелязвам всеки път, когато изписваш името й.

ОФФ. Трябва наистина да си опериран от чувство за хумор и ирония, за да правиш подобна забележка.
Пиша така, защото я чувствам така - НИвена / демек от нивата / Grinning
Неграмотна простотия  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
баси  ooooh! - ей това е върхът на тъпите определния
Ако не влезеш в аналите на форума, определено ми обогати речника с още една смъртозапна глупост  Twisted Evil
Мдааа! Мисленето е труден процес ...  newsm78 newsm78

Та по темата:
Страшно се кефя, че накрая Красимира изпя песен на Тина ... Още от самото начало все това си говорим в къщи, че има нейния тембър и звучене Wink Направо ме размаза тази вечер Grinning

Не съм оперирана от чувство за хумор, но твоят хич не е оригинален: НИвена от нивата-ако на теб това ти е смешно и забавно-давай забавлявай се!

Какво ти е тъпо в определението неграмотна простотия newsm78 Хем неграмотно, хем просташко, коя от двете думи не разбираш?

Аз може и да влезя в аналите на форума, но не разбрах със какво точно ти обогатих речника-смъртозапна глупост  -което ще рече... newsm78

Наистина мисленето е труден процес, на някои се отдава, на други за съжаление не, съдейки по доста неща видяни тук.

# 303
Уффффффффффффф.
Всяка втора тема  скандал!
Защо не приемете, че всяка има право на различно мнение, без да има обиди и заяждания.
И стига вече с това аз съм професионалист или аз 100 години съм се занимавала с музика.... Другите като не сме, нямаме право на мнение ли?
Вече имаше няколко мацки "професионалистки" дето се занимават от 15-20 години с музика, ама вече не пишат, чудно що ли? newsm78

# 304
Защо не приемете, че всяка има право на различно мнение, без да има обиди и заяждания.

И аз това казвам Peace
Всеки има право да си каже мнението и то не е задължително да съвпадне с мненията на другите. Но грубият тон, обидите и личните нападки в темата са неуместни и трябва да се помъчим да ги избягваме.

# 305
Някой знае ли дали снощната песен на Пламен е качена някъде, че не успях да го чуя?

# 306
Някой знае ли дали снощната песен на Пламен е качена някъде, че не успях да го чуя?

http://www.vbox7.com/play:4b10c3ef

# 307
  • Разпиляна във въображението
Май само  на мен не ми харесва Теодор - много ми е лигав.

Кремена - лелееее, идеше ми да си запуша ушите - ужасно беше (смених канала)

Невена - добре се справи.

Илияна ще я дебна да я чуя при повторението по Фокс - мисля, че е на мястото на "Приятели" - 18,30 ч. Защо приемате за даденост идолите да пеят или българска или американска музика, а руската е забранена.

Пламена трябваше май да изпее песента с по-висок тон, някак монотонно ми прозвуча песента.

Красимира - няма ли утърване от нея. Еднакво пее всичките си песни.

Накрая Стефан започна перфектно песента от "Коса", но Теодор нещо не ми хареса (ще се повторя - нещо лигав ми е).
Стефан се справи великолепно.

# 308

http://www.vbox7.com/play:4b10c3ef
Благодаря, Марче!

# 309
Няма да подпаля,като се говори културно LaughingЗащо да мисля че само Красимира пее там?Че това е караоке бар-всички могат да пеят там-говоря че тя се престрашава и има публична изява,защото това си е публично място,нали,а Невена не е имала дори такава.А някой беше казал преди че пяла и по кораби май-ми тя не е така скована явно,като излиза на сцена.Виж Невена има собствени албуми доколкото разбрах-или авторски песни бяха newsm78Пламен също имал минало такова....Те имат някакъв опит-това е-просто мюзик айдъл ще им помогне,да се доошлайфат,докато другите какво?Те трябва доста още време да се шлайфат Crossing Arms
Ян Бибиянчо,като палиш толкова,аз нещо недоразбрах кой ти е фаворита?Щото само разбрах че плюеш против Невена-ама за кой си-не разбрах-щото твоята отпадна.Сега?Ако си за КрИмена-да знаеш че скоро ще си тръгне.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 13:02 от афродита

# 310
  • Разпиляна във въображението
Това е колективната песен. Много ме дразни лигавото изпълнение на Теодор. Стефан и Пламен бяха перфектни и стегнато изпяха текста, докато Теодор нещо изтъняваше.

Дайте линк към оригиналната песен за да ги сравним.

http://www.vbox7.com/play:c07e08d0

# 311
Знам какво искам да чуя на следващия концерт: Искам Стефан да изпее "Дива роза" или "Червило" (нали така беше) на Дони. Вие какво ще кажете? За другите - не знам - още не съм мислила. Laughing

Абе Красимира според вас има ли визия? Харесва ми гласът и, но не бих казала, че е кой знаеу колко по-хубава от Илияна.

# 312
Ами Илияна за да стане по-хубава от Красимира да махне очилата и да облече някоя хубава рокля да я видим.Тя не е облякла нищо по-хубаво до сега.Не ми харесва особено Красимира като визия,ама да се сравнява с Илияна... newsm78

# 313
Няма да подпаля,като се говори културно LaughingЗащо да мисля че само Красимира пее там?Че това е караоке бар-всички могат да пеят там-говоря че тя се престрашава и има публична изява,защото това си е публично място,нали,а Невена не е имала дори такава.

Не си проучила нещата и говориш насляпо, а си от нашия край-срамота. Grinning
Доста конкурси е печелила, но повечето детски докато е била по-малка и по неизвестни. По известните са 1-во място в Хит минус едно(не знам дата и година) и 1-во място в конкурса Бургас и морето-мисля че миналата година, но може и да греша.
Така че, Невена има доста публични изяви още от малка и спечелени конкурси.

Красимира има специфичен дрезгав глас, които много ми допада и последното й изпълнение беше много добро, но незнам дали ще се справи и с други стилове с този специфичен глас. Дано, желая й всичко хубаво. Пяла е в караоке бар в България и извън България е работила като певица на кораб-това са т. нар. й публични изяви.

Теодор има голямо присъствие на сцената, много хубав глас и винаги се слива с песента има излъчване и сексапил, ай да спирам че се отпеснах...

Всъщност, снощи всички изпълнения ми харесаха като цяло, всички бяха се постарали и добре се справиха с малки изключения-например Кремена, визия и изпълнение-под всякаква критика, не е виновно момичето, че е пълно, ама да прикрие някак си тези сланини, а пък изпълнението беше доста слабо, идваше ми да превключа програмата.

# 314
афродита малко по-късно видях какво си писала. Проучила си.

Да, Невена има авторски песни. Ще ви дам линк на една такава, много е хубава, казва се "Молитва за теб"-музиката е на баща й, текст Мая Аговска, аранжимента е на Митко Щерев:

Невена Цонева-"Молитва за теб"

Общи условия

Активация на акаунт