Music idol - тема 6

• 13 508
  • 430
  •   1
Отговори
# 330
  Красимира не е красавица,уви.....Но е по своему интересна,от страната на гласа....
  Много особен тембър има.Но имам чувство,че не й пречи да се консултира малко за това как да използва още по-добре гласа си.Бягат й някои нещица в постановката,на моменти чак оперно ми звучи.
  Често,широката публика се впечатлява от това,но по-тънките познавачи на поп изкуството могат  да се подразнят от такова пеене.

# 331

Вече имаше няколко мацки "професионалистки" дето се занимават от 15-20 години с музика, ама вече не пишат
  сигурна ли си в последното? Grinning

# 332
  • София
  Красимира не е красавица,уви.....Но е по своему интересна,от страната на гласа....
  Много особен тембър има.Но имам чувство,че не й пречи да се консултира малко за това как да използва още по-добре гласа си.Бягат й някои нещица в постановката,на моменти чак оперно ми звучи.
  Често,широката публика се впечатлява от това,но по-тънките познавачи на поп изкуството могат  да се подразнят от такова пеене.
Ето аз като извадка от широката публика съм впечатлена от гласа и. Grinning И всяка нейно представяне ми въздества много. Тя ми е фаворита, следвана от Стефан.

# 333
На негово място трябваше да е Ники Crossing Arms
Като гледам резултатите от анкетата, съмнявам се, че за Ники щеше да има толкова гласове.

# 334
Гигова,недей така,бе-нали сме за една кауза-както се казва в една сапунка:'Всичко за каузата..."Като сбъркам нещо-ше поправяш,ше измиташ след мен-ми така де.... smile3521
Еххх,Бибиянчо,ми пропуснала съм те-аз като отворя тук и то изписано 1000 страници-прости миииии newsm17

# 335
Щеше,ама това е без значение.Ние си го заслужихме това,да гледаме напъните на Илияна,вместо готиното момче Ники. Peace

# 336

Вече имаше няколко мацки "професионалистки" дето се занимават от 15-20 години с музика, ама вече не пишат

Ами да,  поне тези, които имах в предвид --не ги засичам вече newsm78.  А темата я следя още от началото.  Peace

# 337

Ами да,  поне тези, които имах в предвид --не ги засичам вече newsm78.  А темата я следя още от началото.  Peace
    Хе-хе.... ...''засрамиха се'' милите Embarassed ...как така ще чуват и ще виждат повече  от останалите tantrum tantrum tantrum
     smile3503

# 338
Ще си позволя да коментирам, че тънките познавачи (имам предвид тези, които пък някои ги наричат поп звезди), познаващи Краси нямат такова мнение, напротив, точно обратното.
Не отричам, че на моменти може да и "бягат" някои нещица, но си е много добре, за разлика от голяма част от останалите....

# 339
Че от къде да ти вярваме пък Rolling EyesОтде знаеш как реагират познавачите?Кой си ти-ако си Нели Рангелова,Лили Иванова или Васил Найденов-представи се-веднага ще мина на твоето мнение.И защо трябва да смятаме че разбираш наистина професионално от музика?
И ако беше някакъв по-такъв познавач,щеше да признаеш че в шоуто има доста уникални гласове,не само Красимира-например Йорданка харесваше Валентина,Кремена,Невена,Красимира,доста от хората...А не да имаш предпочитания към един само и то дори да имаш да признаваш че другите са пълна скръб.Защото ако имаш поне малко доблест би казал че и други са добри и достойни за титлата.Аз не си кривя душата,че колкото и да харесвам Невена,Красимира,Пламен,Стефан и Теодор също биха могли да спечелят.Но мисля че обикновените хора си дават гласа за фаворита си,докато тези които разбират(като теб Laughing)биха казали нещо друго.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 17:48 от афродита

# 340
  • Сливен
  bouquet
Аз съм зашеметена  Laughing Laughing
признавам се за победена - ентелигентността победи
Peace

Хайде мир  bouquet

Черпя с една биричка

И малко мезенце

10х за биричката и мезето - бъзикам се бе мила - не ми се връзвай:)

# 341
Ще си позволя да коментирам, че тънките познавачи (имам предвид тези, които пък някои ги наричат поп звезди), познаващи Краси нямат такова мнение, напротив, точно обратното.
Не отричам, че на моменти може да и "бягат" някои нещица, но си е много добре, за разлика от голяма част от останалите....
    Забележи,че и в журито има звезди,две от които са си ПОП.И те се смятат за познавачи,нали?Обаче нерядко мненията им се разминават......
    От познавач до познавач,понякога,е като от земята до луната,не си ли съгласен?
    Това,което харесва Дони,може да отвращава Георги Христов,например.......
    Така че приемам мнението ти ,като едно поредно мнение,което,пък,се разминава с моето Wink

# 342
Хаха,ми той Дони ги харесва по външен вид май hahahaдруго не забелязах да казва-и на кастингите все одобряваше...почти никой не скъса.Това му е "познаването"на познавача-и ако разчитаме на такива познавачи.Добре че е Йорданка,че всички щяха да отидат до финал-тя и Глория си ги пускаше.

# 343
  • Germany
Моят фаворит е Пламен Peace Нямам претенции професионално да разбирам от музика, но чисто любителски и визуално той най ми радва ухото и окото Wink

# 344
Теодор изкърти всички мивки, които съществуват!!! Пя невероятно!
Никак не съм съгласна, че бледнеел бил след интрото на Борис. Напротив даже: Теодоровият глас като по-богат на хармоници блесна с цялата си прелест след Борисовия, който също е много красив, но по различен начин.  Peace
Who wants to live forever е парче което обожавам и към което съм много претенциозна и предубедена, но Теодор го изпълни невероятно.  Heart Eyes

Не знам откъде ви идват тия глупости, че мязал на психопат понеже се кокорел?!  Shocked
Доколкото забелязах отговаря най-подготвено и адекватно на шегите на Иван и Андрей, отвръща им с чувство за хумор и въобще се държи много земно и куул.  Peace

Красимира има много богат и уникален глас. Golden Eye не ми е от любимите парчета на Търнър, но в нейно изпълнение прозвуча различно. Много ми хареса! Страшен тембър!
Като визия не ми допада много, но не ме и дразни.
Освен това смятам, че визията не трябва да има нищо общо с гласовите възможности. Не ми харесва, че в днешно време от певците се изисква да бъдат красиви. Това е просто абсурдно!

Невена я харесвам по принцип, но мисля, че ако беше избрала друга песен щеше да е по-добре. Жалко, че никой не изпя нещо от Флашданс. Има много хубави песни оттам.
Иначе добре си изпя парчето, но края беше много кофти, според мен. Имам предвид  дългия тон който държи накрая - накъдри го целия, а не биваше. Прозвуча ужасно кръчмарско. Дет' се вика, осра се накрая.  Но продължавам да смятам, че е много много добра като певица.
Чух авторското й парче - не ми хареса никак. Доста безлично и изтъркано ми се стори.

Вижте на Теодор авторското парче например е умопомрачително!

"Дали"-Теодор Койчинов-авторско парче

Илияна ме дразнеше малко или много до вчера! Честно казано буквално ме разплака с тази песен, която повечето от вас смятат за неподходяща. Така ми бръкна в душата, чак не знаех на кой свят съм! Не съм русофил, не съм и фен на руската музика. Илияна просто я изпълни с толкова много страст и чувство, че погледнах на нея със съвсем съвсем други очи. Вчера дори за пръв път ми се стори красива!!!  Sunglasses

Стефан - много чувствен и интровертен както по принцип така и в пеенето. Много ми харесва!

Пламен е голям пич! Като го видя, винаги се усмихвам. Той пък е екстроверт и сексапилен. Гласът му също е много секси. Wink

Кремена, Румен и Преслава - понеже ни гледат в цял свят и то под лупа следят БГ-Мюзик Айдъл, от тия тримата направо ме е срам!!!  Sick
Преслава не е толкова фалшива като Кремена и Румен, но пък е много безлична и кръчмарска.

Let the Sunshine ме разби! Много яка изненада-Браво на айдълите!!!!!!!!!!!!
Имаше едни високи на два пъти-първо помислих, че Краси ги пее, но после видях че е Теодор! Извади диапазон...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт