Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 26 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Възможно е, останах с впечатлението че не е така заради разговора с момичето след трансфера. Каза, че не е получила и ме попита какво представлява. Възможно е да са забравили да й дадат или да са й дали след това.

# 256
  • София
Възможно е, останах с впечатлението че не е така заради разговора с момичето след трансфера. Каза, че не е получила и ме попита какво представлява. Възможно е да са забравили да й дадат или да са й дали след това.
При трансфера през м. Април с другото момиче ни върнаха в стаята с диванчетата да изчакаме ембриопротоколите. На този през м. Август ми го дадоха веднага.

# 257
  • Sofia
На мен ми го дадоха още докато си лежах след трансфера. Заговорихме се с момичето докато се преобличахме след процедурата и ме попита какво в това и се чудеше защо на нея не са дали.

# 258
  • София
На мен ми го дадоха още докато си лежах след трансфера. Заговорихме се с момичето докато се преобличахме след процедурата и ме попита какво в това и се чудеше защо на нея не са дали.

По-скоро при нея е инцидент, защото го дават заедно с картата.

# 259
А снимки ли ви дават или и грейд? На мен в клиниката, в която съм, ми дадоха снимки и някакъв техен вътрешен код, който не е грейд.

# 260
  • София
А снимки ли ви дават или и грейд? На мен в клиниката, в която съм, ми дадоха снимки и някакъв техен вътрешен код, който не е грейд.
Има снимки и грейд на ембриопротокола.

# 261
Има ли някое момиче след трансфер с запек и подуване на корема? При мен подуването си е още от пункцията де , но сега при ходене до вц корема си ме боли по време на опит за дефекация и ме притеснява да не навредя на ембриона. Пия разхлабителен сироп предписан от докторката ми , но като че ли не помага много
Ако приемате прогестеронови препарати запекът е от това.От първия ден до края си бях със запек.

# 262
Добро утро Blush
За ембрионите разбрах, че явно в клиниката в която съм процедират така. В други - не е така.
Да ви попитам: На трансфера си отидох с менструални болки и болезнени гърди - сега те продължават. Все едно всеки момент ще започне цикъл. Кое е по-добре - да си ги търпя (търпими са) или да взимам но шпа? Другият ми въпрос е вие приемате ли магнезий (магне доро приемах аз до трансфера)?
Успешен ден от мен Hug

# 263
  • Sofia
Добро утро Blush
За ембрионите разбрах, че явно в клиниката в която съм процедират така. В други - не е така.
Да ви попитам: На трансфера си отидох с менструални болки и болезнени гърди - сега те продължават. Все едно всеки момент ще започне цикъл. Кое е по-добре - да си ги търпя (търпими са) или да взимам но шпа? Другият ми въпрос е вие приемате ли магнезий (магне доро приемах аз до трансфера)?
Успешен ден от мен Hug
Здравей.
Дискомфорта след трансфер си е нормален. На мен след трансфера ми дадоха рецепта за нош-па, което беше задължително да взимам по 2 или 3 пъти беше на ден (не помня мисля беше 3пъти), а също така имах предписан и акард по два пъти на ден. Така, че ако ти е много некомфортно нош-па със сигурност няма да навреди. Магнезий също приемах след това, не мисля, че е противопоказен, но след четене в интернет на мой риск го продължих. Аз приемах магнезиев цитрат. Помага със запека от прогестерона а и със съня.

# 264

Добро утро Blush
За ембрионите разбрах, че явно в клиниката в
която съм процедират така. В други - не е така.
Успешен ден от мен Hug
Здравей.
Дискомфорта след трансфер си е нормален. На мен след трансфера ми дадоха рецепта за нош-па, което беше задължително да взимам по 2 или 3 пъти беше на ден (не помня мисля беше 3пъти), а също така имах предписан и акард по два пъти на ден. Така, че ако ти е много некомфортно нош-па със сигурност няма да навреди. Магнезий също приемах след това, не мисля, че е противопоказен, но след четене в интернет на мой риск го продължих. Аз приемах магнезиев цитрат. Помага със запека от прогестерона а и със съня.
Добро утро Blush
Успешен ден от мен Hug
Здравей.
Ами принципно аз си отидох с тези болки. Ясно ми е , че сега ще се притеснявам от всичко Blush Ще видя дали магнедорото е противопоказно за бременност и ще си пия. Добре ми се отразяваше. А Ношпа имам само от 80 и май ще е множко, трябва да си закупя от 40.

# 265
Здравейте! Идвам с една дилема пред себе си. На 09.09 ми беше третият трансфер на едно 5 дневно замразено ембрионче. Моят лекар ми каза след 10 дни да пускам тест. Но ако 9-ти го броим за нулев ден, то следва, че на 20.09 е 10-ят ден, но се пада събота. Аз живея в гр. Кюстендил и тук няма лаборатория, която да работи в събота. Мислех като вариант да пусна на 19.09, но пък след това трябва чак на 23-ти, защото 22.09 е почивен ден и също ме съмнява да работят лабораториите. Кажете какво да направя и как е най-добре да постъпя! Благодаря предварително на всички включили се и желая от все сърце само положителни резултати и най-важното финалът да е успешен! 🫶🫶🫶

В грешка сте - 19.09 (петък) се пада 10 ден. Аз също имах трансфер на 09.09 и ще пускам изследване във вторник на 16.09, когато се пада 7 ден
Здравейте Simple Smile
Със същата дата на трансфер съм, на ден 7 кръвен тест директно ли ще пускате? Чудя се как да постъпя, много ме човърка вече..

# 266
  • Sofia
Porto: Сега погледнах това, което имам в нас, закупенп по рецепта след трансфера. По 80 мг е, така че мисля, че няма да е проблем и него да ползваш, но ако има начин да се свържеш с клиниката/лекарят най-добре. Това, че на мен са ми го предписали, не знчи, че за вас е ОК. Но в общият случай мисля, че не вреди.

# 267
porto84 на мен ми го бяха изписали веднага след трансфера 3х2 хапчета от 40 мг. Това ще се равни на 1 хапче от 80мг. Най- добре и за твое спокойствие се свържи с лекаря си и попитай.

# 268
Аз бях чела за магнезия, че не е препоръчително да се пие до 14 г.с. или 16 г.с. На мен ми изписаха в 16 г.с., въпреки, че имах контракции на матката отначало. До тогава пиех ношпа и много лежане. Съвета ми е, да си направите консултация с лекар, дали не е проблем да пиете магнезий.
В началото, когато болките ми бяха много силни, пиех парол, това е турския парацетамол. Много ми помагаше за облекчаване на болката.  Така ме бяха посъветвали от Турция, но после моята АГ като разбра, категорично ми забрани. След това не си позволих да пия. В някои държави дават само парацетамол за болката, тук го забраняват.
Засега си пийте ношпа, напълно безопасно е. Но все пак направете консултация с АГ.

Елислава , какво стана с твоята приятелка? Какъв е резултатът от теста?

Пожелавам успех на всички чакащи.

Клара, ако не издържаш, пусни кръвен тест, после ще го проследиш на 9-ти ден. От опит казвам, че уринарните тестове поставят още въпроси и чуденки, вместо да дават някакъв категоричен отговор.

# 269
Здравейте момичета, 10ти ден ми е след трансфер на 2 петдневни ембриона. Следобяд ще бъде часът на истината. Мен обаче много ме тормозят страшни болки в краката и главата от 5 дена насам, а от вчера и в кръста. Снощи вече почти не успях да мигна.  От прогестерона или естрофема възможно ли е да получавам толкова силни болежки според вас?

Общи условия

Активация на акаунт