Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 12 437
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
Нани, аз имах кафяво зацапване също на 10 ден след ЗЕТ, бях си правила кръвен още на 8 ден когато ЧХГ беше едноцифрено число и знаех, че има нещо. Така че, нищо не се знае до кръвния. Моят трансфер беше положителен. Веднага звъннах в клиниката и ми назначиха още прогестерон. Пробвай да се обадиш те ще ти кажат или да правиш тест или още прогестерон.

Едит: Пиклив тест може би ще покаже също

# 376
На мен ми е 8ми ден след ЗЕТ имам кафяво течение. Не вярвам да е имплантация толкова късно...Утре ще отида на кръвен.

# 377
  • Sofia
За болката и на мен ми казаха да взема Парацетамол. Зацапване имах само последния и успешен път, съвсеееем леко, преди не съм имала. Цикъл идваше след ден до три след спиране на лекарствата.
За болките в гърдите, при всеки опит беше различно.
Само един път правих пиклив тест, който беше положителен, но в крайна сметка кръвният беше отрицателен. След това повече не си правих такъв. Между другото, при първата ми бременност пиклив тест правих, беше отрицателен, в резултат на което се хванах в края на 9гс, със сърдечна дейност, като в периода имах леки зацапвания, но цикълът преди години ми беше рехав и на повече от 28 дни. Към настоящия момент, отрицателният ми тогава пиклив тест е студент😉

# 378
Аз съм 13 ден след трансфер и вече имам положителен резултат, но всекидневно имам болки ниско долу. Пия нош-па 3х2, като моят лекар не ми е казал тази схема, само каза, че мога да приемам нош-па, просто прочетох, че много жени също са пили така и пият по тази схема. И това ме притеснява - тази болка. Не е нетърпима, но все пак я има. Да почивам повече ли или какво да направя? На преглед съм на 30-ти септември. Успех, търпение и положителни резултати на всички чакащи!

Пий ношпа и повече почивка със сигурност. Аз съм на мнение, че симптомите показват от какво има нужда тялото, за да издържи бременността. Гадене, болки, и други неразположения просто ти напомнят, че в момента не си сама и трябва да дадеш най-доброто за новия живот. Балансирана почивка, здравословна храна или нещо друго, ще усетиш какво ти е нужно. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт