Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 14 078
  • 434
  •   3
Отговори
# 390

Без басейни и море и секс след трансфер. И дано да е положителен резултатът, че да остане тази рестрикция още няколко месеца Wink

Ще го карам само на разходки по морето и излежаване в солната стая. Време е за мързеел пък мъжо там да ми лежи в парните бани

# 391
  • в сърцето на държавата
14 ден след замръзени 2 емброинчета, утре е кръвният тест... За сега няма зацапване...
Какво ли ще става...

# 392
Здравейте! ЧХГ 16.20 IU/L на 7ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион, ниско ли е? Благодаря

# 393
Ако знаете точно кога се е случила имплантацията (което не е възможно), чак тогава може да се съди за стойностите на чхг. Така, че докато се удвоява на всеки 48 ч., не е ниско.

Здравейте! ЧХГ 16.20 IU/L на 7ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион, ниско ли е? Благодаря

# 394
Наистина с такъв резултат за съжаление не може да се прави извод преди да се повтори теста след 48ч. Че има някаква бременност има, но дали ще е биохимична или предстои да расте, ще разберете след 2 дни. Успех!

# 395
Здравейте. Чхг в петък 19.09.25 10 дни след трансфер на 5 дневен ембрион беше 245 Miu/ml, а днес, вторник 23.09.25, 14 ден след трансфер е 819 Miu/ml. След първият тест, изпратих резултатите на моя лекар и той ми каза да не ги повтарям. Но аз все пак реших да го направя за мое успокоение. Обаче го няма това удвояване. Знам, че това не е математика или нещо с пълна точност, но се притеснявам. Мисля да повторя теста след 2 дни. Какво ще кажете вие по въпроса?

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 18:12 от Lubomira.L

# 396
Ако имаш предвид 19ти, а не 9ти, не е зле според мен. Все пак за удвояването може и няколко часа повече да трябват и са допустими. Аз бих повторила също след още два дни.

# 397
Привет, включвам се отново трансфер на две тридневни. Това ми е четвърти опит. Освен терапията, инжекциите и вливките от клиника препоръчаха да пазя леглото една седмица и активна почивка през втората седмица. Имам една биохимична бременност при тях. Интересно ми е какви препоръки имате вие, защото чета протоворечиви мнения

# 398
Здравейте. Чхг в петък 09.09.25 10 дни след трансфер на 5 дневен ембрион беше 245 Miu/ml а днес вторник 23.09.25 14 ден след трансфер е 819 Miu/ml. След първият тест, изпратих резултатите на моя лекар и той ми каза да не ги повтарям. Но аз все пак реших да го направя за мое успокоение. Обаче го няма това удвояване. Знам, че това не е математика или нещо с пълна точност, но се притеснявам. Мисля да повторя теста след 2 дни. Какво ще кажете вие по въпроса?

Малко под удвоението е, но не мисля, че е проблем. Честито и се насладете на преживяването!

Alva, какво прецениш и каквото би те накарало да се чувстваш най-спокойна. Аз имам два трансфера и никога не съм пазила леглото.

Обикновено денят на трансфера лежа, а денят след не излизам от вкъщи. От втори ден правя къси разходки.

Честно казано от толкова излежаване сега ме боли кръста, което е доста неприятно 🫠😫

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 17:50 от jemapelleelle

# 399
Три дни на легло, 4 просто почивка и след това мога да се върна на работа без вдигане на тежко много стоене права и много ходене (пък аз работя на место където се правят по 20000 крачки на ден ще го видим какво ще правя.)

Привет, включвам се отново трансфер на две тридневни. Това ми е четвърти опит. Освен терапията, инжекциите и вливките от клиника препоръчаха да пазя леглото една седмица и активна почивка през втората седмица. Имам една биохимична бременност при тях. Интересно ми е какви препоръки имате вие, защото чета протоворечиви мнения

# 400
В петък ми беше трансфера от вторник (днес) съм на работа.
Изобщо не мисля, че да стоя вкъщи и да лежа ще доведе до положителен резултат - поне миналия път не доведе до никъде.
Ако е рекъл Бог, всичко ще бъде наред 🙏

# 401
Момичета, обсъждайки причина за неуспешен ЗЕТ / докторът предложи да се изследва микробиома на лигавицата /надявам се точно да предавам/. Тази интервенция струва 800 лв., макар че я отчитат по здравна каса. Казаха ми, че е с пълна упойка и престой една нощ. Миналата година ми правиха хистероскопия и не беше установен проблем. Бихте ли споделили дали по ваше мнение трябва да се прави и относно цени, моля.

# 402
След толкова стоене, лежане и почивка моят първи трансфер е неуспешен. Ще трябва да се събера и да продължа. Толкова много се надявах… Имам още 2 ембриончета - дано следващият път се получи. Направих всичко, което зависеше от мен, даже и повече.
Пожелавам успех на всички!

# 403
След толкова стоене, лежане и почивка моят първи трансфер е неуспешен. Ще трябва да се събера и да продължа. Толкова много се надявах… Имам още 2 ембриончета - дано следващият път се получи. Направих всичко, което зависеше от мен, даже и повече.
Пожелавам успех на всички!

Стискам палци следващият път да се появи едно дебело бебенце, което много да те радва!

# 404
Всеки ще ви каже различно.И всеки лекар казва различно.На мен от Турция ми казаха до 7ма седмица само половин час движение на ден,изолация на макс,че и един вирус може да е фатален .И така лежах,почивах.В България казват движение. Слушайте си лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт