Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 13 044
  • 405
  •   5
Отговори
# 360
  • София/Севлиево
И при моята приятелка нещата приключиха.Това е 3-ти трансфер за 4 месеца.Казах ѝ малко да си почине,ще ме послуша и ще смени клиниката...

# 361
Момичета, а с прием на Утрогестан 3 пъти по 2 на ден вагинално може ли да настъпи цикъл когато дойде датата на такъв, ако трансфера е неуспешен?

# 362
Момичета, а с прием на Утрогестан 3 пъти по 2 на ден вагинално може ли да настъпи цикъл когато дойде датата на такъв, ако трансфера е неуспешен?
Аз нямах трансфер миналия месец, но пих 3х2 Дуфастон, за да забавя малко цикъла. Не се получи въпреки високата доза прогестерон и си ми дойде на деня, когато го чаках.

# 363
Да, цикъл може да дойде въпреки прогестеронова терапия.
При първият ми трансфер ми дойде на ден 8, не дочаках датата за теста. А бях на доста по-силна терапия с прогестерон от споменатата.

# 364
Момичета, кога идва цикъла след като се спре терапията, в случай на отрицателен резултат след ЗЕТ. Както вече споменах до момента имам само един трансфер на тридневно ембрионче, който приключи с биохимична /ЧХГ 64 на ден 12 и след два дни спадна на 25/. Спрях терапията на 16.09, няколко дни имам ПМС, но днес от сутринта само кафеникаво зацапване.

# 365
Здравейте отново. Послушах съветите и спрях пикливите тестове (2 отрицателни - Престо и Шуарчек на 6 и 7 ден). Сега ще си изчакам кръвният. Вчера трябваше да настъпи цикъл, но по  принцип ми е закъснявало и с 5 дни или ми е подранявало преди, така че вчерашната дата е по електронният ми календар. И точно вчера след силни болки в гърдите изведнъж всичко спря. Днес няма и помен от болка. Ниско долу обаче изпитвам съвсем лека болка. Все си мисля, че всеки момент ще ми дойде. Случвало ли се е на някоя от вас това с гърдите и ако сте наясно може ли да ми кажете какво означава?

# 366
Ама какъв цикъл чакаш, след трансфер не приемаш ли прогестеронови препарати в големи дози? Нормално е да не ти дойде докато ги приемаш. На твое място бих отишла за един кръвен, само се мъчиш като се опитваш да гадаеш така. Наистина няма как да се знае - или ще стане, или не, за съжаление това е единственият отговор, който може да ти се даде независимо от усещания, придърпвания, болки, чувствителност, гадене и каквото още се сетиш.

# 367
Ама какъв цикъл чакаш, след трансфер не приемаш ли прогестеронови препарати в големи дози? Нормално е да не ти дойде докато ги приемаш. На твое място бих отишла за един кръвен, само се мъчиш като се опитваш да гадаеш така. Наистина няма как да се знае - или ще стане, или не, за съжаление това е единственият отговор, който може да ти се даде независимо от усещания, придърпвания, болки, чувствителност, гадене и каквото още се сетиш.
Приемам Утрогестан 3 пъти на ден по 2 вагинално. Много момичета ми писаха, че дори с приема на много по-високи дози прогестерон им е започнал цикъл. Казвам какво чувствам аз. Не искам да се мъча, но вчера и днес в населеното място където живея няма отворена лаборатория и няма как да си пусна кръвен. Просто търся за себе си отговор какво означава спирането на болката в гърдите.

# 368
Нищо не означава.

Да, възможно е да пробие цикъла, но не е задължително, според мен си варира и от месец до месец. При мен на една и съща доза (по-ниска обаче от твоята) понякога ми е зацапвало, понякога не.

# 369
Аз си имах точно предцикълни даже ден 1 от цикъла усещания и болки. Беше си положителен. Едно такова вътрешно чувство имах че цикъла ще ми дойде. Няма специфични симптоми които да ти кажат дали си или не си бременна. За момента си бременна. Това е факта. Другото ще дойде утре. Стискам ти палци

# 370
Предлагам да сменим името на темата от Дългото чакане... на Мъчителното чакане..

Ужасно е!

Аз съм на ден 3 след трансфера на 19.9
За разлика от миналия път СЕТ, когато имах болки в гърдите и разни там болежки, сега нямам абсолютно нищо.

Единствено днес след кафето започна много да ми се гади, но предполагам, че вече се е понатрупал прогестерона и е от това.
Много ще се радвам, ако е заради другото, но знам, че все още е рано.

Стискам палци на всички 🙏❤️

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 14:05 от Si_mo_na

# 371
Аз съм 13 ден след трансфер и вече имам положителен резултат, но всекидневно имам болки ниско долу. Пия нош-па 3х2, като моят лекар не ми е казал тази схема, само каза, че мога да приемам нош-па, просто прочетох, че много жени също са пили така и пият по тази схема. И това ме притеснява - тази болка. Не е нетърпима, но все пак я има. Да почивам повече ли или какво да направя? На преглед съм на 30-ти септември. Успех, търпение и положителни резултати на всички чакащи!

# 372
Аз съм 13 ден след трансфер и вече имам положителен резултат, но всекидневно имам болки ниско долу. Пия нош-па 3х2, като моят лекар не ми е казал тази схема, само каза, че мога да приемам нош-па, просто прочетох, че много жени също са пили така и пият по тази схема. И това ме притеснява - тази болка. Не е нетърпима, но все пак я има. Да почивам повече ли или какво да направя? На преглед съм на 30-ти септември. Успех, търпение и положителни резултати на всички чакащи!
Освен 3х2 но-шпа, пия и 3х2 БУСКОЛИЗИН. Попитайте дали може да го включите и него, както и магнезий.

# 373
Аз съм 11 ти ден след трансфер на 5 дневен ембрион и ми е деня за цикъл започна зацапване въпреки циклогеста и естрофема.
Теста утре ще го направя само за доказателство за клиниката май
Успех на всички!

# 374
Казах го и преди това.Моя трансфер беше в Турция и там дават единствено Парацетамол,може до 3 пъти на ден.Турският Parol.Знам,че звучи странно,че не е спазмолитик,но на мен още от първото хапче ми минаваше.Имах болки менструални ниско долу,от пети ден след трансфер. Ако решите пробвайте с Парацетамол,той е позволен.Успех и честито!

Общи условия

Активация на акаунт