Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 11 901
  • 364
  •   1
Отговори
# 360
  • София/Севлиево
И при моята приятелка нещата приключиха.Това е 3-ти трансфер за 4 месеца.Казах ѝ малко да си почине,ще ме послуша и ще смени клиниката...

# 361
Момичета, а с прием на Утрогестан 3 пъти по 2 на ден вагинално може ли да настъпи цикъл когато дойде датата на такъв, ако трансфера е неуспешен?

# 362
Момичета, а с прием на Утрогестан 3 пъти по 2 на ден вагинално може ли да настъпи цикъл когато дойде датата на такъв, ако трансфера е неуспешен?
Аз нямах трансфер миналия месец, но пих 3х2 Дуфастон, за да забавя малко цикъла. Не се получи въпреки високата доза прогестерон и си ми дойде на деня, когато го чаках.

# 363
Да, цикъл може да дойде въпреки прогестеронова терапия.
При първият ми трансфер ми дойде на ден 8, не дочаках датата за теста. А бях на доста по-силна терапия с прогестерон от споменатата.

# 364
Момичета, кога идва цикъла след като се спре терапията, в случай на отрицателен резултат след ЗЕТ. Както вече споменах до момента имам само един трансфер на тридневно ембрионче, който приключи с биохимична /ЧХГ 64 на ден 12 и след два дни спадна на 25/. Спрях терапията на 16.09, няколко дни имам ПМС, но днес от сутринта само кафеникаво зацапване.

Общи условия

Активация на акаунт