Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 20 272
  • 620
  •   3
Отговори
# 615
Аз май избързах да се хваля с моето чхг. Днес ми зацапа съвсем леко и усещам едно изтръпване/тежест ниско долу. Сутринта уринарния беше сравнително по- тъмен от вчерашния. Утре ми е официалния кръвен и ще видим. Гледам да не бързам да се шашкам, може да е от фраксипарина, но...малко неприятна изненада.

# 616
Berni, спокойно може да е само зацапване, повечето жени го получават. Не бързай да си правиш изводи преди да си направила кръвния. ЧХГ наистина върви малко ниско, но се удвоява засега и расте. Пожелавам ти утре да видиш пак удвояване на ЧХГ.

# 617
Стискам палци всичко да бъде наред ❤️🙏

# 618
Аз с всяка бременност имах зацапване и знам, че е знак за имплантация. Леко зацапване, не прокървяване.
Успех! 🤞

# 619
Аз май избързах да се хваля с моето чхг. Днес ми зацапа съвсем леко и усещам едно изтръпване/тежест ниско долу. Сутринта уринарния беше сравнително по- тъмен от вчерашния. Утре ми е официалния кръвен и ще видим. Гледам да не бързам да се шашкам, може да е от фраксипарина, но...малко неприятна изненада.
И аз зацапах на 8 и 9ти ден след трансфер.Успех!!!

# 620
Ами зацапването си премина в стабилна кръв. Не точно като при цикъл, но доста повече от зацапване. Ще направя теста по препоръка на АГ и утре ще обсъдим. Но за мен тази вечер мача беше свирен.

Общи условия

Активация на акаунт