Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 21 293
  • 659
  •   6
Отговори
# 615
Аз май избързах да се хваля с моето чхг. Днес ми зацапа съвсем леко и усещам едно изтръпване/тежест ниско долу. Сутринта уринарния беше сравнително по- тъмен от вчерашния. Утре ми е официалния кръвен и ще видим. Гледам да не бързам да се шашкам, може да е от фраксипарина, но...малко неприятна изненада.

# 616
Berni, спокойно може да е само зацапване, повечето жени го получават. Не бързай да си правиш изводи преди да си направила кръвния. ЧХГ наистина върви малко ниско, но се удвоява засега и расте. Пожелавам ти утре да видиш пак удвояване на ЧХГ.

# 617
Стискам палци всичко да бъде наред ❤️🙏

# 618
Аз с всяка бременност имах зацапване и знам, че е знак за имплантация. Леко зацапване, не прокървяване.
Успех! 🤞

# 619
Аз май избързах да се хваля с моето чхг. Днес ми зацапа съвсем леко и усещам едно изтръпване/тежест ниско долу. Сутринта уринарния беше сравнително по- тъмен от вчерашния. Утре ми е официалния кръвен и ще видим. Гледам да не бързам да се шашкам, може да е от фраксипарина, но...малко неприятна изненада.
И аз зацапах на 8 и 9ти ден след трансфер.Успех!!!

# 620
Ами зацапването си премина в стабилна кръв. Не точно като при цикъл, но доста повече от зацапване. Ще направя теста по препоръка на АГ и утре ще обсъдим. Но за мен тази вечер мача беше свирен.

# 621
Ех, момичета.. Много съжалявам! Надявам се да е имплантационно кървене и все пак нещата да се развият по положителен начин 🙏

# 622
И аз вчера си поплаках едно хубаво , 9 ден от трансфера на 2 тридневни и от нищото едно кафеникаво течение , веднага си помислих че ми е дошъл цикъла и всичко е приключило . Странното е че беше около 16:00 часа и след около 30мин. на новата превръзка нямах нищо. Започна едно проверяване през час , но нищо. Тази сутрин с голям страх отидох до тоалетната , но за щастие нищо. Прочетох за това имплантационно кървене и тайничко си се надявам това да не е предшественик на цикъл. Датата за кръвният ми тест е чак в Понеделник , а аз вероятно ще откача до тогава. Какво мислите , ако реша още утре да си направя кръвният , дали ще отчете нещо?

# 623
И днес ще ти покаже 🤞

# 624
Да от 10-ти ден би трябвало да покаже, направо отиди, за да си спокойна. Много вероятно да е стара кръв, която се изчиства.

# 625
Утре ще отида , някоя от вас правила ли го е в Събота. Дали ще излезне в рамките на деня, т.к гледам работното им време е до 13:00 ч.

# 626
  • Sofia
Утре ще отида , някоя от вас правила ли го е в Събота. Дали ще излезне в рамките на деня, т.к гледам работното им време е до 13:00 ч.

Това е работното време на лабораторията за вземане на проба. В рамките на деня би трябвало да излезе, но зависи от лабораторията. Примерно в Рамус ще излезе след 6 привечер (поне при мен така са излизали), в цибалаб събота са ми излизали до към 4-5 следобяда.

# 627
В лината в Бургас, неделя ми излезна около 14ч. Аз си направих рано сутринта. В събота ми излиза до 2 часа.

# 628
Аз също ще ходя в Бургас . Обадих се в Тошкина , работят до от 08:00 - 13:00.ч , госпожата ми итговори че резултатът ще излезне в рамките на същият ден.

# 629
На Лина, излизат до 2 часа. Успех! Ще чакаме с теб резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт