Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 25 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Divna21,
Успех 🍀❤️

# 76

Това ми бяха резултатите на 6ти ден от трансфера на два петдневни ембриона + положителен уринарен с бледа черта.. зарадвах се и след това се сетих, че ми биха хореомон ( не помня колко единици) и че този резултат се дължи на него. Но днес е 8 ден след трансфера и сутринта реших да направя пак уринарен, отново беше положителен със същата бледа черта, но се показа след около 10 мин. Иначе преди това не се виждаше нищичко. Понеделник ще направя пак кръвен, дали има възможност за бременност според вас. На 6 и 7 ден имах леко кафеникаво зацапване.

Веси, пусна ли тест? Как се развиват нещата?

Дивна, стискам палци да е от имплантацията! Успех!

# 77
Дивна, време е за ЧХГ и прогестерон утре.

# 78
Умирам от страх , от резултата...това ми е 4 опит..три преди това неуспешни, при които дори имплантация не настъпи..

# 79
И на мен ми беше 4ти опит и не вярвах, че е възможно да видя плюс - е, видях Simple Smile

# 80
Чудесно, Семира!Докторът предполага, че или е от утрогестана или е имплатанционно кървене..та никой не знае още..Според него трябва още време до теста..аз май от страх го отлагам.Голямо нещо е психиката..

# 81
Всеки сам преценява кога да тества. Достатъчно време е минало да покаже кръвен. Аз предпочитах по-бързо да си приключвам мъките Simple Smile

# 82
Аз да се оплача, че за мен доста лошо приключиха нещата. Оказа се извънматочна бременност и ми отиде дясната тръба барабар с бебето. Иначе бебето беше с пулс и си отговаряше на седмицата , но се развиваше в тръбата… и Най-вероятно второто ембрионче също се е развило. Намериха нещо, което почти сигурно е плоден сак, в коремната кухина…. Така че понякога и отрицател тест е по-добре… Simple Smile Боли ме за бебето, не за тръбата…

# 83
Стефания много съжалявам, това е ужасно. Да, понякога отрицателния тест е за предпочитане пред такъв развой на ситуацията. Бързо възстановяване и определено си дай малко време за тъгуване.

# 84
  • София
Съжалявам Стефания. Стискам палци, следващият път да се получи. И мен повече ме притеснява да не се окаже извънматочна бременност, от колкото отрицателен тест.

# 85
Луси-Луи,
Ако това ще те успокои, ние от първата стимулация дори нямахме ембрион. Изобщо не допусках, че това е възможно да се случи... Имах цели 8 фоликула, на които много се радвах, но от тях извадихме едва 2 яйцеклетки и двете незрели. После вече разбрах, че има случаи, в които не се вади нито една яйцеклетка дори от 10 фоликула, разбрах също, че се прекъсва и стимулация, понеже не води изобщо до растеж на фоликули. Редки случаи са, но ги има. От втората стимулация пък имахме единствено ембрионче от 4 яйцеклетки. За жалост, има много етапи, на които нещо може да се обърка. За мен е направо чудо на природата как жените забременяват естествено. Така че, прескочили сте няколко критични момента. Понякога е необходима и доза късмет. Дано следващия път има повечко късмет за всички ни ❤
Много благодаря! А за ембрионите нямаме замразени, защото с нисък амх за пръв път имах 4 яйцеклетки годни и се оплодиха ,но само 1 беше идеално и 1 почти идеално. Та ми сложиха само тях. А нашият лекар не препоръча замразяване , явно не са били добри но не ги коментира. Явно са мислили ,че ако сложат идеален ембрион ще стане. А колкото до почивката между трансферите , аз правих 3 поредни понеже съм на естествен цикъл с лека стимулация и тялото реагира добре, но след неуспеха само това ,че веднага започвам нова стимулация ме държеше да не се срина. А сега като ще чакам да намеря лекар и да предприемем действия не се знае колко време ще мине и не знам дали няма да рухна през това време.

# 86
NaniG, спокойно , всичко ще е наред! За моя случай аз подозирам лекарска грешка. Моята докторка е много педантична , но и двете да се изстрелят в тръбата ми е малко странно и доста малък шанс. Докторът , който ме оперира подозира, че едното от матката е премитало от тръбата и е изпаднало от нея. Това се нарича абдоминална бременност. А второто е останало в тръбата. Това за сакчето в коремната кухина още не е доказано. Чакаме хистология , но докторът каза, че много приличало на сак. Никой не е застрахован от грешки, но може би ще сменя докторката, колкото и да ми е симпатична. Също аз проблеми с тръбите нямам, даже с дясната имам една естествена бременност- кухо яйце.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 14:31 от Stefaniya

# 87
  • София
NaniG, спокойно , всичко ще е наред! За моя случай аз подозирам лекарска грешка. Моята докторка е много педантична , но и двете да се изстрелят в тръбата ми е малко странно и доста малък шанс. Докторът , който ме оперира подозира, че едното от матката е премитало от тръбата и е изпаднало от нея. Това се нарича абдоминална бременност. А второто е останало в тръбата. Това за сакчето в коремната кухина още не е доказано. Чакаме хистология , но докторът каза, че много приличало на сак. Никой не е застрахован от грешки, но може би ще сменя докторката, колкото и да ми е симпатична. Също аз проблеми с тръбите нямам, даже с дясната имам една естествена бременност- кухо яйце.

Благодаря! Simple Smile Надявам се и при вас всичко да бъде наред!

# 88
Аз да се оплача, че за мен доста лошо приключиха нещата. Оказа се извънматочна бременност и ми отиде дясната тръба барабар с бебето. Иначе бебето беше с пулс и си отговаряше на седмицата , но се развиваше в тръбата… и Най-вероятно второто ембрионче също се е развило. Намериха нещо, което почти сигурно е плоден сак, в коремната кухина…. Така че понякога и отрицател тест е по-добре… Simple Smile Боли ме за бебето, не за тръбата…
Стефи, много съжалявам! Знам през какво минаваш, много е трудно, особено като си видяла пулс и т.н. Изкарах две извънматочни и беше ужасно, особено първия път. Чисто емоционално много трудно приех загубата. За мен си беше бебе, макар и малко ембрионче.
Прегръщам те ❤️
Според мен също е лекарска грешка това. Вероятно катетъра е вкаран много навътре и много бързо са "изстреляни" ембрионите. Щом чак в коремната кухина е отишло..
Правили ли сте пробен трансфер ? Не е лошо да го обмислите за следващия път, да се измери точно колко трябва да се вкара катетъра.
Пожелавам ти всичко най-хубаво да предстои!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 22:29 от Si_mo_na

# 89
Как се прави пробен трансфер? За първи път чувам.

Общи условия

Активация на акаунт