Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 25 271
  • 736
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте момичета ❤️ 8 ден съм след трансфер на 3 ембриона на 3 ден , имам леки болки в кръста нормално ли е това , имали момичета със симптоми в тези дни 🙂 Благодаря предварително ❤️❤️
А защо толкова много ембриони са ви върнали? Това първи трансфер ли е? Стискам палци всичко да е наред!
Втори опит ми е първият не стигнахме до трансфер бяха спрели развитие и сега за по сигурно ми сложиха повече 🙂

# 16
Ден 10 - официален тест (най сетне) стойност 69.30. Което звучи супер (и съм адски благодарна за този резултат) но вчера ми беше 58. Сега вярно че се удвоява на 48-72 часа и ще правим повторение в понеделник. Ама не би ли следвало за 24 ч да се повиши поне с 20тина. Гризе ме отвътре. Иначе хич не ми е добре. С чашка D бях, вече не мога да си влезна в сутиена върва с едно разкъсано бюстие че само то ми е удобно. Повръща ми се, постоянно имам газове, за корема колко е подут да не говорим и ако не спя през два часа за няколко минути ме удря мигрената.. но тихичко си се радвам и това е, дано да се задържи малкото пък ако трябва с торби ще вървя да си нося гърдите.

# 17
Scar, и на мен ми се вижда малко покачването. Утре или вдругиден направи пак тест, за да проследиш, може и да е нормално.

Illi20, желая ти успех! Болките са напълно нормални, и даже си мисля, че ще са се хванали поне две. След два дни може да направиш и кръвен тест, ще покаже със сигурност.

Dram fairy, чакаме резултатите и стискаме палци за добро развитие!

# 18
Scar12346, за 10-ти ден в инвитрото искат ЧХГ над 90-100 за успешна бременност. Колко ти е прогестерона и колко е било ЧХГ на 8-ми ден?

Ли20, в днешно време е абсолютно незаконно да ви слагат 3 ембриона, освен ако не сте над 40 г. Просто ги е било страх да чакат развитие до 5-ти бластоцист , защото повечето ембриони не оцеляват до тогава ( а то си има и причина) и за да не изпуснат трансфера са ви ги сложили по-рано, с риск дали изобщо ще се хванат. Ама ако са били добри и се хванат и трите? Тия доктори са направо за бой, как може такова безразсъдство. Питаха ли ви въобще вие дали искате три ембриона?

# 19
За момента се захващам на това че лекарката прозвуча много развълнувана и сигурна че е полижтелно. Прогестерон не ми е искала да изследвам и затова и не съм, до колкото разбрах циклогеста не влиял много на кръвния а пък аз съм главно на него.

# 20
За момента се захващам на това че лекарката прозвуча много развълнувана и сигурна че е полижтелно. Прогестерон не ми е искала да изследвам и затова и не съм, до колкото разбрах циклогеста не влиял много на кръвния а пък аз съм главно на него.
Стискам палци всичко да бъде наред ❤️

# 21
Включвам се с бета ЧХГ 2,46. Трансферът беше на 16.08. Прогестеронът не е готов, но мисля, че резултатът е повече от категорично отрицателен.

# 22
Dream fairy, съжалявам 😞

# 23
Това за стойност 90-100 като минимум на 10ти за мен е абсолютно невярно. Казвам го без да целя да обидя някой. Аз понеже бях с доста ниско чхг на последния трансфер и изчетох доста голяма част от групите за ЧХГ. Поне 3 жени видях , които са били с доста ниско чхг в началото и родили след това. Важното е да се удвоява . Ние не сме лекари . Таблиците за нормални стойности на чхг неслучайно толкова много варират. И само да кажа, че това , че е високо ЧХГ не е гаранция. С кухото ми яйце ЧХГ се удвояваше на 48 часа и нямаше индикации , че нещо не е наред. Имаше жени, на които не се удвояваше по учебник и вече си гледат бебетата. С БХ чхг на 9ти ден беше 207 и докторката ми каза, че няма нужда да пускам , защото било перфектно и още на следващата седмица падна. Пак казвам важно е да се удвоява на 48-72 часа и не винаги ако не се удвои означава , че бременноста ще е неуспешна. Отделно ние няма как да знаем кога се е имплантирало ембриончето. При положителен тест може само да се радваме и да се надяваме , че ще се случат нещата.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 07:36 от Stefaniya

# 24
Стефи, единствено което мога да кажа е - благодаря ти. Не знам какво исках да чуя но явно беше точно това. Направо си отдъхнах.

# 25
При мен също при извънматочните ЧХГ беше високо и се удвояваше добре..

Вярвам, че дори да е в долните граници на таблиците пак има надежда! Успех желая от все сърце ❤️

# 26
Включвам се с бета ЧХГ 2,46. Трансферът беше на 16.08. Прогестеронът не е готов, но мисля, че резултатът е повече от категорично отрицателен.
Не бързай да отписваш. До колкото разбирам си 6 дни след трансфер.
Аз на 8-ми ден след трансфер имах 8,67. Засега си се удвоява. Т.е не е изключено да има нещо и да е рано.

# 27
Здравейте момичета, след неуспешния ми опит говорих с лекарите, направихме преглед и потвърдиха, че мога да направя следващия опит още на този цикъл. Този път правят промяна в протокола ми като включват 3 вливки Интралипид. Клиниката, в която правя инвитрото не е в България, трябва да направя първата вливка преди трансфера. Може ли някоя от вас, която са й правили вливки интралипид да ме посъветва как се процедира. Кой / в коя клиника могат да ми я направят? Ако не съм пациент на клиниката ще ми направят ли? Какво ми е необходимо да си закупя? Мога ли сама да си я правя? Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е съвсем непознато и се притесних как ще го организирам?

# 28
Моят въпрос е малко страничен от вашия. В коя клиника сте ако може да споделите и какво ви казаха като възможна причина за неуспеха?
Здравейте момичета, след неуспешния ми опит говорих с лекарите, направихме преглед и потвърдиха, че мога да направя следващия опит още на този цикъл. Този път правят промяна в протокола ми като включват 3 вливки Интралипид. Клиниката, в която правя инвитрото не е в България, трябва да направя първата вливка преди трансфера. Може ли някоя от вас, която са й правили вливки интралипид да ме посъветва как се процедира. Кой / в коя клиника могат да ми я направят? Ако не съм пациент на клиниката ще ми направят ли? Какво ми е необходимо да си закупя? Мога ли сама да си я правя? Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е съвсем непознато и се притесних как ще го организирам?

# 29

Аз съм вливала директно в клиниката, в която съм (Селена). Слагат ти абокат и за 20-30 минути мисля, че бях готова. Не съм усетила странични ефекти. Те си имаха наличен и нищо не е било нужно да нося/купувам. Ако сте от Пловдив или региона може да им звъннете и да попитате дали правят вливки, ако не сте им пациент. Предполагам, че няма да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт