Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 11 808
  • 364
  •   5
Отговори
# 330
Здравейте, 3ти ден след ЗЕТ съм на 5 дневно ембрионче. На пролутекс 1х1 и циклогест 2х1 съм. Нямам абсолютно никаква болка и напрежение в гърдите. До колкото знам това е признак на нисък прогестерон. Има ли някоя от вас без болки в гърдите и това задължителен симптоми ли е?

# 331
  • Sofia
Здравейте, 3ти ден след ЗЕТ съм на 5 дневно ембрионче. На пролутекс 1х1 и циклогест 2х1 съм. Нямам абсолютно никаква болка и напрежение в гърдите. До колкото знам това е признак на нисък прогестерон. Има ли някоя от вас без болки в гърдите и това задължителен симптоми ли е?
Не е. Недей се притеснява. Аз попринцип имам болки в гърдите след овулацията до идването на следващия цикъл и точно в месецът на пункция/трансфера нямах докато приемах прогестерона. Изследвах го заедно с чхг- то и си беше висок. Не е показателно, но ако те притеснява пусни един кръвен за прогестерон.

# 332

Когато си пускате чхг си пуснете просто и прогестерон.Аз по спомен си го пусках и в деня на трансфера.

# 333
Здравейте искам да попитам правих трансфер на един ембрион замразен  на 1-септември на 15-ти септември правих тест за бременност кръвен ЧХГ 72 избързах ли за тест или не
14-ти ден след трансфер, не си избързала. Но ЧХГ ми се вижда малко. Засега резултата си е положителен. Направи още един кръвен утре, за да видиш дали расте.
На теб кога ти е назначен кръвния? Писа ли на доктора?

# 334
Здравейте,в коя клиника беше трансфера и положителен ли е резултата вмомента и аз съм след трансфер но след седмица ще правя тест

Във Вторник ми беше трансфера на един 4АА ембрион, от ДЯ.
[/quote]

# 335
  • София
На нас в Адела не ни искаха такса за подготовка на документите към ЦАР.

# 336
Момичета,на 11ти ден от цикъла лигавицата беше 7 и нещо,а днес на 13ти е 6.2...това е на естествен цикъл.Каква може да е причината?
Лх беше 7,сега 70... естрадиолът около 1000,днес 500. Дали може да се направи все пак или трябва да се отложи?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 18:06 от Antilop_9723

# 337
Здравейте, 5 дни след СЕТ съм на 2бр. 5 дневни. Малко се притеснявам, тъй като на трансфера ембриолозите казаха, че са с грейд между 2-3 с хубаво качество. Попитах ги не трябва ли да се изчакат още да се развият, защото имам други замразени с оценка 4АА и 4AB. Отговорът им беше, че от грейд 2-3 до 4 е за няколко часа, не пречи да се трансферират така, и да се развият в естествена среда. За пояснение - трансферът беше сутринта.

# 338
Лигавицата нараства под влияние на естроген и прогестерон. Във фоликуларна фаза до овулация, естрогена е отговорен за нарастването и удебеляването й до формиране на трислойна стурктура. След овулация в лутеална фаза под действието на прогестерон лигавицата се компактизира и хомогенизира, това е секреторната фаза. При вас ми изглежда, че нито естрогена, нито прогестерона са били достатъчни. 

Момичета,на 11ти ден от цикъла лигавицата беше 7 и нещо,а днес на 13ти е 6.2...това е на естествен цикъл.Каква може да е причината?

# 339
Здравейте. Идвам да споделя, че днес, 10 ден след трансфер на едно 5-дневно ембрионче ЧХГ е 245, а прогестеронът е 50 ng/ml. Не смея да се радвам, защото това ми е трети трансфер, но за първи път положителен резултат. Как е прогестеронът? Сега остава да изследвам след 48 часа, но се пада неделя и не знам, дали има някъде работеща лаборатория, защото и понеделник е почивен ден, а за вторник много късно.

# 340
Здравейте. Идвам да споделя, че днес, 10 ден след трансфер на едно 5-дневно ембрионче ЧХГ е 245, а прогестеронът е 50 ng/ml. Не смея да се радвам, защото това ми е трети трансфер, но за първи път положителен резултат. Как е прогестеронът? Сега остава да изследвам след 48 часа, но се пада неделя и не знам, дали има някъде работеща лаборатория, защото и понеделник е почивен ден, а за вторник много късно.

Честито,перфектни резултати!
Ако сте в София в клиники като Токуда и Надежда може да отидете да си пуснете изследване в почивните дни.

# 341
Лабораторията в Надежда би трябвало да работи. Честито и успех!

# 342
На мен ми казаха,че трябва да повторя резултата в същата лаборатория. ЧЕСТИТО!!

# 343
Когато не работи същата лаборатория в неделя, няма как. Вариант е да пусне и след 4 дни тест където ще пусне в неделя. Така ще се види покачване в същата лаборатория, просто в по-късни дни.

# 344
Много благодаря момичета! Нека на всички ви се връща всичко 100-кратно. Изследванията ги пуснах в Рамус, гр. Кюстендил. Сега проверих, че имат места в София, които ще работят в неделя. Ще е ли проблем да отида до София в неделя и да пусна там?

Общи условия

Активация на акаунт