Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 19 412
  • 591
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, ще умра от страх.
Според моя лекар бременността ми е извънматочна. Днес ( трансфер 12.09) не видя сак и ме прати на лапароскопия като види ЧХГ на обед. През  това време минах друг лекар, видя сак 4мм. Върнах се при моя и помолих за втори преглед. Каза, че това, което прилича на сак може да е псевдо сак, че лигавицата ми не се разраствала( това сутринта не го отбеляза) и ЧХГ-то от четвъртък 1350 понеделник е 1700( до преди това се удвояваше идеално. Тръгнах към Плевен за лапаро, но по пътя ми уредиха час за ак. Горчев. Той видя сак и не видя проблем, нищо не каза за ЧХГ. Приеха ме за наблюдение.
Предната ми бременност беше по ест път и пак беше извънматочна.

# 571
AkiraI, много съжалявам за това, през което минаваш! Аз също имам две естествени забременявания, завършили със ИМБ. Много съжалявам, дано не се случва при теб и бременността да е на правилното място ❤️

Редактирам си поста - и при двете започна кървене седмица след датата на цикъла.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:38 от Si_mo_na

# 572
Има ли нещо от сорта на “разнородна ехоструктура”? И имаш ли кървене?

# 573
Никой не е коментирал ехоструктура.
Не съм имала болки или кървене, предния път обаче също.

# 574
Подкрепям Stefaniya При тази дата на трасфер, датата на очакван цикъл трябва да е била преди две седмици. Вече трябва да има кървене, ако е ИМБ. Има ли болки? При моята ИМБ една седмица закъснение и се появи наподобяваща менструация, болки също имаше доста. При ЧХГ над 1000 мисля бременността е достатъчно голяма за да руптурира тръбата ако е там ..
Къде беше предния път бременността?

# 575
Трябва да се изчака и да се следи дали има кръв в коремната кухина. При моята бременност при 6600 все още не се беше спукала тръбата, а имах кръв в коремната кухина, но нямах болки. На следващия ден видяха ембрион с пулс в тръбата. Бъди спокойна, защото лекарите ще те наблюдават. Ако имаш нужда от подкрепа, аз съм насреща. ❤

# 576
Казаха ми само в тръбата в болницата, после моя лекар като ми гледа епикризата каза, че е била близо до матката и ако бяхме изтървали нещата щеше да стане страшно. И затова ме е страх, да не е там на “рога” между матката и тръбата. Предния път прекъснахме на ЧХГ 4000, и днес трябваше да е горе-долу толкова ако се беше удвоило правилно.

# 577
Тук малко ме обърка. Нали те наблюдават и не е ясно дали е извънматочна? И тази бременност след ин витро ли е?

# 578
Това, че е било в тръбата е за предната ИМБ. Да, наблюдават ме в болница.
След инвитро е, да.
Предния път беше ИМБ след естествено забременяване.

# 579
Според мен фактът, че нямаш кръв е добър знак.

# 580
Akiral, не ти давам напразни надежди, но ще споделя моя случай. Вече съм го споделяла по-назад в темата, но пак ще споделя.
На 12-ти ден на тридневни -204, 14-ти ден - 412, 16-ти ден - 600 . Тук казаха, че нещо не е наред и да продължа да пускам кръвен тест. На 19-ти - 1200 и нещо беше, не помня вече с точност. На 21- 1600. Извикаха ме по спешност в Турция, понеже там ми беше опита. Подготвиха ме психически, че е извънматочна, но аз бях убедена, че не е. И им казах, сега ще видите, че всичко е наред. Преди прегледа пуснаха пак кръв, 23-ти ден - 3200. На прегледа се видя вътре в матката. 5-дена по-късно чухме пулс.
Пожелавам, този лекар, който е видял сак в матката да се окаже прав.

# 581
Благодаря ви, момичета!

# 582
Здравейте ! Днес ми е 8 ден след трансфер на 2 тридневни , датата за кръвен тест е чак на 13.10. Много ми е притеснено , от няколко дни имам какви ли не болежки , като бодежи и крампи , от вчера пък ме боли като преди цикъл. Въпроса ми е дали ако направя тест в петък на 10-ят ден дали ще покаже нещо или е най добре да изтърпя до понеделник.

# 583
Ако днес е 8-ми ден, значи в четвъртък ще е 10-ти ден. Аз направих моят тест на 10-ти ден на тридневни и показа. На 12-ти ден ми беше кръвния. При теб защо е толкова далечна датата?

# 584
Вероятно заради почивните дни предполагам , но всъщност трансфера ми беше на 30-ти през миналият вторник , нз. дали конкретният ден се брой .

Общи условия

Активация на акаунт