"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 651
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде на път....
Smile!, мерси за кафенцето!   bouquet Имаме нужда!  Wink

# 586
добро утро от мен,
желая ви много хубав съботен ден, днес отново ще ходя на народни танци,

sisin4e
-невероятни размери на ханша, имам предвид малки. браво.
хаиде на кафето, моето е безкофеиново

# 587
добро утро мили момичета извиняваите ако въпроса ми е тъпичък единпът в седмицата ли си давате мерките и килцата или всеки ден защото кантара в къщи  счупен и трябва да се меря другаде ,днес ще водим малчо в зоологическата градина но после ще прочета всичко което сте писали УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ

# 588
добро утро мили момичета извиняваите ако въпроса ми е тъпичък единпът в седмицата ли си давате мерките и килцата или всеки ден защото кантара в къщи  счупен и трябва да се меря другаде ,днес ще водим малчо в зоологическата градина но после ще прочета всичко което сте писали УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ

Мерските ги даваме 1 път седмично   bouquet

# 589
благодаря значи другата неделя ще се отчета надявам се полужително

# 590
благодаря значи другата неделя ще се отчета надявам се полужително
Аз също ще се отчета с теб другата седмица тъй като имам само спад с кило и половина,но мерките са ми същите newsm78до другата семица ще имам резултати  hahahaнадявам се!Пък ще бъда и лунатичка,няма начин да не стане  bouquetПриятен ден на всички! Hug

# 591

[/quote]
  bouquet ох от цял месец го мисля  newsm78 newsm78 newsm78
 и продължавам пак и пак и пак
 чужденец е -> аз не искам българин -> ама си права доста е сложно .....доста  Embarassed Embarassed
поне ако се съберем ще вижеем в трета държава
 и аз тази седмица не можах да се съсредоточа над диетата Cry то бяха едни радини вълнения
 hahaha Joy  bouquet
[/quote]

мисля ,че ако послушаш сърцето си няма да сгрешиш!
желая ти мнооого щастие!

сега за мен:първата мини-цел е постигната-намуших се в един спортен панталон на детето!
поне вече мога да облека нещо различно от анцунг!
следваща мини-цел:едни дънки пак на детето!
за 4дни на плодове съм минус 3кг
за таблицата съм 87кг.
другата седмица ако ги докарам пак толкова в минус ехееей!
лек ден на всички  bouquet

# 592
Здравейте мацки  Hug

По късничко ще чета на горе, че сега нямам време...  Rolling Eyes

Исках да ви поздравя само и незнам дали всички са се отчели да пуснем новата тема към обяд или да оставим за довечера...  newsm78

Хайде после пак ще пиша   bouquet  bouquet  bouquet

# 593
Здравейте сладурани! Седмица на салати и ето от 83 на 80кг. утре минавам на ябълки и чай и дано още повече да напредна, успешна седмица на всички

# 594
Талия: 73 см. (-1см)
Талия + паласки: 92 см. (-2см.)

Миличка би ли обяснила разликата  newsm78

73 см. е над пъпа да го наречем най тънката част на кръстчето ли  newsm78
92 см. е под пъпа - свръзката ханш и талия ли  newsm78

Ако е така то аз меря 2'рото - под пъпа и връзката ханш талия  Shocked Я да разсяним този въпрос мацки, къде се мерите талията под или над пъпа  newsm78

Аз също ще се отчета с теб другата седмица тъй като имам само спад с кило и половина,но мерките са ми същите newsm78до другата семица ще имам резултати  hahahaнадявам се!Пък ще бъда и лунатичка,няма начин да не стане  bouquetПриятен ден на всички! Hug

НЕ си ми давала никакви мерки до сега и нищо не съм записала в таблицата  Peace Дай пак, а?  newsm78

# 595

Ако е така то аз меря 2'рото - под пъпа и връзката ханш талия  Shocked Я да разсяним този въпрос мацки, къде се мерите талията под или над пъпа  newsm78

НЕ си ми давала никакви мерки до сега и нищо не съм записала в таблицата  Peace Дай пак, а?  newsm78
Привет Миранда Hugето и моите мерки:талия-94 тегло -76,5 ръст-153 ханш-100 бедро-64 прасец-37 бюст-103 ръка-36 Извинявам се че не ги описах под ред,започнах със старт 78,300кг.  bouquetПриятен Ден На Всички ВИ! Peace

# 596
Аз си меря талията над пъпа където си се мери попринцип в най- тясната част  Peace

# 597
 HugАз си меря талията също в най-горната и тънка част,така е стандартно все пак.... newsm78 нали? Embarassed

# 598

Именно. Аз имам да салям малко от тънкото на кръстчето и доста повече от тази част под пъпа... Меря и двете, защото си знам мерките, които имах преди да напълнея... Тогава под пъпа беше 80 см., а на тънкото, където се води баш талията бях 68 см...
За табличката ми пиши голямата цифра под пъпа - че мен паласките и корема най-много ме мъчат ...

# 599
Ето и от мен за таблицата:
ръст 169см
в началото-83кг
сега-80кг
искам-60кг
гръдна 102см
талия 93см
ханш 109см
бедро 60см
прасец 39см
ръка 31см