"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 651
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
miranda rs  HugЗаписа ли ми мерките мила,както гледам аз съм най-зле май.....Ще се справя hahaha #CrazyИната ми е голям!  bouquet

# 601
  • София
Дива, защо ти да си "най-зле", бе мила?!
Тук не си мерим килата с цел да видим коя е най-добре, тук си мерим РЕЗУЛТАТИТЕ в битката.Ти показваш много добри засега, което значи, че си отличничка.  bouquet

# 602
miranda rs  HugЗаписа ли ми мерките мила,както гледам аз съм най-зле май.....Ще се справя hahaha #CrazyИната ми е голям!  bouquet

Записах те да  Peace

За табличката ми пиши голямата цифра под пъпа - че мен паласките и корема най-много ме мъчат ...

И аз тях си пиша и тях ще си пиша, защото са ми по голям критерии отколкото по нагоре...  Peace

# 603
Още нещо, виждам че някои дават мерки за ръка   newsm78 Това най-горната част на ръката ли е - мускулчето ли  newsm78 Да вземе и тях да почнеме да слагаме следващата седмица, а?!?  Thinking

Инчае за мерките аз като гледам таблицата то това мерки и кила супер относително при всички  #Crazy #Crazy #Crazy Та ДИВА-3 това кой най зле и най добре... не може и дума да ства... Таблицата на мене лично ми харесва за да гледам как отслабваме всички и да виждаме как то това нещо мерки-кила е строго индивидуално при всеки... едни са по слабички с по големи мерки, другите по тежички с по малки мерки или мешена работа... То това няма значение... нали знаеш зависи си височина, стегнатост на мускулите и тежина на самата костна структура, така че...  Peace

# 604
Аз да се оплача: върнах си свалените с Ренетската диета кила, че и здравословни проблеми си докарах  Rolling Eyes. Така ме е яд, толкова се радвах, че ще мога да разголя плът без притеснение, че сега ми е два пъти по-гадно.

# 605
Още нещо, виждам че някои дават мерки за ръка   newsm78 Това най-горната част на ръката ли е - мускулчето ли  newsm78 Да вземе и тях да почнеме да слагаме следващата седмица, а?!?  Thinking

Най-горната и най-широка част на ръката. Това най не мога да го преживея.  Naughty И преди съм напълнявала, ама такива ръце никога съм нямала...  Close Аз по принцип съм с много тънки ръчички. И сега пак са си тънички, но от китката до лакътя... Нагоре са доста пухкави...  Tired И изглеждам меко казано комично с ръце като бейзболни бухалки...  hahaha Joy
А колкото до тези мерки в табличката - не знам ти си прецени дали ще се съберат...  Thinking

# 606
Здравейте! Аз днес съм на домати със сирене/безсолно и изкиснато/ и таратор!
Гледам тук някой ще се женят!Честито !

# 607
Миранда, и аз си меря ръката под мишницата - в най-широката част.
Smile, и на мен ми беше много криво, че ръцете ми надебеляха. Особено криво ми беше през лятото - къс ръкав, потници... Но сега доста се пооформиха, то  с килограмите бързо отслабват и ръцете.
Миранда, виждам, че ни подреждаш по килограми, ама не е много правилно, защото сме много различни като ръст. Естествено, че аз, като висока 173 см, не мога да тежа 50 кг, както например едно момиче с височина 155 см! Имам едно предложение - дано не ми се обидиш: защо не ни подреждаш според свалените килограми?

# 608
Здравейте! Аз днес съм на домати със сирене/безсолно и изкиснато/ и таратор!
Гледам тук някой ще се женят!Честито !

Кой ще се жени?Аз ще се омъжвам октомври JoyДа обменяме информация  Peace

талия 84
ханш 101,5
бедро 51
бюст 100
и минус 1кг който миналата седмица ми бяхте спестили Joyпишете ме вече твърдо 67  bouquet

Идеята на Ася не е лоша за кг-те.Така ще е по-голям стимула да сме в по-предните редове..

# 609
  • София
.
Миранда, виждам, че ни подреждаш по килограми, ама не е много правилно, защото сме много различни като ръст. Естествено, че аз, като висока 173 см, не мога да тежа 50 кг, както например едно момиче с височина 155 см! Имам едно предложение - дано не ми се обидиш: защо не ни подреждаш според свалените килограми?

Е, то тук не се борим за челното място в таблицата.
Аз мисля, че така е по-пригледно.Не бях схванала зависимостта,но сега, като отидох до таблицата, ми беше много по-лесно да си открия името, защото се плъзнах по килограмите просто.
Добре, че ме "светна".
Аз одобрявам принципа.Хич не ми пука дали ще съм в дъното на таблицата или в началото, тъкмо видях и кои са на моите кила - независимо от ръста, групичка сме.
Това със свалените килограми ми изглежда много сложно, а и някои сваляме, качваме, задържаме Laughing
Може и по ръст да се сложим, де, ама ще ми е като в часовете по физическо, аз там бях все в края Mr. Green

# 610
Няма значение кой къде е в таблицата важно е, че сме заедно!  Hug
Аз да кажа добър ден красавици!   bouquet

# 611
Аз да се оплача: върнах си свалените с Ренетската диета кила, че и здравословни проблеми си докарах  Rolling Eyes. Така ме е яд, толкова се радвах, че ще мога да разголя плът без притеснение, че сега ми е два пъти по-гадно.

Cry Cry Cry Миличка ужасно много съжалявам  Cry Дано всичко се нареди  и здравословно положението ти се оправи Hug Hug Hug

Няма значение кой къде е в таблицата важно е, че сме заедно!  Hug
Аз да кажа добър ден красавици!   bouquet

Heart Eyes Hug  bouquet

Това със свалените килограми ми изглежда много сложно, а и някои сваляме, качваме, задържаме Laughing
Може и по ръст да се сложим, де, ама ще ми е като в часовете по физическо, аз там бях все в края Mr. Green

Ще направя така както кажете  Peace Лично за мен и аз съм на принципа, че по килограми е по лесно да се търсим в таблицата, но каквото кажете вие  Peace Peace Peace

А колкото до тези мерки в табличката - не знам ти си прецени дали ще се съберат...  Thinking

Сега изполвам сайт, който позволява по широка таблица и мисля че ще мога да сложа още една колонка  newsm78 Ако вие искате давайте да включваме и мерки на ръката  hahaha hahaha hahaha Мисля че ще бъде хубаво и това да си знаем  bowuu  Аммммм?!?  newsm78

# 612
Забрайх да се похваля  Blush Blush Blush

Купих си долнище на анцунг за домашния тренинг и пише М номер  ooooh! ooooh! ooooh! Явно някаква шантава номерация е... (от бит пазара за без пари - нали ми е за тренировка  bowuunewsm78 hahaha hahaha hahaha Умрях от смях  Joy hahaha Joy Аз и М номер, дрън дрън шикалки  Joy Blush Joy И като го обух и наште само казаха ... ''лелеееееее ама къде ти е корема, къде ти е дупето?!?''  newsm78  Joy Joy Joy И аз им викам... ''тук си е всичко, тук си е... даже и прелива ли прелива...''  Joy hahaha Joy За голяма подигравка са ме взели...  Crossing Arms

Хайде кажете какво да прайме за новото теми последно???  newsm78

# 613
Аз съм ЗА за мерките на ръката.
Относно подредбата мисля, че така е добре.

мирандичка защо да са те взели за подигравка ? Може би е истина  Simple Smile След като ти го казват едва ли лъжат хората  Flutter

# 614
Аз съм ЗА за мерките на ръката.
Относно подредбата мисля, че така е добре.

мирандичка защо да са те взели за подигравка ? Може би е истина  Simple Smile След като ти го казват едва ли лъжат хората  Flutter

Hug Подценяват ме мила  Crossing Arms Те хората шоков удар получиха с мене  Mr. Green 2 години след всяко прибиране от САЩ с по 12-15-18 кг. от горе  (1 път с 13-14 кг. / 2 път с 15-16 кг.) Joy hahaha Joy и после пак даййй диети.... И все.... ''ти нямаш воля, ти няма да може да отслабнеш, ти това ти онова...''  Cry Cry Cry И понеже в нас си ходя с изсипаните гащурки  hahaha Joy hahaha много не се забелязва... И те все викат... ''какво си свалила, нищо не си свалила... има няма 5 кг. най много''  Sick а те цели 20 и казват че не ми личало...  #Cussing out  Какво да ти кажа не ми вярват и адски много ми пречат за диетата...  Crossing Arms Ядят много, готвят постоянно или като са на работа аз готвя по цял ден и само ме дразнят... ела хапни туй ела хапни от онуй... от туй нищо няма да ти стане, от онова нищо няма да ти стане...  Whistling ooooh! Tired Crossing Arms Shocked Гадовееееееееееееееееееееееееее  Crossing Arms

Които сте онлайн сега давайте по една мерка за ръка (дори и тези които са ги дали, моля дайте пак да не търся назаде и да ги мушкам в таблицата още този път)  Praynig  Praynig Praynig    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт