"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 688
  • 675
  •   1
Отговори
# 75
Ми, да се басираме, Миранда, давай, ама нещо виртуално.
Да се съревноваваме ли, що ли, нещо да разчупим модела, да включим спортна злоба.... newsm78

Ей - на!Ако не стана 67 до края на седмицата, слагате ми  ignore2 и не ми говорите.
Няма да лъжа, ще си призная, ако не съм се справила.
Ако трябва, ще си пиша сама, де, ама няма да ми отговаряте. Banghead

Ей там, в началната тема, другата неделя, да се изпише и таблица за наказания.

КЛОНКА - не е отслабнала.Не се отговаря на постовете й.За нейно добро.

Не сме в концлагер дееее  Mr. Green Какви са тия наказания... като искаш наказание, кажи на мЪжо да те завърже, ако не си си спазила диетата и ще идва да ти носи само вода, кафета и цигарки (ако пушиш и пиеш кафе) и така ще се стопиш неусетно..., а може да те върже и за леглото, тогава пък рецептата за диета с ябълки ''златна превъзходна'' и *кекс* също ще ти донесе отлични резултати...  Peace Мене няма кой да ме върже в момента, затова варианта за моето ми лично наказание е, както Smile! казва - да спра цигарите примерно в моя случай (ако не успея да стана 70 кила до края на месеца - началото на май) и това е!!! Трябва сами да си помогнем, иначе нъЦкииииии няма кой  Shocked Shocked Shocked

Joy hahaha Joy

# 76
Това с наказанията няма да е излишно и според мен ще се отрази добре Joy
Мирандичка,аз имам едно предложение за таблицата всяка седмица да има още една колонка и в нея да пише кой на каква диета е бил за текущата седмица.Какво ще кажете?Ако пък не е на някаква диета да пише ограничен/което значи чи просто се ограничава и няма специален режим на хранене/.

# 77
SMILEвъпросче към тебе  bouquetГледам че си от бургас ще ми кажеш ли от каде си купуваш китайските кепсули и колко струват.Благодаря ти предварително smile3525И поздрави за минусчетата давай мила все така и за напред newsm10

Не мога да ти кажа точен адрес, но мога да ти обясня от къде си ги купувам. От Републиканска, завивам покрай Китайския и тръгвам в посока към Трета поликлиника (ако не се лъжа улицата е Гурко, ама не съм много на ти с имената на улиците) и в дясно има магазинче може би на 50-тина метра. Отвън пише "Здравословни храни" или "Диетични храни" или и двете... Не съм съвсем сигурна. Те са три магазинчета - за препарати и домкаински неща, за дрехи втора употреба и въпросното за диетични продукти.  newsm78  Прилича малко на барачка такова схлупено и първо бая се позамислих дали за там ставаше дума... Моите са в българската, зелена опаковка, на "Сание" и стуват 1680лв.

Сега ще преровя пак темите на китайките. Там бяха дали още един адрес тук в Бургас и ще ти дам и него.

# 78
Това с наказанията няма да е излишно и според мен ще се отрази добре Joy
Мирандичка,аз имам едно предложение за таблицата всяка седмица да има още една колонка и в нея да пише кой на каква диета е бил за текущата седмица.

Криса няма място за такава колона, не е възможно да се направи толкова широка таблица, къде да го сложа това...  ooooh! neonkaa го спомена и тя ако не се лъжа, но вече обясних защо не може. Затова всеки да си сложи препоръчителната линийка като теб и там да ГЛЕДА на каква диета е дадения човек... Ако искате и афтобиографиите да вземе да си запишеме (това в кръга на шегата!)  Wink

# 79
СМИЛЕ благодаря сетих се за кое магазинче става въпрос  bouquet

# 80
  • София
Добре, Миранда, тогава, искам да има специална графа на провалилите се.Да е с по-големи букви и цифри и там да пише нещо от рода:
КЛОНКА дебелапровалила се тази седмица. smile3513

Баси, паднах се в началото на страницата.Въх, колко гадно.Още от сега ми е гнусно, вече действа методът.....УЖАСНО ИЗГЛЕЖДА.

# 81
Не знам дали Клонка е дебела ,но знам Клонка е забавна!

# 82
СМИЛЕ благодаря сетих се за кое магазинче става въпрос  bouquet

Другият магазин къдто се продават в Бургас е пак магазинче за здравословни храни някъде около Етнографския музей. До него не съм ходила лично, имам някаква бегла представа, ама не мога да го опиша подробно...  newsm78

# 83
Здравейте момичета  Laughing !

И аз се присъединявам към отбора на отслабващите...От днес карам по системата на Миранда, на която благодаря за подробната информация!   bouquet  Ще хапвам само плодове и зеленчуци, както и ще вмъквам по някой чаено-плодов ден  Grinning !

Мирандичка, а мога ли да хапвам примерно шопска салата със сирене, сол и оцет?

# 84
не е възможно да се направи толкова широка таблица, къде да го сложа това...  ooooh! neonkaa го спомена и тя ако не се лъжа, но вече обясних защо не може. Затова всеки да си сложи препоръчителната линийка като теб и там да ГЛЕДА на каква диета е дадения човек... Ако искате и афтобиографиите да вземе да си запишеме (това в кръга на шегата!)  Wink

Само предложих,надявам се не се сърдиш и аз се чудих за мястото дали ще стига,но и так ас ие добре Peace  bouquet

# 85

15 Да така си е!!!  Joy hahaha Joy

Здравейте момичета  Laughing !

И аз се присъединявам към отбора на отслабващите...От днес карам по системата на Миранда, на която благодаря за подробната информация!   bouquet  Ще хапвам само плодове и зеленчуци, както и ще вмъквам по някой чаено-плодов ден  Grinning !

Мирандичка, а мога ли да хапвам примерно шопска салата със сирене, сол и оцет?

Получила си ми съобщението на лични значи  Hug и ти благодаря за хубавите думи и за доверието, подкрепата я имаш от мен  Hug РъФай шопска салата без пърЖоли 15 и ще успееш  Heart Eyes

Криса не е проблем мило     bouquet

Мацки аз си получих телеФонния *кекс*  Joy hahaha Joy и сега яко ме дрЪнна шайбитУ в главата 15 Време е за цигара за десерт 15  Joy hahaha Joy

# 86
  • София

Дебела съм, дебела, не се съмнявай.
И вече е време, вместо да се забавлявам с този факт, да взема да го променя, пък то не е речено, че отслабването при мене трябва да е само умствено, де, време е и в телесна маса да се изрази.

# 87
  • София
Мирандичка, сладурке, туй в устенцата ти сигарка ли е, че този зелен цвят, дето го е придобило личицето ти...хъм...да не е Мери Хуанита, нов, подобрен сорт, с отслабващо  smile3508- позеленяващ ефект,м?!
Че, като гледам, и аз съм в някакво настроение...не ще да е без нищо тая безпричинна радостна вълна, дето ме обля след последните качени килограми.... newsm78

# 88
Мирандичка, сладурке, туй в устенцата ти сигарка ли е, че този зелен цвят, дето го е придобило личицето ти...хъм...да не е Мери Хуанита, нов, подобрен сорт, с отслабващо  smile3508- позеленяващ ефект,м?!
Че, като гледам, и аз съм в някакво настроение...не ще да е без нищо тая безпричинна радостна вълна, дето ме обля след последните качени килограми.... newsm78

Аз може да съм Мери 15 ама не съм Хуанита  Joy hahaha Joy Give me five sister  Mr. Green Само чисто дЖигару без брат му Мари Хуан Канабикусссс и жена му Мери Хуанита... 15

Обета ми за целомъдрие  bishop май вече тотално прелива и излиза от своите граници  Joy hahaha Joy Те моите велики пости край нямат...  Joy Без храна, без *кекс*, остава и папиросата да откажа, 15 хамЧиии аз ще ходя да си купя някое въженце тогааа по ще ми е лесно   baduu Добре, че покрай туй въздържание чат пат ми хвърлят малко въдицата, че да я захапя и да се излъжа пак, ама нали обичам да папкам и само ам ам ам   Animal Tropical Fish и дива и щастлива да имам сили за борбата с килограмчетата... ама нали сЪм си голям балЪк   Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish затова сега гордо продължавам и крача бодро бодро до финала  newsm57 Хммммм, като почна да дрЪнкосвам вече съм забрайла от къде ми е трънала мисловката  smile3555

А даааааааа   Bulb Момичета живейте си живота как си знаете и не се мъчете с греховни и пощеливи мисли за диети... Хапвайте и пийвате разумно  Drunk и така докато се усетите ще сте успели да се вталите...  goodscale Слабеенето идва с мисълта и вярата  newsm17 че можете да отслабнете и че не е чак пЪк толкоЗ трудно дето сме взели да се вайкаме... Ние можем и ще успеем заедно... АлелУя  family

Нека да се запознаем милички за тези които не ме познават  Hug Приятно ми е Мери Хуанита на вашите екрани, а прякора ми е глиганГУРУ на плодчетата  Joy hahaha Joy КЛОНКА признавам те!!!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 21:38 от miranda_rs

# 89

Общи условия

Активация на акаунт