"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 717
  • 675
  •   1
Отговори
# 60
Ani33, пий смело L-carnitin, на мен много ми помага за топенето на мазнините. Аз съм на диета от 40 дни и съм свалила около 5.5 кг, но всички мои познати казват, че изглеждам, сякаш съм смъкнала поне 10 кг. Това е, защото съчетанието на диетата с много спорт променя фигурата, стяга ханша и бедрата. А нали това е най-важното - дрехите да ни стоят добре. Аз лично тренирам на велоергометър - по 60 мин всяка вечер, като 30 минути преди това пия 2 карнитина - 1000 мг. Вчера се пресилих и въртях сутринта 70 мин., а вечерта още 30 минути, ама при мен е станало вече като мания, защото виждам добрите резултати. Съветвам те да пиеш и някакво слабително - чай или нещо друго /аз лично се повлиявам само от бонбоните Лаксатол/. След обяда и вечерята пия също така и по 2 таблетки Аюрслим.
Щом ходиш на фитнес, наблягай на аеробните уреди - кростренажор, велоергометър и пътека, но задължително на най-ниските степени.

# 61

Ах, как лесно звучи  bouquet
Аз това като мантра си го повтарям, само дето не съм кръстосала крака и ръце и не съм започнала да викам :"Оммммм....оммммм..." Laughing

Ох....

ееееееее ще ме съсипете от смях.Толкова ми е весело тук с вас,че направо не ми се работи днес..и не само днес де. Joy smile3532

# 62
Здравейте отново! Оффф толкова ми е гадно, с тия козунаци всичко се развали, не сам качила нито кг , но не сам и отслабнала, затова започвам всичко отначало тази седмица, дано издържа и УСПЕХ на всички! Аз не спазвам някаква строга диета просто съм ограничила някои храни и ям без хляб, кафето е без захар и така ще видим докъде ще стигнем...А още нещо имам и проблем с 00, понякога по 2-3 дни немога да изхвърля нищо от погълнатото направо ужассс

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 14:41 от dusata

# 63
  • Бургас
Здравейте! Реших и аз да се включа в тази темичка, понеже реших сериозно да се хващам да отслабвам след периоди на обилно хапване и качване на килограми. Embarassed А и мисля, че като споделям със съмишленици, ще ми е по-приятно. За сега имам цел да сваля 7кг и да вляза във форма за лятото. Нямам точно определен режим, но смятам да се храня разделно и да хапвам до 17ч.( Имам лошия навик да вечерям късно.)

# 64
Здравейте всички!Много ми е драго да ви "видя" пак, че се поизгубих малко.
След празниците не съм качила, за моя огромна радост. bowuu
Еманоелита, Ася    bouquet! Все така да продължават да ви хвалят колко сте отслабнали.
Миранда, да се похвалиш после с покупката Grinning. След малко и аз излизам и се надявам да се върна с нещо ново.
Добре дошли на новите момичета  bouquet! Ще видите колко по-лесно се отслабва тук, като сме заедно!

# 65
asja, и при мен е така....забелязала съм,че колкото повече тренирам,толкова по-бързо отслабвам,въпреки че някои казват да не се тренира всеки ден,защото организмът свиквал с натоварването...но не съм съгласна.
Дай инфо за тези таблетки Аюрслим...хранителна добавка ли са и доволна ли си? newsm51 Two Hearts
А някой да е пил течен л-карнитин?Уж,бил по-ефективен от сухия. smile3557

# 66
  • София

ееееееее ще ме съсипете от смях.Толкова ми е весело тук с вас,че направо не ми се работи днес..и не само днес де. Joy smile3532

Е, то е ясно, ние тук, най-вече аз, де, както се вижда, РАБОТЯ НАД СЕБЕ СИ.Предимно и най-вече в поза на вечно започваща диета и разсъждаваща над поредния й провал.Много е стимулиращо, ша знайш Joy

# 67
Е, то е ясно, ние тук, най-вече аз, де, както се вижда, РАБОТЯ НАД СЕБЕ СИ.Предимно и най-вече в поза на вечно започваща диета и разсъждаваща над поредния й провал.Много е стимулиращо, ша знайш Joy

Ми какво чакаш, промени го де  Wink Клонка дай да се басираме нещо с тебе, че да стане белким номера с кайсиите най накрая при тебе, какво ще кажеш  Rolling Eyes

Аз да се оплача отложи ми се излизането... Вързаха ми тенеке...  Mr. Green Ама за добро... че сега.... (няма да кажа)... До после  Peace

jojoba добре дошла и успех  Hug

# 68
  • София
Ми, да се басираме, Миранда, давай, ама нещо виртуално.
Да се съревноваваме ли, що ли, нещо да разчупим модела, да включим спортна злоба.... newsm78

Ей - на!Ако не стана 67 до края на седмицата, слагате ми  ignore2 и не ми говорите.
Няма да лъжа, ще си призная, ако не съм се справила.
Ако трябва, ще си пиша сама, де, ама няма да ми отговаряте. Banghead

Ей там, в началната тема, другата неделя, да се изпише и таблица за наказания.

КЛОНКА - не е отслабнала.Не се отговаря на постовете й.За нейно добро.

# 69
От събота не съм писала, защото на връх Великден ме оставиха без нет.  smile3515

Първо Христос Возкресеeaster

Моят празник мина без нет, а така нямах търпение да вляза и да ви се похваля  newsm47 Вчера не издържах и се метнах на кантара. След 3 разтоварващи дни на плодчета и 3 дни в отбора на китайките с китайските капсули, вчера кантара показа 1.5 килиграма по-малко  newsm44 А и козунак си кусах, и яйца хапнах, вчера и един паниран ананас изядох  newsm12.
Изтървах даването на мерки, но за следващата тема се надявам да се разпиша поне с още толкова  newsm03 Че сега това "1.5 kg lost" в линийката направо ми топли душата като го гледам  smile3521

Поздрави!  smile3525

# 70
Трябва и аз да си сложа линика като гледам  как им се радвате чак ми се згрява душата!
Клонка това е една много добра идея!Аз съм същата като теб!Може би ще подейства стимулиращо поне на мен!

# 71
Ми, да се басираме, Миранда, давай, ама нещо виртуално.
Да се съревноваваме ли, що ли, нещо да разчупим модела, да включим спортна злоба.... newsm78

Ей - на!Ако не стана 67 до края на седмицата, слагате ми  ignore2 и не ми говорите.
Няма да лъжа, ще си призная, ако не съм се справила.
Ако трябва, ще си пиша сама, де, ама няма да ми отговаряте. Banghead

Ей там, в началната тема, другата неделя, да се изпише и таблица за наказания.

КЛОНКА - не е отслабнала.Не се отговаря на постовете й.За нейно добро.
rotfImao rotfImbo rotfImbo Joy...Клонка ,напълно подкрепям идеята ти за наказването!

# 72
Верно си е стимул. Ама и аз си поставям такива малки, седмични цели. И ако не успея да си постигна целта после си измислям нещо за наказание. Миналата седмица исках да сваля поне 2 кг. Вярно, свалих 1.5 кг, което е почти 2, но принципа си е принцип. Много съм доволна и на толкова, ама щях да съм по-доволна, ако на кантара пишеше 62, защото отдавна не съм го виждала... Сега цяла седмица ще си пия кафето чисто - без сметанка и дори без подсладител... А толкова мразя горчиво кафе, но така си казвам с всяко кафе, че така ми се полага, като не съм си изпълнила целта...

Целта ми за тази седмица е 60кг. Още не съм си измислила накзание ако не успея обаче, така че пишете ме и мен в потенциалната графа наказания. Е, надявам се да не влизам вътре, но пък то точно това е стимула...

newsm10

# 73
SMILEвъпросче към тебе  bouquetГледам че си от бургас ще ми кажеш ли от каде си купуваш китайските кепсули и колко струват.Благодаря ти предварително smile3525И поздрави за минусчетата давай мила все така и за напред newsm10

# 74
  • София
Аз съм съвсем сериозна за игнорите, хора.
Ето, откога съм тук, хората свалиха сума кила, а аз само си мрънкам, само си споделям как ПАК не е станало.
То може да стане заразно.Затова на такива хора трябва да им се спре говоренето, за да не си помислят и остналите, че това си етука само да си чешем езиците.
Ако бях спортист, досега да са ме дисквалифицирали.
Трябва да се гледа сериозно на тези неща, а аз съм толкова лежерна, че чак съм си лигня..... Sick

Общи условия

Активация на акаунт