"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 770
  • 675
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И в един момент просто спрях да ям много.Редувах безвъглехидратни дни с гладни дни.После няколко дена прегрешавах...
Абе, никакъв режим, никаква диета.Просто по ден-два глад - смъквах, после задържах с безвъглехидратна храна.После качвах, като почвах да ям, но все бях с минус, не наваксвах докрай.И така - абсолютно нездравословно, но без травми за психиката, без дълги ограничения и за около 5-6 месеца смъкнах около 45 кила, паднах под 60, бях към 58, но после се почна едно плюскане - пак вдигнах, пак смъкнах...ей такива неща.Та до този момент.Не мога да си върна желаните килограми, но поне се въртя в 60-те, а не към 100-те.
Ако започна пак по този режим - без схеми и т.п., но с редуване на гладни дни, със сигурност ще успея да стана мечтаните 48.
Засега се провалям обаче.

КЛОНКА, и аз по същия начин бях свалила излишните килца! Редувах дни на течности с такива на минимална храна, после малко прекалявах, но се осъзнавах бързо, за да не си върна всичко свалено...  Naughty И така постепенно свалих! После качих мноОого (малко повече от сега!  Naughty), но по същия начин ги свалих и тях! Обаче се сгодих и реших, че няма защо да внимавам с килата и пак съм на старото трагично дередже!  Blush #2gunfire

# 361
Миранда, тази ми се струва по-грозна в лице след отслабването. newsm78

Какво значение има...  newsm78 (това е само снимка и фотошоп - нейна си работа, нали не си ти?!?)

# 362
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен!  Hug

# 363
Здрасти  Hug
Днес не съм свалила грамчета 5-ти ден ми е на Японското чудо и
след малко заминавам да си купя риба да се надявам, че утре кантара ще ме зарадва поне със 100 гр. свалени  Crazy Party

# 364
  • София
Преди малко се чух с мъжо и той ще пита чичо му за един велоергометър, който имат... И ако не го ползват, ще ми го дадат! Малко е примитивен, направен е саморъчно, но е важното да върши работа... А пък и сега нямам излишни пари, за да си позволя що- годе добър такъв!!! Много ми направиха впечатление отзивите на адашката Ася за доброто му влияние върху фигурата и целулита, че аз имам доста! А и фигурата ми е такава - с голямо дупе, огромни бедра, тънка талия, без корем и никакви гърди! Та ще ми трябва смъкване на дупето... #Cussing out #2gunfire

# 365
  • Някъде на път....
Здрасти  Hug
след малко заминавам да си купя риба да се надявам, че утре кантара ще ме зарадва поне със 100 гр. свалени  Crazy Party

А за първите 4 дни колко свали?

# 366
Здрасти  Hug

А за първите 4 дни колко свали?

Ами на мен това ми е 2-ра седмица не помня как свалях първата. Първите дни мисля около 3 и нещо после почнах с малко грамове да свалям и по бавно но пак  е нещо  Thinking

# 367
  • София
Ох, на това момиче от снимката бедрата са си му останали.Това е гадничко - аз имам същата склонност - в кръста, корема, ръцете ставам като фиданка, ама баджачките ми толкова трудно се вталяват, че мисля последните да ги махам с някакви радикални начини и средства.

... и аз по същия начин бях свалила излишните килца! Редувах дни на течности с такива на минимална храна, после малко прекалявах, но се осъзнавах бързо, за да не си върна всичко свалено...  :

Със съжаление трябва да призная, че за мене това се оказа печелившата и ЕДИНСТВЕНА приложима формула.Просто не мога да правя режими под час, нито с определена храна, нито да издържам дълго, защото ми става зле.А и не съм по спорта, признах си вече.

Обаче, сега не мога да се контролирам, нещо все в наваксващ период се оказвам....
Голяма мъка. newsm45

# 368
  • Някъде на път....
GlaDneSS, супер!
3кг. за 3-4 дни ми е мечтата!  Hug Успех занапред!  Peace

# 369
GlaDneSS, супер!
3кг. за 3-4 дни ми е мечтата!  Hug Успех занапред!  Peace
Ами то в началото бързо се свалят но после става по трудно. Благодаря  bouquet

# 370
  • София
Ох, на това момиче от снимката бедрата са си му останали.Това е гадничко - аз имам същата склонност - в кръста, корема, ръцете ставам като фиданка, ама баджачките ми толкова трудно се вталяват, че мисля последните да ги махам с някакви радикални начини и средства.

И аз съм тъй! Колкото и да сваля все в дупето и бедрата си оставам зле!

Със съжаление трябва да призная, че за мене това се оказа печелившата и ЕДИНСТВЕНА приложима формула.Просто не мога да правя режими под час, нито с определена храна, нито да издържам дълго, защото ми става зле.А и не съм по спорта, признах си вече.
Обаче, сега не мога да се контролирам, нещо все в наваксващ период се оказвам....
Голяма мъка. newsm45

ДА! И аз съм тъй! УЖАС!!! Взех да се повтарям! Joy
КЛОНКА , какви са ти мерките и теглилките (към 60 беше май, нали?!?  newsm78) , че да не би и тук да се повтаряме...  Joy #Crazy

# 371

Голяма мъка. newsm45

ДА! И аз съм тъй! УЖАС!!! Взех да се повтарям! Joy
КЛОНКА , какви са ти мерките и теглилките (към 60 беше май, нали?!?  newsm78) , че да не би и тук да се повтаряме...  Joy #Crazy

Не сте единствените много трудно свалям в бедрата и дупето за почти 5 кг. свалени имам само 1 см.
Докато нагоре свалям най- бързо

# 372
  Asja не е нужно да въртиш по един час ... преди време бях пуснала в една от темите тук , защо повече от 35 - 40 мин кардио не е полезно за мускулите .
И аз съм съгласна , че с кардио тренировки е много по - лесно да се отслабне .
Ако тренирате всеки ден метаболизма се вдига с 30 %  Laughing !
Отделно моят опит с велоергометъра - преди време , когато бях свалила страшно много , въртях всеки ден по 30 мин .
Ако знаете какви крака бях направила - всичко стегнато , прибрано и едни изваяни .
По цял ден им се любувах .
Събличам се първия ден на плажа и моите приятелки , като се раз-ахкаха - аууу какви са ти крачетата , тцтц леле ама какво си правила ?!?
А това са момичета , които постоянно тренират и за да се впечатлят , наистина си е имало защо .
А сега ... краката са ми  Sick . Но не съм спортувала от година и нещо и съм качила страшно много .
Казала съм , че в момента в , който кантара покаже под 100 много сериозно се захващам със спорта .
А ми дойде и още един уред ...  hahaha
Аз си правя колекция .
Този е за корема - ab swing !
Според мен действа , но сега нямам намерение да го ползвам !  Wink

# 373
  • София
какви са ти мерките и теглилките (към 60 беше май, нали?!?  newsm78) , че да не би и тук да се повтаряме...  Joy #Crazy

О, повтаряли сме се преди 2 месеца, сега съм към 70 /68-73вариращи/ 
#Crazy

Не сте единствените много трудно свалям в бедрата и дупето за почти 5 кг. свалени имам само 1 см.
Докато нагоре свалям най- бързо

Аз затова не се меря - отчитам само кила, щото като ми се стопи талията, а задникът ми си остане, направо се вбесявам

# 374
Адаш, докопай някакъв велоергометър и почвай.   love001 В началото по 10-15 минути, постепенно увеличавай, докато стигнеш поне до 40 мин. Аз не въртя много бързо - около 23-24 км/час, изгарям около 500 ккал за 60 минути. Повярвай ми, след месец постоянство ефектът ще е поразителен. Ама без такива - спи ми си, нямам сили, преяла съм и други такива оправдания. 30 минути преди велото - 1000 мг карнитин.
А митовете и легендите, които се носят - че ако имаш пълни бедра, от велото се напомпват, хич, ама хич не са верни! И прасецът освен това много красиво се оформя! Като сложим после едни къси поли, едно чудо, стой, та гледай!
Други ентусиасти за велото? Hug

Общи условия

Активация на акаунт