"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 743
  • 675
  •   1
Отговори
# 480
vnd ти си 52 кг накаде пове4е 6е отслабва6 мила това са 4удесни килца newsm78
                   Hug   ДОБРО УТРО НА ВСИ4КИ СЛАДУРАНИ Hug

# 481
vnd ти си 52 кг накаде пове4е 6е отслабва6 мила това са 4удесни килца newsm78
                   Hug   ДОБРО УТРО НА ВСИ4КИ СЛАДУРАНИ Hug

Аз бих казала на теб:
sensimillia ти си 55 кг, на къде ще слабееш повече ? Това са чудесни килца  Simple Smile

WinkWinkWink

Всеки си знае за себе си колко още ще слабее. 52, 55, 57, 59 звучат чудесно.... но всеки си знае какво си носи. Не числата са важни, а това, което си носиш на кръста Wink

# 482
SISIN4E права сиваоб6те не саобразих просто го казах в смисал 4е не е нужно 4ак вманиа4аване ама си права всеки си знае
                          ИЗВИНЯВАМ СЕ Rolling Eyes Peace

# 483
Аз пък се вманиячавам съвсем съзнателно  Twisted Evil
Сметнах , че от старт 96 - сегашното ми тегло 84 = 12 кг. свалени и до бъдещото ми тегло 60 кг. остават 24 кг. за два месеца това са по 12 кг на месец което е по 3 кг на седмица така погледнато ми се вижда фасулска работа  Joy Joy Joy Joy
Сори, че ви досаждам ама нямам никаква работа в офиса и си смятам някакви си работи тука на елката и се кефа докато пийвам водичка  Hug Crazy

# 484
  • София
Е, хайде, Добро утро и от мене!!!

Тринити, честита племенница - жива, здрава, красива, обичлива и много щастлива да е   bouquet

mimival , разбирам мъката ти.И аз към 48 се целя.И аз бях стигнала по-близо до тях, но сега съм се освинила съвсем, та голям глад ще настава, ама лятото ще се припка по плажа след децата и няма начин.

Дими, като гледам в колко часа си ни подканила с кафе, направо ми се домечтава за море, само там почвам деня си в 5 сутринта с удоволствие.А тук спя като пън, щото е скучно и тъпо.И защото всички останали тоже къртят по това време освен ако изобщо не са си лягали, де. Mr. Green

Ася, ти добре го даваш - хубави резултати отчиташ.С този темп лятото ще ти е много щастливо и радостно за всички мъжки очи и за твоята душа. bouquet

Добре дошли на новите!С радост се събираме тука и само радости очакваме, защото ги заслужаваме, а и се борим за тях!Успех!

Belinea , кой гад те кара да работиш в събота???!!! Twisted Evil
Иначе - о, да - изглежда фасулска работа.И аз все такива сметки си кроя, ама като сложа после чертата излиза по-сложничко.Но не и невъзможно, де.Хайде, тоя път ги слагаме по 3 на седмица, пък да видим докъде ще стигнем Grinning

# 485
Ем'че кой шефа  Joy Ама аз съм до 14:00 . Мен ми е по-лесно като съм на работа гледай какво става в неделя като съм почивка какво ядене какво чудо  Laughing  Иначе аз за първи път отбелязвам подобни резултати и съм много горда със себе си. Вчера вечерта с огромен кеф си обличам един много сладък спортно елегантен панталон който си го взех точно след като приключих "Зелевата" преди 1 месец и като облекох и като се погледнах ами той ми седи като чувал, а беше плътно по мене по дупенце по баджаци красота сега като торба. Ей така се ядосах а майка ми седи от страни и ми се смее ама се смее с глас.  Embarassed Laughing Днеска пак съм с него и прецених, че поне с 3-4-5 см трябва да стесни. Аз повече дрехи няма да си купувам  Joy В началото на декември хвърлих маса пари за елегантни дрешки, костюмчета, полички, панталончета и т.н. сега мога да влезна два пъти в тях  hahaha Повече дрехи няма да си купувам  Joy
И да 3 кг. на седмица ей сега ще ги изпишкам тези 3 кила, че тая седмица не се отчетох с някакви минуси поне засега  hahaha

# 486
  • София
Belinea , аз също мисля засега да не си купувам дрехи.Стартирах през февруари с масирана атака на магазините, накупих сума неща, защото реших, че ще се задържа 60 кила, ама после се освиних.Сега, като сваля каченото - имам дрехи.За тзи период няма да си купя нищо.Просто отказвам да се приема така.
А най ще се изкефя да се втурна по шопинг, когато сваля всичко излишно.Тогава ще е лято, в най-добрия случай, де Laughing

# 487
На мен майка ми е дизайнерка и аз от како свалям тя само ходи след мен с някакви рисунки някакви модели и само ме мотивира защото прави страхотни неща. Принципно прави и каталозите на Морган за бански костюми и няма такава красота ама с провиснал шкембУ не става  Laughing Heart Eyes

# 488
# 489
Момичета вярно е , че любовта е болест. ooooh! От любов нито ми се яде,нито ми се спи.Днес съм на една чаша портокалов сок и изобщо не съм гладна.

# 490
Мили дами, не съм се включвала в тази темичка досега, но като чели само тук мога да споделя моя "режим". А той е следния: един ден на ябълки чай и мед, един ден чисти протеини, един ден месо и зеленчуци и един ден плодове, месо и зеленчуци и фрешове.Разбира се покрай Великден имаше отклонения в режима като тогава се възползвах от точковата диета. Така за 3 седмици смъкнах около 4-5 кила и така смятам да продължавам. Ходя на целутрон, а в къщи си правя упражнения и се масажирам с антицелулитен гел. Ефекта е страхотен, защото мога да кажа, че изглеждам по слаба т. е все едно съм свалила 7-8 кила , а не само 4-5. Продължавам...
Успех на всички.

# 491
  • Някъде на път....
Момичета вярно е , че любовта е болест. ooooh! От любов нито ми се яде,нито ми се спи.Днес съм на една чаша портокалов сок и изобщо не съм гладна.
То и аз съм влюбена, ама ми се хапва.....  Crazy

# 492
Здравейте!Аз ще се отчета днес ,защото утре няма да мога да седна на компютъра изобщо!Стартирам с нови страхотни мерки Shocked.
кг. начало 73
кг. сега 72
бюст 95
талия+паласки 85
ханш 106
бедро 59
прасец 37
Лек уикенд на всички!

# 493
Момичета страшно се радвам за радушния прием в темичката ви и се надявам на големи успехи.
Smile! то и на мен много ми се иска  да ги сваля за месец, но като си се знам колко съм упорита.......Упражнения си правя с малката, че сега проходихме и общо взето цял ден сме в движение и смятам да почна и с коремни преси, че коремчето ми е като плондерче.
КЛОНКА ти как свали и за колко време?
Ето и моите малко срамни мерки:
Ръст-162см
Тегло-64кг.
Ханш-102см.
Талия- хич я няма-88см.
Бюст-99см.
Бедро-60см.
Прасец-36см.
Ръка-30см.

# 494
  • Някъде на път....
mimival, и аз се измерих току-що. Видях ти ръста и килограмите и си казах: чакай да видя и аз!
Виж, аз дори съм по-зле и от теб  Sad

Ръст - 158см
Тегло - 66кг.
Ханш - 102см.
Талия - 88см.
Бюст - 92см.
Бедро - 60см.
Прасец - 40см.
Ръка - 35см.

Общи условия

Активация на акаунт