"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 26 701
  • 675
  •   1
Отговори
# 570
Бъдещите булки се нароихме. Освен мен и Крисси, сега и ANGYA. Обаче аз май съм първа. Rolling Eyes
Сисинче, много хубава изненада, беее! Да си дойде цял месец по-рано, направо СУПЕР!
А на 10 юни пък е мойта сватба! За едни сватба, за други - брадва! Joy Майтап, де!

# 571
Бъдещите булки се нароихме. Освен мен и Крисси, сега и ANGYA. Обаче аз май съм първа. Rolling Eyes
Сисинче, много хубава изненада, беее! Да си дойде цял месец по-рано, направо СУПЕР!
А на 10 юни пък е мойта сватба! За едни сватба, за други - брадва! Joy Майтап, де!
  ох  сега утре за това ще се караме кога да е датата -   той и за утре е готов  ooooh!
а аз ме е страх че ще взема да се уплаша и да бия отбой
 Embarassed Embarassed
 аз не искам още да се радвам да не взема да уручасам нещо нещата
 само тук съм казала - на другите вече като няма на къде
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
asja от теб ще взимам идейки   Hug  bouquet

# 572

Kruccu и не споделяш, че ще си була   Crossing Arms Честито не знаех  Hug Heart Eyes Hug

# 573
  • София
Да споделя и другия си опит в диетите 2005г. лятото имахме малко семейни проблеми и аз като се заинатих за седмитса свалих 10кг. пиех само по 2-3 кофички кис. мляко и по 2-3 сладоледа, обаче започна да ми пада кръвното и да се залюлявам на крака не можех да стоя -НЕ правете така , нека да отслабнем здравословно

Ти ме хвърли в музиката.
Аз ако ям по кило кисело мляко на ден плюс сладолед за седмица ще кача поне 2 кила - сигурация. #Crazy newsm78

# 574
как ме излъга този и аз незнам като знам колко Не съм казвала и стимулиращи и не до там

Честито да ти е и пу да не те урочасаме  Simple Smile Аз колко стимулиращи Не съм казала до сега, ама си ме трае още младежа, живуркаме си заедно и той все се надява, че някой ден ще ме хване в добро настроение и ще му кажа Да... 
Ама пусто, като се знам каква съм ще го моря с откази докато не му издялкам и последните трески и тогава ще му дам отговора който иска  Wink
Много ме радвате с тези сватби...  Heart Eyes   bouquet

# 575
как ме излъга този и аз незнам като знам колко Не съм казвала и стимулиращи и не до там

Честито да ти е и пу да не те урочасаме  Simple Smile Аз колко стимулиращи Не съм казала до сега, ама си ме трае още младежа, живуркаме си заедно и той все се надява, че някой ден ще ме хване в добро настроение и ще му кажа Да... 
Ама пусто, като се знам каква съм ще го моря с откази докато не му издялкам и последните трески и тогава ще му дам отговора който иска  Wink
Много ме радвате с тези сватби...  Heart Eyes   bouquet
Hug  bouquet
мерси мила
ох направо незнам да се радвам ли да рева ли -> добре, че съм на работа .....
накря ще го оставя той да ги мисли  всичките неща -> нали  вече ме излъга  hahaha Joy
 пак ако не стане  ще се напием по форумски  с много мартини
  bouquet

# 576
ANGYA, хич няма какво да те е страх, бухваш се в дълбокото и толкоз! Запишете дата и  постепенно ще свикнеш с мисълта, че скоро ще ставаш женена жена! Веднъж като вземеш решението, после е лесно! Аз нямам никакви съмнения, ама ходим вече 6 години, от 2-3 г. почти живеехме заедно, а след годежа миналата година окончателно се събрахме под един покрив, но отделно от родителите. Много е хубаво съжителството с любим човек!  1dating luvbed За мен поне няма по-хубаво нещо!
От колко време ходите? И защо толкова се притесняваш?
Малко спамихме темата, ама Мирандичка ще ни прости! Нали?  newsm20

# 577
ANGYA, хич няма какво да те е страх, бухваш се в дълбокото и толкоз! Запишете дата и  постепенно ще свикнеш с мисълта, че скоро ще ставаш женена жена! Веднъж като вземеш решението, после е лесно! Аз нямам никакви съмнения, ама ходим вече 6 години, от 2-3 г. почти живеехме заедно, а след годежа миналата година окончателно се събрахме под един покрив, но отделно от родителите. Много е хубаво съжителството с любим човек!  1dating luvbed За мен поне няма по-хубаво нещо!
От колко време ходите? И защо толкова се притесняваш?
Малко спамихме темата, ама Мирандичка ще ни прости! Нали?  newsm20
ох сложно е
точно, че се бухнах на дълбокото и тъмното
живеем в различни държави и с различни нрави -> незнам  -> само времето ще покаже кой кого

# 578
ANGYA,честито   bouquet и аз бях така-от няколко страни ме искаха и накрая се озовах тук.Знам ,че направих по-добрия избор,но все пак се оказа,че за някои неща не съм очаквала да бъде толкова дълбоко и тъмно.За българин го обмисли добре,но ако е чужденец три пъти по-добре,защото има много подводни камъни,за които не подозираш.
Миранда,аз съм с същите мерки  newsm78 да си призная можеше и да бъда с 1 кг надолу,но вчера половин чиния спагети обърка работата и днес съм 0.5кг нагоре т.е. точно 71кг  Tired

# 579
ANGYA,честито   bouquet и аз бях така-от няколко страни ме искаха и накрая се озовах тук.Знам ,че направих по-добрия избор,но все пак се оказа,че за някои неща не съм очаквала да бъде толкова дълбоко и тъмно.За българин го обмисли добре,но ако е чужденец три пъти по-добре,защото има много подводни камъни,за които не подозираш.
Миранда,аз съм с същите мерки  newsm78 да си призная можеше и да бъда с 1 кг надолу,но вчера половин чиния спагети обърка работата и днес съм 0.5кг нагоре т.е. точно 71кг  Tired
  bouquet ох от цял месец го мисля  newsm78 newsm78 newsm78
 и продължавам пак и пак и пак
 чужденец е -> аз не искам българин -> ама си права доста е сложно .....доста  Embarassed Embarassed
поне ако се съберем ще вижеем в трета държава
 и аз тази седмица не можах да се съсредоточа над диетата Cry то бяха едни радини вълнения
 hahaha Joy  bouquet

# 580
Добро утро от мен давам си мeрките
Вчера реших да си направя един разпускащ ден и си хапнах доста добре
и не съжалявам. Купих си някой нова дрешка за мое щастие съм М размер вече
е малко ми стърчат паласките ама ще я оправя тая работа  Crazy Laughing

Височина- 160см.
Преди - 58кг.
Сега - 63.3кг.
Цел - 50кг.
Ханш - 105см.
Талия - 69см.
Берда - 61см.
Прасец - 36см.
Бюст - 90см.

# 581
Не исках да се меря, но ето, че ми дойде музата....

гр.обиколка - 83   Cry
талия - 67
ханш - 89
бедро - 51
прасец - 36

Като си гледам старите мерки виждам, че има някакво минимално раздвижване. Килограмите са 56,8 , но след като ми мине цикъла ще очаквам точки кг. така че пиши 57 Wink

# 582
miranda_rs  може ли да ме вкл. и мен в табл. Реших да започна от днес, че видях че 17-ти било във вторник, та реших да се подготвя за лунната диета и после да стана японка. Simple Smile
Ето ми отново мерките, та да не ги търсиш.
Ръст-162см
Тегло-65кг.
Ханш-102см.
Талия-88см.
Бюст-99см.
Бедро-60см.
Прасец-36см.
Ръка-30см
Мерси предварително.

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 09:42 от mimival

# 583
Миранда,ето и моите мерки,реших да ги дам.
Ръст 160
Тегло 55
Цел   50
Бюст 86
Талия 65
Ханш 93
Бедро 52

# 584
ДОбро утро!

Гледам никой не ви е черпил все още по кафенце, така че ето по едно от мен:

Моите мерки са:

Ръст: 164 см.