Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 16 907
  • 180
  •   4
Отговори
# 120
Привет на цялата компания!
Плануваме за лято 2026 да сме семейно в Албена. За първи път ще ни е и все още се колебая между Парадайс Блу, Амелия и Фламинго гранд. Интересното е, че намерих през немски сайт цени, които са с 40% по-ниски от обявените в сайта на Албена и смятам от там да резервирам. Горе долу се ориентирах по снимките за приликите и разликите в стаите им, както и местоположението, но все пак много бих се радвал ако някой с опит от там може да даде допълнителна информация за условията, храната (закуска и вечеря мисля да резервирам) и ако има забележки. Благодаря в аванс!

# 121
Фламинго Гранд - не.
Може ли линк към сайта с 40% рабат? Simple Smile

# 122
Дано не нарушавам някакви правила, но ако е така, модераторът може да ме тръкне:
Не намирам опция за смяна на език, и тук са заложени моите филтри - стая/студио за трима, първата половина на юли, 5-6 нощувки и съответните три хотела. Ако имате нужда от помощ с езика или задаване на други параметри, кажете.
Ценовото сравнение ми е на база офертата от официалния сайт на курорта, където цената за цъщите условия за Фламинго беше около 1500€, а от тук ми е около 900.
Мога ли да попитам защо не препоръчвате Фламинго гранд?

# 123
Дано не нарушавам някакви правила, но ако е така, модераторът може да ме тръкне:
Не намирам опция за смяна на език, и тук са заложени моите филтри - стая/студио за трима, първата половина на юли, 5-6 нощувки и съответните три хотела. Ако имате нужда от помощ с езика или задаване на други параметри, кажете.
Ценовото сравнение ми е на база офертата от официалния сайт на курорта, където цената за цъщите условия за Фламинго беше около 1500€, а от тук ми е около 900.
Мога ли да попитам защо не препоръчвате Фламинго гранд?

огледайте внимателно предложението - цените, които аз виждам, са за 5 дни - 4 нощувки!!!

# 124
Да, имате право, че линка води към такива настройки, но в момента съм задал конкретните дати - от 07.07. до 13.07 - 6 нощувки, и цените са за Фламинго  1100€, за Парадайс Блу - 1700

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 11:36 от Doppel T

# 125
Много благодаря за линка.
Разгледах, работят с Пейпал, това е критерий при мене, че всичко с резервацията ще е наред. Веднъж ми върнаха значителна сума. През немският сайт ми излиза с 200€ по- евтино.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:12 от Elizabeth_

# 126
  • Русе
Да, имате право, че линка води към такива настройки, но в момента съм задал конкретните дати - от 07.07. до 13.07 - 6 нощувки, и цените са за Фламинго  1100€, за Парадайс Блу - 1700
И трите хотела са много хубави. Амелия е Ултра ол инклузив, а Фламинго и Парадайс блу са само със закуска или закуска и вечеря. Амелия е най-новия хотел в Албена и ползва басийните и мини аквапарка на Парадайс блу. Аз бих Ви препоръчала Парадайс блу.

# 127
Благодаря за препоръката, но за тази година май ще избера Фламинго, а за 2027 ще пробваме друг ако нещо не ни е харесало. Разликата е 600€ в цените им, а нас полупансион ни устройва напълно. Четох в немските отзиви за Фламинго - оценка над 85%, а където има оплаквания, са типичните за тях - от персонала не говорели немски дори и на рецепцията (ах, ужас!), водата в басейна им била студена, вечерята свършвала до 20:30 и който искал по-късно да яде, почти не оставало за него - т.е нищо, което да ме смущава.

П.П
Elizabeth_ , извинявам се, че ви подведох неволно и се надявам, че не сте направили резервация ако живеете в България. Открих в дъното (както обикновено) на условията, че цената е валидна при показване на самолетен билет от EU или Швейцария до България за тази почивка. В противен случай може да ви бъде поискано доплащане при настаняване или направо да ви откажат. Явно е насочено срещу нас, българите да не се възползваме от немските условия.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 13:19 от Doppel T

# 128
  • Русе
Няма да съжалявате за избора си на Фламинго Гранд. Храната е прекрасна, студията са просторни и не на последно място СПА центъра им е доста добър.

# 129
Не мога да споделя същите впечатления за Фламинго Гранд. Преди 2 лета - храната беше в пъти по-зле от тази в Маритим, хигиената и обслужването в ресторанта изключително лошо. Студиото ни смърдеше на цигари, хигиената също посредствена, баните вече са за ремонт,а мебелите за реновация.
Преди години имаше изискване на определен брой години да се сменят матраците в хотелите, сега не мисля, че това се спазва или изобщо е валидно. Съответно, ако даден хотел от много години не е реновиран и леглата не са особено в добро състояние.
За спа центъра нищо не мога да кажа, така и не стигнахме до него. Басеейнът отвън е голям, но хигиената му беше не особено добра.

# 130
# 131
Аз бих ги подредила така-Маритим, Фламинго, Амелия
Не съм почивала в нито единия, ама съм ги разглеждала отвътре-отвън , местоположение и т.н.
Маритим е страхотен, Фламинго си държи според мен засега нивото, Амелия ми е в дъното някак, накрая на комплекса, малко западнал дори ми изглежда, съседен на Маритим, но....Бих резервирала в някой от първите два. На Маритим и басейнът е супер, вътре е чисто, подържано, блести, бе...не мога да се класирам, ама беше и препълнен с хора по мое време, на самият плаж е за разлика от Фламинго, значително по-нов, бе ....супер е за мен, ама не мога се класирам там...Амелия не ми харесва, поне на мен де спрямо другите два.

# 132
Аз бих ги подредила така-Маритим, Фламинго, Амелия
Не съм почивала в нито единия, ама съм ги разглеждала отвътре-отвън , местоположение и т.н.
Маритим е страхотен, Фламинго си държи според мен засега нивото, Амелия ми е в дъното някак, накрая на комплекса, малко западнал дори ми изглежда, съседен на Маритим, но....Бих резервирала в някой от първите два. На Маритим и басейнът е супер, вътре е чисто, подържано, блести, бе...не мога да се класирам, ама беше и препълнен с хора по мое време, на самият плаж е за разлика от Фламинго, значително по-нов, бе ....супер е за мен, ама не мога се класирам там...Амелия не ми харесва, поне на мен де спрямо другите два.
Амелия е на търговската улица, до Парадайс Блу, въобще не е накрая на комплекса. Да не го бъркате с Арабела?

# 133
Бъркате с Арабела бийч, която май ще реновират за догодина. Амелия е залепена за Парадайс

# 134

Тази година изхранването в Гранд-а беше значително по-добро от предните години. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт