Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 32 333
  • 365
  •   1
Отговори
# 345
Добре, кажете сега за паркинг Лазур? Далеч ли е от плажа?
Ами доста далеч е от плажа. Той е реално на пътя Албена - Балчик. Може да го видите на Google maps  и да си прецените.

# 346
По карта изглежда близо, само два хотела се виждат пред него? Явно всички са отсвирили Албена, дори чадърите не става ясно по колко са?

# 347
Паркинг Лазур всъщност е почти извън комплекса, на пътя за Балчик. До ескалатора са около 10 мин. ходене. После до плажа още малко, зависи къде ще плажувате. Това надолу, но после е катерене и то в жегата.

Л

# 348
  • БГ
Паркинг Лазур е в горската част на комплекса. Паркирайки там, преминавате по алея между вили Магнэлия, стигате до х-л Орхидея, оттам с ескалатэра слизате до х-л Оазис, преминавате покрай х-л Маритим и сте на плажа, общо 10 мин.

Явно всички са отсвирили Албена, дори чадърите не става ясно по колко са? - 11,50 Е общо (чадър с два шезлонга на първа и втора линия или където другаде пожелаете!). За почиващите комплектът е вкл в цената, от трета линия нататък!
Между каретата с чадъри има Свэбодни зони, ако си носите ваши чадър, плажна палатка/шатра.

# 349
Т.е, от четвъртия ред нататък може да се ползват от гостите на хотелите? Ние сядаме назад, че с хлапетата гледам да съм по - близо до изхода Wink

# 350
Т.е, от четвъртия ред нататък може да се ползват от гостите на хотелите? Ние сядаме назад, че с хлапетата гледам да съм по - близо до изхода Wink
От трети ред.

# 351
За първи път ще сме в Албена. Ще посетим и аква парка. Четох, че навсякъде водата е минерална. Така ли е? Топла ли ?  При по- облачно време ще може ли да се ползва този аква парк. Има ли някакъв транспорт да се разходиш нанякъде. Т. Е като си паркираме колата да не я мърдане 7 дни. Благодаря

# 352
За първи път ще сме в Албена. Ще посетим и аква парка. Четох, че навсякъде водата е минерална. Така ли е? Топла ли ?  При по- облачно време ще може ли да се ползва този аква парк. Има ли някакъв транспорт да се разходиш нанякъде. Т. Е като си паркираме колата да не я мърдане 7 дни. Благодаря

На автогарата съм виждала да чакат хора, може би за Добрич или Балчик, не съм виждала разписанието. Иначе всеки ден по 2 пъти има автобуси на Глобал Биомет Албена-Варна-Велико Търново-София и обратно.

# 353
Минералната вода в Албена е от типа хипотермална, извира при 30-32 градуса. За процедурите в балнеологията знам, че се затопля допълнително, ни в басейните не.
Аквапаркът беше в окаяно състояние предните години, счупени плочки, запушени тръби  , слабо налягане на някои пързалки. Дано са правили ремонт, но като прочетох пресните отзиви в Google maps  нещата не са се променили - пише, че три от големите пързалки не работят , няма силна струя водата. Може да си погледнете.

# 354
Минералната вода в Албена е от типа хипотермална, извира при 30-32 градуса. За процедурите в балнеологията знам, че се затопля допълнително, ни в басейните не.
Аквапаркът беше в окаяно състояние предните години, счупени плочки, запушени тръби  , слабо налягане на някои пързалки. Дано са правили ремонт, но като прочетох пресните отзиви в Google maps  нещата не са се променили - пише, че три от големите пързалки не работят , няма силна струя водата. Може да си погледнете.
Благодаря за отзива. Ще погледна и ще видим. Ако не ни допадне аквапарка ще сме си на морето.

# 355
Аквапаркът е занемарен, на места има участъци с хлъзгави настилки - деца падат като в анимационни филми, с краката нагоре. Ако сте с дете, вземете акваобувки, за да не му повтаряте непрекъснато да не ходи босо по пътечките.

Иначе хубава идея, но поддръжката куца.

# 356
  • Русе
Паркинг Лазур е в горската част на комплекса. Паркирайки там, преминавате по алея между вили Магнэлия, стигате до х-л Орхидея, оттам с ескалатэра слизате до х-л Оазис, преминавате покрай х-л Маритим и сте на плажа, общо 10 мин.

Явно всички са отсвирили Албена, дори чадърите не става ясно по колко са? - 11,50 Е общо (чадър с два шезлонга на първа и втора линия или където другаде пожелаете!). За почиващите комплектът е вкл в цената, от трета линия нататък!
Между каретата с чадъри има Свэбодни зони, ако си носите ваши чадър, плажна палатка/шатра.

Ескалатора няма да могат да го ползват защото е с карти, освен ако някой гост на горните хотели не им направи услуга и ги пусне с неговата.

# 357
Има ли някой с по-скорошни
 впечатления от Сенди бийч, Нона, Мура или Малибу?

# 358
Аз имам от Малибу от миналата година. Тази ще сме там след средата на юли

# 359
Предполагам, че сте останали доволни, щом пак ще ходите.

Общи условия

Активация на акаунт