Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 37 424
  • 442
  •   4
Отговори
# 435
Здравейте, може ли отзиви за Арабела бийч, Славуна или Мура? Как е храната, стаите чисти ли са, много ли е старо обзавеждането? Първо бяхме се насочили съм Нона или Елица, но условията били лоши. А в този хотел по-добри ли са, защото ми изглеждат горе долу на едно дередже. 🤔😃 Терасите с изглед към морето ли са, че май на Арабела виждаш повече дърветата и също басейн и ресторант на хотела ли са или ползваш на друг хотел.

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 17:29 от reserve01@abv.bg

# 436
Какъв е шансът да паркирам на Автогарата? Има ли места или е зор ?

# 437
Какъв е шансът да паркирам на Автогарата? Има ли места или е зор ?
На обяд минах оттам, половината паркинг беше празен.

# 438
Срещу 26 евро, оставаше и да не са.

Тази цена на ден ли е? Абсурдно висока ми се струва. Ние живеем в чужбина и често пътуваме с кучето - 4-годишен малтиец. Повече от 10-12 евро на нощ не съм плащала в хотелите във Франция (обикновено от веригите Ибис, В&В и Новотел).  27 евро е цената на кучешкия хотел, който ползваме, когато се налага.

# 439
Ами никой не ви кани с бъклица да идвате в БГ хотелите с куче! Може да си почивате с кучето във Франция, след като там ви е толкова евтинко. Принципно в БГ единица са хотелите, които изобщо  допускат ностаняване с домашни любимци. В самите хотели не разршават животните да влизат в местата за хранене, в Спа зоните, около басейните и в тях. На много от плажните ивици също не се допускат кучета, т.е. дори ако случайно някой хотел да приемя домашни любимци, то същите няма как да се водят на плажа. В този смисъл там където все пак допускат кучета, то за това удоволствие стопаните им заплащат и то не малки такси. Свързано е с покриването на разходи за почистване и дезинфекциране след животното за следващите гости на хотела, така че до не отнесат глоби от РЗИ. Не на всички хора им е приятно по ред причини да пребивават по време на почивката си в хубав хотел или на плажа с кучета около тях.

# 440
Срещу 26 евро, оставаше и да не са.

Тази цена на ден ли е? Абсурдно висока ми се струва. Ние живеем в чужбина и често пътуваме с кучето - 4-годишен малтиец. Повече от 10-12 евро на нощ не съм плащала в хотелите във Франция (обикновено от веригите Ибис, В&В и Новотел).  27 евро е цената на кучешкия хотел, който ползваме, когато се налага.

Да, на ден. И за мен е абсурдно много и не бих ги дала никога.

# 441
Правилно ли разбрах, паркинга на автогарата е 26 евро на ден , а колко е пред хотел Добруджа на ден?

# 442
Правилно ли разбрах, паркинга на автогарата е 26 евро на ден , а колко е пред хотел Добруджа на ден?
26 евро е таксата за малка порода куче.

Общи условия

Активация на акаунт