Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 37 668
  • 447
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте, може ли отзиви за Арабела бийч, Славуна или Мура? Как е храната, стаите чисти ли са, много ли е старо обзавеждането? Първо бяхме се насочили съм Нона или Елица, но условията били лоши. А в този хотел по-добри ли са, защото ми изглеждат горе долу на едно дередже. 🤔😃 Терасите с изглед към морето ли са, че май на Арабела виждаш повече дърветата и също басейн и ресторант на хотела ли са или ползваш на друг хотел.

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 17:29 от reserve01@abv.bg

# 436
Какъв е шансът да паркирам на Автогарата? Има ли места или е зор ?

# 437
Какъв е шансът да паркирам на Автогарата? Има ли места или е зор ?
На обяд минах оттам, половината паркинг беше празен.

# 438
Срещу 26 евро, оставаше и да не са.

Тази цена на ден ли е? Абсурдно висока ми се струва. Ние живеем в чужбина и често пътуваме с кучето - 4-годишен малтиец. Повече от 10-12 евро на нощ не съм плащала в хотелите във Франция (обикновено от веригите Ибис, В&В и Новотел).  27 евро е цената на кучешкия хотел, който ползваме, когато се налага.

# 439
Ами никой не ви кани с бъклица да идвате в БГ хотелите с куче! Може да си почивате с кучето във Франция, след като там ви е толкова евтинко. Принципно в БГ единици са хотелите, които изобщо  допускат настаняване с домашни любимци. В самите хотели не разршават животните да влизат в местата за хранене, в Спа зоните, около басейните и в тях. На много от плажните ивици също не се допускат кучета, т.е. дори ако случайно някой хотел приема домашни любимци, то същите няма как да се водят на плажа. В този смисъл там, където все пак се допускат кучета, за това удоволствие стопаните им заплащат и то не малки такси. Свързано е с покриването на разходи за почистване и дезинфекциране след животното за следващите гости на хотела, така че да не отнесат глоби от РЗИ. Не на всички хора им е приятно по ред причини да пребивават по време на почивката си в хубав хотел или на плажа с кучета около тях.

Цени за пракиране в Албена  https://albena.bg/bg/transport-i-parking

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 09:38 от Fatalina

# 440
Срещу 26 евро, оставаше и да не са.

Тази цена на ден ли е? Абсурдно висока ми се струва. Ние живеем в чужбина и често пътуваме с кучето - 4-годишен малтиец. Повече от 10-12 евро на нощ не съм плащала в хотелите във Франция (обикновено от веригите Ибис, В&В и Новотел).  27 евро е цената на кучешкия хотел, който ползваме, когато се налага.

Да, на ден. И за мен е абсурдно много и не бих ги дала никога.

# 441
Правилно ли разбрах, паркинга на автогарата е 26 евро на ден , а колко е пред хотел Добруджа на ден?

# 442
Правилно ли разбрах, паркинга на автогарата е 26 евро на ден , а колко е пред хотел Добруджа на ден?
26 евро е таксата за малка порода куче.

# 443
Спокойно, Фаталина, нещо против имаш кучетата по принцип? Само цената исках да уточня в сравнение с това, което знам. Точно на българското Черноморие не ми е необходимо да ходя на хотел. Имаме си къща там. А и да нямахме, има достатъчно други места, където ги приемат.

И е напълно естествено повечето хотели да не приемат кучета. Далеч не съм от хората, които смятат, че домашните любимци трябва да имат достъп до всяко кътче на хотела. Но когато приемат, не виждам какво оправдава цената от 26 евро. В България само веднъж сме били с кучето на хотел в Огняново и цената беше съвсем прилична - май 10 лева на ден преди две години.

Със здраве.

# 444
Да, определено имам против кучета в курорти и още повече в хотели. В семейството ми има тамън три кученца, но никой дори не си и помисля да ги води на почивка с нас, когато настаняването е в хотел или къща за гости. Относно цената в Албена, толкова са преценили, толкова искат, малко, много това е. То и сиренето преди две години не беше 20 евро и нагоре, ама вече е и в този смисъл няма база за сравнение в цената на каквото и да било, още по-малко да сравняваме хотелче във Франция с луксозен комплес в Албена.

# 445
Да, определено имам против кучета в курорти и още повече в хотели. В семейството ми има тамън три кученца, но никой дори не си и помисля да ги води на почивка с нас, когато настаняването е в хотел или къща за гости. Относно цената в Албена, толкова са преценили, толкова искат, малко, много това е. То и сиренето преди две години не беше 20 евро и нагоре, ама вече е и в този смисъл няма база за сравнение в цената на каквото и да било, още по-малко да сравняваме хотелче във Франция с луксозен комплес в Албена.

Оф, жена, толкова пенявене заради един въпрос. Ние нямаме възможност за луксозни комплекси. Затова ходим по хотелчета - по-евтинко е. Хубаво лято и по-спокойно. Няма лошо човек да попита. Догодина, ако имам възможност, мога да сменя Южното Черноморие с Албена. И трябва да си направя сметката какво да направя с кучето - с нас, без нас, на хотел, при бабата, при братовчедите,…

# 446
Пред хотел Добруджа, ако си минал бариерата на фламинго е 15 евро. Извън фламинго -10. На автогарата е 4. Аз за първа година си оставих колата на автогарата. Свидят ни тия пари за паркинг да ги дам.

# 447
Пред хотел Добруджа, ако си минал бариерата на фламинго е 15 евро. Извън фламинго -10. На автогарата е 4. Аз за първа година си оставих колата на автогарата. Свидят ни тия пари за паркинг да ги дам.

Наистина звучи примамливо 4 евро срещу 10 евро. Колата ми е нова и не бих рискувал с паркинга на автогарата, там е възможно да имаш щети при паркиране на други автомобили и да ти се вгорчи почивката. Успявам да паркирам на паркинга на Делукс корпуса на хотел Калимера Ралица Супериор там има видеонаблюдение, паркинга е малък и не много посещавн. Така колата ми е и под мое наблюдение и при нанесени щети мога да реагирам бързо.

Общи условия

Активация на акаунт