Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 626
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Машините за вакуумиране ги пускат от време на време. Аз имам същата , но в бял цвят. На мен ми върши работа. Вакуумирала домашен суджук, наденица, сушени плодове. Аз съм доволна от машината.

# 121
Аз я имам от 2-3 години,с малко дете което захранвах и за да не готвя по една шепа ми беше много полезна да вакумирам сварени непюрирани зеленчуци защото го учих по ЗВБ.Иначе сега си я ползвам за всякакви зеленчуци и плодове предимно,вакумирам и замразявам за зимата,или ако взимам големи разфасовки кашкавал,моцарела,салами.За всичко става препоръчвам и аз.Само да кажа,че като я купихме първата не вакумираше.Какво ли не пробвах,четох сто пъти книжката не ставаше.Върнах я и управителя ми обясни човека,че явно е дефект,следващата нямаше такива проблеми.Та ако не ви вакумира просто я сменете.

# 122
На мен маските не ми харесват...само цената им е ок. Друго нищо.
Кое не ти харесва в маските?

# 123
Благодаря ви за отзивите за машината, пише че само на 1ви ще я има , ще видим дали ще имам късмет.. ще гледам да отида по- рано.

# 124
И аз съм доволна от машината, макар да не използваме толкова често.
Имам я от над 7-8г и си спомням,че беше доста по-скъпа цена ( мисля около 60лв . или 70лв на промоция)
За вакумиране има ролки, има и торбички различни размери. Купувала съм не само от Лидл.

Вчера взех маска и балсам за коса оранжеви (с мед) ,но все още не съм ги пробвала да дам отзив.
От шампоан на Cien против пърхут с ябълка съм доволна.

# 125
Здравейте, знаете ли към колко часа намаляват месо и риба, които изтичат на следващия ден?

# 126
Благодаря ви за отзивите за машината, пише че само на 1ви ще я има , ще видим дали ще имам късмет.. ще гледам да отида по- рано.
Цялата седмица ще я има, но в понеделник ще струва 30 лв, а след това 50 лв.

# 127
Здравейте, знаете ли към колко часа намаляват месо и риба, които изтичат на следващия ден?

Мисля, че е сутринта, но не знам към колко часа точно. Ходили сме с децата да пазаруваме към 8:30/9:00ч. и на няколко пъти съм засичала риба на 50% намаление в нашия филиал.

# 128
Благодаря, ходих към 19:30 и всичко си беше на редовни цени, може би към края на смяната го правят.

# 129
  • Буркина Фасо
аз съм ги виждал по всяко време да лепят етикетите (без сутрин).
преди месец някакво девойче (може би на работа само лятото)  събираше всякакви месни с изтичащ срок  и като се напълни количката една служителка дойде да ги намалява.

# 130
  • София
Също мисля, че няма график с конкретен час кога да се намалява даден сектор. В общи линии май е когато ( ако ) има свободен служител. Основно пазарувам вечер след 20ч.
Пекарната понякога е много намалена, друг път частично, пък понякога въобще не е. Все по едно и също време горе-долу и без значение какви количества са останали.

Много богати касетки с плодове и зеленчуци от намалените имаше снощи на Сточна гара, изглеждаха добре нещата вътре. Нямаше как да нося, но бих купувал в други случаи.

# 131
Някъде в Пловдив виждали ли сте от тези клинове? Откога по-точно са, цена?

В нашия филиал мернах само опаковка, при това беше върху книгите...🤔
Тези готови ястия стават ли?

Не е за мен, та не знам дали да ги препоръчвам...

# 132
  • София
Благодаря, ходих към 19:30 и всичко си беше на редовни цени, може би към края на смяната го правят.
Във филиалите, които посещавам (3 в София),  не съм виждала намалено месо и риба, чийто срок изтича на следващия ден, само на същия. Може би зависи и от управителите на магазина.

# 133
Намаленията зависят от управителя на магазина.

# 134
  • Пловдив
И аз имам машината за вакуумиране някъде от година - година и половина. В началото работеше без проблем. После нещо спря. Тъкмо щях да я връщам и купихме пликове от метро, никакъв проблем да работи. Дали проблема беше от ролките за вакуум от Лидл или от нещо друго - незнам. Сега работи, но ползвам пликове от Метро.

Общи условия

Активация на акаунт