Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 621
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Дени, пиши им. При мен пък ту идват, ту не.

# 106
Въпросът ми е къде да им пиша? Моля за подсказка, къде да търся в приложението?
Благодаря!

# 107
Дени, от приложението: долу вдясно "Още", "Помощ и контакти", после "Контакт форма".🙂

# 108
Новия магазин в Красна поляна е супер.
Язък, че от другото население го бяха освинили още от първия ден, ама контингента май е такъв там.
 Има протеинов щанд. Много хубаво направен с доста артикули с етикет “Ново”.
 Плодовете - малини, къпини, боровинки седят в хладилна витрина (в моя филиал не са в хладилник).
Месото е хубаво наредено във витрини от стъкло и на всяка витрина има табели - пилешко, свинско. Много добре означено кое къде седи. При нас няма надписи.
Касовата зона ми се стори само тясна и клетките за багаж са малко скрити и не се виждат като се влиза през входа.
Има купони, които веднага могат да се активират, но за да се приложи намалението трябва сметката да е над 35 лв.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:41 от marinadp

# 109
Преди няколко дена бях отворила една малка брошура на Лидл с техни предложения за лятото или нещо такова. В нея сметаната 20% беше намалена на 0.99ст, сега отварям да я потърся и я няма. Някой знае ли до кога е била  валидна и дали не съм си въобразила? 😄

# 110
Такава цена има в момента при определени условия за новия магазин. Да не би да си гледала тази брошура?
Скрит текст:

# 111
Напълно възможно е. 😄 Може би съм я мярнала  тук във форума и съм я разгледала. Благодаря  много! Simple Smile

# 112
Здравейте, дали остана в някой от магазините на Лидл в София от машините за жълти стотинки, че съм събрала доста, а скоро няма да има, къде да се дадат.

# 113
Ако има някой с ученици и е близо до Мушанов-има тетрадки по 2бр за 1лв( към малкия формат има и етикети). В коша с намаления.
Скрит текст:

# 114
  • София
Здравейте, дали остана в някой от магазините на Лидл в София от машините за жълти стотинки, че съм събрала доста, а скоро няма да има, къде да се дадат.

Вчера на Сточна гара имаше работеща машина.

# 115
Как са маските и балсамите за коса? За форумната маска четох, но за другиге не.
Коя е форумната маска?🙂
Нямам забележки към балсамите им.
Оранжевата с арган.
Взех и от трите вида, та ще ги видим как са.

# 116
Здравейте,дали в Лидъл има пакетчета семена на плодове,зеленчуци ,цветя или изтървах момента,исках да си взема някакви,благодаря.За гр Варна.
Пускат напролет.
В нашия филиал (Провадия) гледах, че имаше изостанали, при цветята бяха.

# 117
  • Пловдив
На мен маските не ми харесват...само цената им е ок. Друго нищо.

# 118
На мен ми хареса безшевното бельо, но само по 2-3 бройки с малки номера бяха останали...

# 119
Момичета, някоя от вас да притежава такава машина за вакумиране същата? И ако да, върши ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт