Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 592
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Тези, които са с любим магазин на "Екзарх Йосиф" София, получихте ли купон за 5 лева?

Да, даже го изхарчих. След това смених на Хан Кубрат и от него също пратиха 5 лв, и тях ги изхарчих.

# 91
Аз също смених филиала преди да го затворят, за да получа купон, но не са ми пратили. Сигурно са се усетили, че хитреем. Stuck Out Tongue Winking Eye

Макар че в последните месеци изобщо нямам покупка близо или над 50лв, а гледайки брошурата им не се и очертава да имам, та сигурно или нямаше да го ползвам или зорлем щях да им правя оборот.Sweat Smile

# 92
  • Козлодуй
https://life.dir.bg/pr-zone/5-predlozheniya-za-osaznato-hranene- … hish-v-menyuto-si реклама на Лидл - много готина прилича на ревю Simple Smile

# 93
Тези, които са с любим магазин на "Екзарх Йосиф" София, получихте ли купон за 5 лева?

Нямам още нищо.

# 94
  • При децата ми
Имам свободни купони за спагети, кисело мляко Родна стряха БДС 2%, пълнозърнест хляб Живена, Котидж класик, Pepsi 2л и пшеничени пръчици Слънчо.

Колко процента е намалението за хляб "Живена"?

# 95
Как са маските и балсамите за коса? За форумната маска четох, но за другиге не.

# 96
  • София
Имам свободни купони за спагети, кисело мляко Родна стряха БДС 2%, пълнозърнест хляб Живена, Котидж класик, Pepsi 2л и пшеничени пръчици Слънчо.

Колко процента е намалението за хляб "Живена"?
20%

# 97
Как са маските и балсамите за коса? За форумната маска четох, но за другиге не.
Коя е форумната маска?🙂
Нямам забележки към балсамите им.

# 98
Вземала съм балсами от техните, не бяха лоши. Но да кажа че косата ми не е суха и не е третирана, та не ми трябва много в това отношение, не знам как биха се държали на коса която има нужда от повече.
Има от техните шампоани които харесвам доста, този за честа употреба в зелената туба го използвам от години и според мен не отстъпва по нищо на по-скъпи аналогични. Не очаквам балсамите им да са зле като за такъв клас козметика и те.

# 99
Моята коса е суха (скалпът също е с тенденция да е такъв), но нетретирана.

# 100
Аз също смених филиала преди да го затворят, за да получа купон, но не са ми пратили. Сигурно са се усетили, че хитреем. Stuck Out Tongue Winking Eye

дано, това са големи простотии.

контрафилето тази седмица е едни огромни парчетии....иначе бива.

# 101
Аз се хиля на купоните за кремовете за лице от нюзлетъра, да бяха ги комбинирали поне, вместо да ги делят по пол.

Иначе Кауфланд на Данаил Николаев добре ще ми дойде. Аз се разхождам покрай строежа, на път за Лидл на Сточна гара, но не съм обърнала внимание дали има реклама. Двата магазина на Фантастико са малки и не стават, язък, че са през улица нагъчкани. Малкият Лидл - и той мъка. Да не се окаже и бъдещият Кауфланд някое джудже Joy

# 102
  • София
Да не се окаже и бъдещият Кауфланд някое джудже Joy
Може да е като в Халите. Там площта е доста по-малка от другите магазини. И асортиментът е по-малък.

# 103
Какви са купоните от нюзлетъра?

# 104

Това са, но при мен от над 2 месеца ги натискам още в четвъртък и не ги получавам изобщо ( до неделя пробвам още няколко пъти, но...)Чудех се дори, къде да им пиша. Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт