Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 942
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Тези дни гледах, че имаше овкусена панчета с билково-чеснова марината, за другата -не знам.

# 76
Дени, тази не съм я виждала. Ще погледна дали я има и при нас.🙂

# 77
Вени, тези каменни плочи остават ли следи от нож, ако ги използваш да режеш върху тях?

# 78
Вчера взех една щайга ПиЗ за 5 лева:

Съдържаше:
6 краставици
16 ябълки
7 кайсии
3 банана
1 нектарина

Нищо не беше загнило или "тръгнало", като за 5 лева - супер попадения.

През уикенда мъжът ми взе ципура намалена на 50%, за пръв път виждаме.

# 79
Вени, тези каменни плочи остават ли следи от нож, ако ги използваш да режеш върху тях?
Чат джипити каза, че остават. Също остават и петна ако се слага мазна храна. Капризни са, но за мезета са супер.

# 80
  • Велико Търново
Остават мазни петна от сирена, да! Потвърждавам, но когато се подреди храна върху платото нищо не се вижда. Наличните плата в къщи имат петънца, но не е такава драма.

# 81
Писах и в темата за К., но сега видях тяхна обява за новооткриващ се филиал до метрото на Театър София.
 Аз посещавам Лидл на Канала, пък не съм видяла никакви строежи около него. Имам чувството, че където има Лидл, отварят до него и К.
В района ще стане голяма конкуренция - в рамките на кръстовището има Лидл, Фантастико, сега и Кауфланд.

# 82
Долче , погледнах днес в два магазина -панчета имаше само овкусена със зелената марината и дори половината тарелки бяха намалени. Редовната цена е 10лв
Скрит текст:

# 83
  • София
Доколкото знам, не съм задълбавал, К е в новата сграда която строят на Данаил Николаев на мястото на грозния гараж.

# 84
Ще има отваряне на изненади в приложението от понеделник

# 85
# 86
Нова брошура и за Слатина София
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/04-09-14-09/view/flyer/page/1
Красна поляна София
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/28-08-07-09/view/flyer/page/1? … m_source=lidlplus

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:17 от marinadp

# 87
  • София
Тези, които са с любим магазин на "Екзарх Йосиф" София, получихте ли купон за 5 лева?

# 88
Здравейте,дали в Лидъл има пакетчета семена на плодове,зеленчуци ,цветя или изтървах момента,исках да си взема някакви,благодаря.За гр Варна.

# 89
  • гр.София
Тези, които са с любим магазин на "Екзарх Йосиф" София, получихте ли купон за 5 лева?
Да. Още преди да го затворят.

Общи условия

Активация на акаунт