Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 649
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря скъпи дами, за споделения ви опит с машината за вакумиране! А сега идва въпроса , тъй като само един ден ще е това намаление, лидл отваря в 08:30, мислите ли дали ще го има изложен толкова рано, има ли смисъл да ходя като отвори лидл или.. наумила съм си че ще я взема тази машина за 30 лв и това е..

# 136
Dolce miele, купувала съм тези от първата снимка - не ги препоръчвам. Според мен са много посредствено качество. Е, ако много-много бърза човек, ще се нахрани, но съотношението качество-количество-цена според мен е неоптимално.

# 137
  • София
Благодаря скъпи дами, за споделения ви опит с машината за вакумиране! А сега идва въпроса , тъй като само един ден ще е това намаление, лидл отваря в 08:30, мислите ли дали ще го има изложен толкова рано, има ли смисъл да ходя като отвори лидл или.. наумила съм си че ще я взема тази машина за 30 лв и това е..
Лидълите около нас отварят в 7,30 и когато има нещо желано в брошурата обикновено има опашка пред магазина преди да отворят.

# 138
  • София
И различните видове картофи и спагетите съм купувал неколкократно пътувайки - стават без да са нищо особено. Когато нямам удобства и / или време, са ме спасявали.
Но за вкъщи не бих.
Това мога да дам като съвет - ако бързаш и нямаш удобства.

# 139
...лидл отваря в 08:30, мислите ли дали ще го има изложен толкова рано, има ли смисъл да ходя като отвори лидл или...
Аз бих отишла сутринта, смятам че със сигурност ще са заредили. Даже още неделя в късния следобед почват да подменят артикулите с тези от новата седмица.
Скрит текст:
Което пък мен ме дразни, понеже съм обикаляла безуспешно за разни неща в неделя, а те вече ги махат актуалните промоции.
Но ги разбирам де, то наистина едва смогват да подредят наред с всичките си останали задължения.
Желая ти успех и да се похвалиш после като я вземеш машинката! Simple Smile

# 140
  • Буркина Фасо
Тези готови ястия стават ли?

Не е за мен, та не знам дали да ги препоръчвам...
опитвах картофа. не ми хареса. нарязани на тънко като за чипс. бекона беше като мираж.
спагетите , знам, се консумират непосредствено след приготвянето им.  тези не знам как са на вкус след като
са стояли дълго време в соса.

# 141
Спагетите не струват.
 Картофения огретен е хубав.

# 142
В момента на Мушанов намаляват месо и риба, пакетиран хляб също - с 50% . Със срок до днес е голяма част от стоката им.

# 143
Благодаря за мненията за готовите ястия!🙂
В Лидъл в момента има ли някакъв вид дубайски шоколад?

# 144
Не купувайте дини от Лидл. Вчера взех две, днес разрязах едната - омекнала и наполовина изгнила. Втората и тя. Много свежи и проверени, няма що.

# 145
Ние нямаме диня която да не е хубава от Лидл. Само веднъж взехме от Б., защото в Лидл нямаше и сега сме с една 9 кг.много сладка.

# 146
  • София
Не купувайте дини от Лидл. Вчера взех две, днес разрязах едната - омекнала и наполовина изгнила. Втората и тя. Много свежи и проверени, няма що.
Хах... Аз в момента лидлска диня си хапвам - съвършено узряла и сладка 🙂

# 147
Помня, че наскоро някой пита, но да попитам пак - забелязали ли сте в неделя вечер да са заредили промоциите за новата седмица? Преди време редовно намирах неща за следващата седмица още в неделя по обед или ранен следобед, но отдавна не съм ходила в Лидл в неделя и не знам, дали се е променило. Имам предвид нехранителни стоки.

# 148
Благодаря за мненията за готовите ястия!🙂
В Лидъл в момента има ли някакъв вид дубайски шоколад?
Няма. Разграбиха всичко преди да разберат, че е турски Joy Joy Едвам ги опазихме.
Скрит текст:

# 149
  • shumen
Спагети взех,но не се одобриха вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт