Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 756
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Hrispa76, на мен много ми харесва почистващата пяна.🙂

# 376
Почистващата пяна за лице как е? Имате ли впечатления?

За каква кожа е?

# 377
По случайност миналата седмица мернах на промоция един Bitterol, който доста се хареса вкъщи. Не знам дали е бил в брошурата.
Сега исках пак да взема, но не видях да са заредили. Знаете ли дали е от ПА или е бил само за определен период по магазините?

# 378
По едно време имаше Битерол в бутилка, но от юли месец не съм го виждала. Същия го има в кенчета. За мен е по-добрия вариант, защото вкъщи само аз си го пия, а цяла бутилка ми е твърде много. Газировката изчезва за 2-3 дни и половината бутилка отива в канала.

# 379
Ориз не бях купувала от пролетта, и го бях забравила неотворен, връщам се сега от ваканция и къщата ми пълна с буболечки. Докато разбера от къде....от пакет ориз от Лидл. Така го изхвърлих.

Аз такива неща гледам да ги държа в хладилника.

# 380
  • Велико Търново
Biteroll не е ПА, пускат го сезонно, само лятото. Вижте по други филиали, може да има останал. Ние го открихме тази година вкъщи и по си го тачим от Аперол.

# 381
  • При децата ми
Почистващата пяна за лице как е? Имате ли впечатления?

За каква кожа е?

До колкото видях има за суха и чувствителна кожа.

# 382
На мен този Bitterol и разгазиран ми хареса, а е готин и разреден с газирана вода, която де факто го връща към "живот", пък и бутилката не е чак толкова голяма, че да се заседи чак толкова... SmileSweat SmileYum

veni.b, кенчетата предполагам излизат доста по-скъпи на литър, a и предпочитам стъклото.

skk007, мерси за инфото и съвета, значи тогава си променям въпроса на: "Виждали ли сте в някой софийски филиал останали бутилки Bitterol?"Blush

# 383
Понеже коментирахте машините за стотинки по-рано, встрани от темата за Лидл, но сутринта видях 2 такива в Метро на Цариградско шосе.

# 384
На мен този Bitterol и разгазиран ми хареса, а е готин и разреден с газирана вода, която де факто го връща към "живот", пък и бутилката не е чак толкова голяма, че да се заседи чак толкова... SmileSweat SmileYum

veni.b, кенчетата предполагам излизат доста по-скъпи на литър, a и предпочитам стъклото.

skk007, мерси за инфото и съвета, значи тогава си променям въпроса на: "Виждали ли сте в някой софийски филиал останали бутилки Bitterol?"Blush
Няма разлика в цената. Кенчето е 250мл за 2 лева, а бутилката е 750мл за 6 лева.

# 385
Ориз не бях купувала от пролетта, и го бях забравила неотворен, връщам се сега от ваканция и къщата ми пълна с буболечки. Докато разбера от къде....от пакет ориз от Лидл. Така го изхвърлих.

Аз такива неща гледам да ги държа в хладилника.
И аз избягвах да слагам в хладилника ориз и брашно, но откакто се борих и аз с едни гадини вече са о там стоят. Макар че и макароните не са застраховани от нападение Sad

# 386
Няма разлика в цената. Кенчето е 250мл за 2 лева, а бутилката е 750мл за 6 лева.
Благодаря ти, veni.b. Брей, приятно съм изненадана, ще търся и кенчетата тогава. Тъкмо ще си имаме единични порции, а и чаши мога да не мия.Joy

# 387
Не знам как се завъждат тези гадини, но в един от шкафовете на майка беше страшно. Дали тя е посяла зараза с лошо съхранение или от магазина е дошла и е заразила много пакети.

# 388
  • shumen
Те моите жълти стотинки са събирани с години.Аз ги давах досега където мога,но домочадието ги събира наново.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт