Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 747
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, имате ли мнения за ейър фрайъра ако е пускан преди. Имам в момента на Филипс, но първо , че е малък , втори понеже само отгоре напича понякога хваща месото нещо като коричка само от едната страна и освен за месо не го използвам .Този е с доста приставки и ми се вижда по добър избор .

# 391
Има анкета в приложението за специалните купони

# 392
И аз я попълних - дано вземат предвид, че не получавам релевантни купони.

# 393
Зареждат ли в Лидл гумени стелки подходящи за лек автомобил Мерцедес?

# 394
  • Буркина Фасо
виждал съм универсални, по-толями като размер, но с опция да изрязваш.
стават за различни марки.

# 395
И аз да питам за Еър фрайера тип фурна. Доволни ли сте, за какво го ползвате?  Имам обикновен, но тук не мога да се ориентирам с тези решетъчни тавички, колко картофи ще побере. За 4 човека подходящ ли е този модел? От какъв материал са стените, тавичката долу и решетъчните тави.

# 396
Аз получавам всеки ден купони и винаги печеля скреч картите
Това част от моите купони,нещо,което му направи впечатление,че на РД ти дават free gift и на мен ми се падна поничка от витрината.
Не знам как е в България,но в нашия Лидл изобщо няма хора,аз ходя в 6 часа вечерта.

# 397
Хуго-то в кенчета при нас в слатинския е само от зеленото, по 200 мл. са. Имаше останали и няколко бутилки Битерол.

Два пъти съм пазарувала след ремонта, и двата пъти алармата на излизане пищи на умряло, не разбирам какво не й харесва. Умирам от срам вече, ще ми разлепят портрета из филиалите Joy

# 398
  • София
Ако си с кошница, който и да е от двата вида, те пищят. На Канала е така от деня на отварянето му.

# 399
И аз му се чудех на този еърфраер, но се отказах вече , защото четох много и за тези скъпи марки кости никой беше още един вид. Почти всички са само с реотан отгоре и вентилатор. А и много пръска и се цапат ,около перката горе няма почистване и с тези решетести тавички , отказаха ме. Ако някой е запознат на практика да сподели.

# 400
  • там, където ми харесва
Аз си взех дънкеното яке от брошурата. Сладко е.

# 401
За кошниците знам, охраната на Канала е много словоохотлива и услужлива. От магазина излизам с моя чанта за многократна употреба. Или е тя (има баркод, освен да са ми я донесли от румънския Лидл Joy), или нещо в дамската ми чанта, трябва да действам по метода на изключването.

# 402
Аз също доста често пищя, но разбрах от какво е.
Въпросът е, че не мога да го оправя. Опитах се де, но.
 Значи купила съм си портмоне от Зара. Случайно разбрах един ден като пищя, че вътре в него има пищялка (тези пластмасовите лентички вътре с една метална пластина, която лепят основно на козметиките).
Отидох да ми размаркират портмонето, спря да пищи. Обаче след време сякаш тази пластина се наектрелизира и портмонето пак започва да пищи. Отивам пак до някакъв магазин където имат такива уреди за размаркиране, размаркират го. След няколко седмици пак почва да пищи.
Пластинката не мога да я махна, защото трябва да срежа цялото портмоне, а много си го харесвам.

# 403
  • Велико Търново
Много ме ядосаха днес в Лидл, Горна Оряховица. Да им се незнае и отношението към клиента.
Влизам и естествено първо купувам плодове и зеленчуци. Те не случайно са на входа на магазина, както знаете всички, и продължавам с пазаруването. Всичко си взех и отивам на касата и редя и си смятам на ум, колко лева ще ми е сметката. Накрая ми съобщават 81 и стотинки... викам абсурд - нещо не сте маркирали правилно. Гледа касиерката бавно екрана.. .вика ми всичко ми изглежда наред. Обаче, аз съм си завършила ПМГ и си знам, че никога не ме е подвеждало смятането на ум. Започвам да гледам и й казвам - ананасите бяха на 2.5 на етикет, а тук са на 5лв. Тя ми вика " гледали сте евро цената"... отговорих й културно, че съм запозната със стойностите на продуктите и не се подвеждам по двоното обозначение. Започна да говори с слушалката и ми съобщата " цената е била 2.5 лв на ананасите от кашона на регала, а на ананасите които са в момента на регала цената е 5 лв. ... Не ми се занимаваше, а и още повече че загубих 10 мин екстра в магазина, но не е редно така. С тези електронни етикети могат да те направят луд и да се чувстваш неприятно.
Несъмнено имаше ананаси които бяха завехнали, но всички бяха под един етикет, то и домати има които са зелени или презрели, нали затова избираме и си вземаме. Не ми се ядосваше с глупости допълнително, но за да отделям време на случилото се явно съм се напрегнала.

# 404
Някой взе ли си от сензорния диспенсър за сапун и хубав ли е? В нашия филиал така и не го видях, а му бях хвърлила око.

Общи условия

Активация на акаунт