Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 686
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Буркина Фасо
анкетата на Памперс след като се попълни показва ли ви се отново?
всеки път пиша, че съм в 2-3-ти месец бременна и пак ми се показва анкетата. сумарно вече ми  е време да родя.  rotfImbo 

# 436
При мен в Гърция се смени много странно, предишни години влизах от трите точки долу вдясно, настройки и сменях държавата. Сега го отворих и ми се показа съобщение - Изглежда сте в друга държава, искате ли да смените с настоящото местоположение? И като натиснах Да, се смени на гръцкото. Същото стана и след Кулата, върна ме в българското.

да, тази година и при мен се показа съобщение при влизане в Гърция, а наобратно не. ние веднъж пазарувахме, но нямаше нищо особено. а алкохолът е потресаващо скъп.

# 437
  • София
Зарадвах се, че връщат болярските печива или поне тутманик, но е грешка в брошурата.
Това не е болярския тутманик, а този посредствения който пуснаха когато спряха болярската серия.
Пробвах по-голямата вита баница със сирене, тази която е 450 грама. Ми, не! И тя не е като болярската вита 200 грама. Посредствен вкус и избива послевкус на мазнина, нехарактерна за качествените печива от такъв тип.

# 438
всеки път пиша, че съм в 2-3-ти месец бременна и пак ми се показва анкетата. сумарно вече ми  е време да родя.  rotfImbo 

Май си объркала темата за въпроса си той е за админите, но да, и аз след като я попълних пак продължава да ми изскача.

# 439
Дали някъде в София е останало Rote gruetze? Ако сте го мернали ми пишете

# 440
  • Буркина Фасо

Май си объркала темата за въпроса си той е за админите, но да, и аз след като я попълних пак продължава да ми изскача.
не съм я объркал. анкетата ми се показва само като влизам в тази тема, за това попитах тук.
иначе и в администраторската има питане за в друга тема, но пак за памперс.

# 441
  • София
Скрит текст:
Аз се ядосвам за това. Само един купон ползвах.
В БГ ни е много различно.
Да не е имало купон за добре дошъл? През юни в Гърция имаше някакъв доста изгоден. Задействахме 2 профила, за да го използваме при 2 пазарувания.
Аз пък ръчках през май в Гърция да сменя за техните купони и не успях. Може ли да ми кажеш как става?
През трите точки долу вдясно, после "Настройки" (зъбното колело) и сменям държавата. Езикът се сменя сам, но специално за Гърция може да се избира и английски, макар и да е доста лошо направено. Обаче последно бях в Гърция през юни. Може вече да е друго. Щом няколко човека казват, че става автоматично. Дано не е така, че аз от там отварям и българската версия, за да задействам купоните на дъщеря ми, която упорито не иска да си сложи приложението и използва само скрийншот на картата.
Скрит текст:
В Турция изобщо не иска да ми се отваря приложението, защото там нямат Лидл. А аз искам да погледна в българското приложение.

# 442
Скрит текст:
В Турция изобщо не иска да ми се отваря приложението, защото там нямат Лидл. А аз искам да погледна в българското приложение.

Скрит текст:
Пробвай с VPN с IP адрес в Европа. Става.

# 443
В магазина сега върви съобщение да ползваме касите на самообслужване и да маркираме Лидл+. Щели да получим ваучер за 10%.

# 444
  • СОФИЯ
Днес ползвах на самообслужване, но нищо не получих Grinning

# 445
В магазина сега върви съобщение да ползваме касите на самообслужване и да маркираме Лидл+. Щели да получим ваучер за 10%.
А на Скобелев в магазина имаше проблем маркиране на Лидл плюс, по пет пъти, и служител идва и пак не го отчете. Отказах се от продуктите с купон, защото пък на нормалните две каси имаше огромни опашки.
Така че никакъв купон отстъпка и при мен.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:09 от MianaNia

# 446
Бих ползвала касата за самообслужване с удоволствие, защото касиерките постоянно маркират неправилно зеленчуци и плодове (разбира се на по-висока цена), а после правят недоволно лице, когато им го кажеш. Но в моя Лидл няма такива каси.

# 447
Аз, вместо да гледам по-бързо да прибера покупките и после като Робокоп да сканирам екрана за части от секундата (особено внимавам за зелени и оранжеви етикети), ще взема вече първо да гледам кое как е маркирано. И без туй вратата после ще се разпищи и ще ме доизнерви Joy

# 448

Вчера го получих това съобщение. Предполагам, че ако в рамките на 7 дни се самокасираш, след тях( другата седмица примерно) ще получиш купона. Така го тълкувам( малко като блондинка...)

# 449
  • София
Мъжа ми само на каси на самобслужване пазарува в Лидл
ще му кажа да гледа за такъв купон.

Общи условия

Активация на акаунт