Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 676
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Мъжа ми само на каси на самобслужване пазарува в Лидл
ще му кажа да гледа за такъв купон.

Вероятно няма да има. Аз само там пазарувам и нямам нищо, ММ също

# 451

Хубави ли са тези дезодоранти?Предпазват ли от изпотяване и неприятна миризма?Оставят ли бяло по тъмни дрехи?

# 452
На мен въобще не ми харесаха, нито като мирис нито като усещане, като го използвам усещането е на нещо лепкаво и мокро. Не мога да кажа дали предпазват от мирис, нямам такъв проблем. Не мисля, че остават бели следи. Розовия и светлосиния съм ползвала.

# 453
И на мен не ми допадат, повече не бих взела

# 454
  • София
Аз съм писал неколкократно за светлосиния, той е без алуминий.
От години го ползвам и не бих го сменил с друг. Принципно безалуминиевите са по-слаби като действие именно по тази причина. Но при някои хора алуминиевите правят петна по дрехите, които от някои типове платове се изпират, но от други не. Аз съм от тези хора и затова ползвам без. Мокър е защото е течен - нанасям, втривам и тогава се обличам. Пробвал съм безалуминиевите от ДМ, Алди и Нивеа - бледнеят пред лидълския.

# 455
Пазарувам обикновено рано сутрин преди работа. Тази сутрин с учудване разбрах, че първия и последния работен час в Лидл може да се пазарува само на касите за самообслужване, няма да има "живи" касиери.
Хубаво, ама нямах пари в картата, а само в брой и въпреки това ми обясниха, че плащане в брой е възможно чрез техен служител. Как да е-маркирах си продуктите, маркирах си и картата Лидл, защото имах доста купони за намаление и накрая след като служителя се намеси, всички намаления "изчезнаха" и на касовия бон сумата беше с 3-4 лв по-висока. Не съм за 3-4 лв, но за какво ще е тогава това начинание с картите Лидл? И отделно се наложи 3-ма служители от магазина да са ангажирани с касите на самообслужване, защото постоянно имаше проблеми. Къде им е келепира тогава? Ако имаше една работеща каса с касиер щеше да много по-бързо и лесно за всички.

# 456
Сигурно се очаква хората да се обучат с времето. Майка ми в началото постоянно грешеше, сега се справя добре.

Обаче аз си настоявам за отстъпките. Как така “не ми е за…”. То и без друго намаленията са често пъти смешни, остана и те да отпаднат. Лошото е, че време трябва да се отделя за корекции на каса.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 09:56 от soul81

# 457
Сигурно се очаква хората да се обучат с времето. Майка ми в началото постоянно грешеше, сега се справя добре.

Обаче аз си настоявам за отстъпките. Как така “не ми е за…”. То и без друго намаленията са често пъти смешни, остана и те да отпаднат. Лошото е, че време трябва да се отделя за корекции на каса.
Добре, ама като я няма опцията за "плащане в брой" на касите на самообслужване трябва да има постоянно служител, който да си маркира негова карта, да ти завърши сметката, да ти разпечата касов бон, който носи на друга каса на друг служител при който пък ти да отидеш да си платиш в брой и съответния служител да ти върне ресто. Как ще става по-бързо?
И понеже пазарувах за първи път помислих, че аз нещо не съм си довидяла сметката първоначално и затова не коментирах при плащането. Чак като излязох си разгледах бона и разбрах, че няма маркирано никакво намаление. Другия път ако е пак така, няма да оставя нещата.

# 458
Има някакъв проблем с тези каси, не помня кога за последен път не се е налагало да идва служител и да разблокира касата. Това за лидл на ул. Хайтов, в Изток. Купувам по 2-3 неща, има ли нещо намалено, има и проблем. Последните 2 пъти нямах нерви да чакам служител, и просто се преместих на лентата на касиера. По тази причина вече рядко влизам по 2 пъти седмично в магазин на Лидл, един път ми е достатъчен, колкото да затвърдя досегашния опит.

# 459
  • София
Добре, ама като я няма опцията за "плащане в брой" на касите на самообслужване трябва да има постоянно служител, който да си маркира негова карта, да ти завърши сметката, да ти разпечата касов бон, който носи на друга каса на друг служител при който пък ти да отидеш да си платиш в брой и съответния служител да ти върне ресто. Как ще става по-бързо?
И понеже пазарувах за първи път помислих, че аз нещо не съм си довидяла сметката първоначално и затова не коментирах при плащането. Чак като излязох си разгледах бона и разбрах, че няма маркирано никакво намаление. Другия път ако е пак така, няма да оставя нещата.
Това е частен случай и не отразява принципа на работа на тези каси. Плащането кеш на тях е неудобно, макар и възможно. За всички останали, включително и за мен, е удобство наличието им.

Проблем с касите не виждам към момента. По в началото се случваше да блокират заради вариращо тегло ( на печива примерно ) или пък не отчиташе съвсем леки продукти ( мартеница примерно ). Което е очаквано - нов процес да изисква настройки докато се усъвършенства.

# 460
Лимана, помниш ли дали служителя си маркира чипа на касата?

# 461
Аз ползвам само касите на самообслужване, да сега не съм имала проблем.
Маркирам си сама, гледам, ако някъде не излезе намалението, викам служител .
Доволна съм.

# 462
Лимана, помниш ли дали служителя си маркира чипа на касата?
Да, маркира го.
Всички, които са доволни от касите на самообслужване плащате с карта, затова сте доволни.
Пробвайте да платите в брой, особено пък в час-пик, когато служител не може да дойде 15 мин.

# 463
В обновения магазин на Сливница се редя на каса, служител от касите на самообслужване ни привиква няколко човека да отидем там, въпреки че не сме с карти. Много съм доволна от обслужването и там- бързо и безпроблемно е било.

# 464
В 90 % от случаите пазарувам на каса за самообслужване, дори и в Кауфланд. Чакам и в "моя" Фантастико да направят.
Нямам проблеми, но наистина плащам само с карта.

Общи условия

Активация на акаунт