Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 670
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Принципно касите в лидъл не са предвидени за плащане в брой. За разлика от тези в кауфланд на които си има и в брой. Явно са приели плащане в брой, което нормално да се случва на обикновената каса и да забави супер много процеса.

# 466
Според мен просто от Лидл са си спестили отчитането на парите в брой на още няколко каси Simple Smile

# 467
Пазарувам в различни магазини и съм забелязала, че има 2 варианта за плащане в брой в района на касите на самообслужване. В новите или ремонтирани има самостоятелна каса, на която оперира касиер след като сам си се касирал. В други- можеш да дадеш парите на персонала, който обслужва самообслужването и той с к.б. и сумата чака до каса 1 да мине клиента и колегата му да  върне твоето ресто . Тогава се получава двойно чакане и обезсмисля цялата работа.

# 468
Няма ли да пуснат купон по случай Празника на София?

# 469
  • София
13:30 е.
Щом досега не са, едва ли.

# 470

В Кауфланд има купон за празника - минус 50% на бонбони Линд.

Лимана, помниш ли дали служителя си маркира чипа на касата?
Да, маркира го.

Да, заради чипа е значи.
Пиши в контактната форма.
Когато служител маркира чипа, касата влиза в сервизен режим и маркираната карта се деактивира, съответно и купоните не са активни.

# 471
............ Тогава се получава двойно чакане и обезсмисля цялата работа.
Именно.

Да, заради чипа е значи.
Когато служител маркира чипа, касата влиза в сервизен режим и маркираната карта се деактивира, съответно и купоните не са активни.
Чак толкова няма да се занимавам. Просто се случиха за първи път доста различни неща и вече ще знам какво да правя.
Благодаря все пак.

# 472
  • София
Скрит текст:
............ Тогава се получава двойно чакане и обезсмисля цялата работа.
Именно.

Да, заради чипа е значи.
Чак толкова няма да се занимавам. Просто се случиха за първи път доста различни неща и вече ще знам какво да правя.
Благодаря все пак.
Пишете в контактната форма
ще ви пратят ваучер за 5 лв като извинение.

# 473
  • София

Да, маркира го.

Да, заради чипа е значи.

Не винаги е така, вчера например служител ми махна продукт, влизайки в сервизен режим, но при плащане са ми се отразили намаленията с купони.

# 474
  • София
Само веднъж съм ползвала плащане на служебната каса (не знам дали това е точното име) след каса на самообслужване. Имах еко ваучер от бутилки и самата служителка каза, че няма проблем да мина по този начин. Отчетоха ми се всички купони. Но тя просто прехвърли крайната сума от моята каса на служебната и там платих.

# 475
Аз се опитвам да намеря смисъл от всичката тази работа и така и не мога да измисля нищо логично. Ако са решили клиентите им да имат и възможност да плащат в брой на тези каси, защо не са сложили и няколко такива каси като в Кауфланд. Каква е тази простотия ще може в брой, но ще трябва да идва служител, че да ти прехвърля сметката на някоя си друга каса, пък ти да му даваш на него пари или да ходиш някъде си да плащаш, пълно безумие.

# 476
  • София
Някой издирваше онова грьотце ли се казваше, от немската седмица. В големият Лидл в Люлин 4 има едно кашонче при хладилните промоции.
Скрит текст:

# 477

Да, маркира го.

Да, заради чипа е значи.

Това са пълни глупости. Не знам от къде имате такава информация, но тя е невярна. Служителят влиза в сервизното меню, защото е много по-бързо и лесно да оправи текущия проблем. Активирането на Лидл + няма нищо общо с този процес.

# 478
Ами след като имам такава информация, съм я написала.
Ако искаш ще ти изпратя и имейла в който ми изпращат 10 лв компенсация затова, че картата се е деактивирала и аз съм платила всичко на редовна цена. Не само купоните, а и останалите промоции.

# 479
Някой има ли впечатления от топ матраците Livarno?

Общи условия

Активация на акаунт