Ако искаш ще ти изпратя и имейла в който ми изпращат 10 лв компенсация затова, че картата се е деактивирала и аз съм платила всичко на редовна цена. Не само купоните, а и останалите промоции.
Аз съм служител в Лидл и се опитвам да ви обясня, че активирането на сервизния режим не деактивира Лидл +. За да се случи това има специален бутон, с който деактивираме при нужда. Но това не се прави безпричинно. Може да се получи така че служителя и клиента да се ''дублират'' - когато аз маркирам прясното ви мляко примерно, вие да се опитвате да активирате Лидл + в един и същи момент. Тогава отчита моето действие, а не вашето и по този начин вие мислите, че сте активирали, но не сте. Но това е само на нормална каса.
Във вашия случай явно е имало централен проблем с Лидл + и затова не се е отразило нищо. В такива случаи изпращат купон за 5, 10 лв за да ви компенсират. Не се заяждам, но не е нужно да се внася грешна информация. Сякаш ние имаме някаква изгода от това да ви деактивираме картите, за да не успеете да пазарувате с намаление.