Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 897
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Ще има Айвар 2+2...аз от него пак ще взема.

# 721
Тези накрайници за четки на Cien, които ще са от следв четвъртък, дали стават на Philips Sonicare?

# 722
  • Варна - Черна гора
Тези накрайници за четки на Cien, които ще са от следв четвъртък, дали стават на Philips Sonicare?
На моя модел четка главите на Сиен влязоха с голям зор. Едва извадих главата и моето мнение е: не, не стават.
Тези на ДМ нямат такъв проблем.

# 723
Ще има Айвар 2+2...аз от него пак ще взема.

Никога не сме взимали Айвар. Какъв е вкуса? На лютеница ли прилича, на кьопоолу ли?

# 724
  • София
Айварът РС е много хубав. И на двете не прилича, но ако все пак трябва да се каже до кое е по-близо, то до лютеница. Основата му е печени чушки и вкусът им преобладава значително.

Има мейли с допълнителен купон тази сутрин след като миналия четвъртък пропуснаха. Млечен десерт с шоколад и кокос Делукс.

# 725
  • Буркина Фасо

# 726
Благодаря, значи ще се пробва. Досега винаги съм го подминавала, все съм мислела, че е нещо странно, макар ние много да обичаме и лютеница и кьопоолу.

# 727
Имам отворен Айвар на Каниа - подмятам го, защото доста се усещат люспите на чушките. Този на РС как е, има ли люспи? Благодаря!

# 728
  • София
Свърши лятото и е време за памучен сатен. Simple Smile

# 729
Мисля, че на опаковката на накрайниците пишеше с кои марки и модели са съвместими.
Дени, не помня за този на РС да е имало отзиви, че е люспест. На Kania се надявах да е като айвара отпреди години, но не е.

# 730
От няколко месеца стриктно следя брошурите за едни порцеланови тавички за печене, които пускат в различни цветове- вариантите са една голяма или две по-малки за една и съща цена, различен цвят са всяка година. Имам спомени, че септември-октомври  ги пускат, но тази година сякаш нямаше. Някой спомня ли си по кое време точно ги пускат? Simple Smile

# 731
nteri, точно същите чакам и аз. 🤣 Имам голяма лилиава от миналата година, искам да взема и малки.

# 732
  • София
Точно от тези тавички (по-големите) така ми се пръсна една, че вече не смея и да помисля за такива. Joy Бях я ползвала 3-4 пъти, за пореден път я сложих в студена фурна да се пече и при ваденето извадих само едната ѝ половинка. Другата и яденето останаха във фурната. Joy Сигурно е била дефектна, но нямаше как да докажа в магазина, че не съм я изпуснала, ударила или нещо друго по моя вина.

# 733
Имам голяма от миналата година и още е с етикет. Май ме отказахте да я ползвам.

# 734
Аз имам две големи, различни са. Ползвам ги много место, не съм имала драми. Хем ги слагам и в гореща фурна. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт