Лидл 193 - в очакване на есента

• 66 901
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Айвар и аз до скоро не бях опитвала, но ми хареса повече Simple Smile 90 и кисур % е чушки.

# 736
  • 1st floor
Има ли люспи?

# 737
# 738
Имам голяма и малките тавички. Редовно ги ползвам във фраера даже. Не помня по кое време ги купувах, но са поне на година . Розови са моите.

# 739
Минавам да ви информирам, че колежката от магазина в Младост, която се беше покатерила върху зеленчуците е УВОЛНЕНА. Браво на съфорумката, която е подала сигнала. Такива хора нямат място в магазините.

# 740
Моите две жълти малки тавички са купувани на 23.12.2024 г.

Със сигурност не ги пускат само веднъж годишно. Даже през последните месец-два мисля, че пак имаше, но не съм сигурна дали в Лидъл или в Кауфланд.
Относно дефектите, едната има едно място без глазура отвън, надявам се да е козметичен дефект и да не се разпадне.😂

# 741
От промоционалните шоколадови протеинови кремчета кой препоръчвате?

# 742
  • София
Някой успя ли да опита медената торта, която е тази седмица, опакована на парче? Два пъти я търся и няма помен от нея. Да знам дали си струва пак да я издирвам.

# 743
При охладените неща в промоция стои (ако не си я търсила там), не при другите торти от ПА. Не съм купувала и не мога да дам мнение за вкуса, но я забелязах, докато взимах кисело мляко.

# 744
От промоционалните шоколадови протеинови кремчета кой препоръчвате?

С лешниците.

# 745
Здравейте, вече трети път намирам малки зелени найлончета в детския Пилешки пастет... На някой случвало ли му се е... 😩

# 746
  • София
При охладените неща в промоция стои (ако не си я търсила там), не при другите торти от ПА. Не съм купувала и не мога да дам мнение за вкуса, но я забелязах, докато взимах кисело мляко.
Там я търсих, явно я изкупуват, докато стигна вечер до магазина.

# 747
В нашия филиал има много парчета от тази торта. Явно са заредили добре (едва ли няма интерес). Чакам и аз мнение за тортата, искам да изненадам детето, ако е хубава.

# 748
Има нови сладки меломакарона в метални кутии, някой да ги е пробвал?

# 749
Има нови сладки меломакарона в метални кутии, някой да ги е пробвал?

Аз мислех да взема, но ми се стори скъпо 16 лв май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт